Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~kinia niezalogowany
27 września 2013r. o 21:40
Ma ktoś może niedrogo pralkę?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~TV niezalogowany
28 września 2013r. o 8:02
~ja napisał(a):
a15 napisał(a): Oddam taki telewizor, nie wiem ile cali (zdjecie z butelka dla porownania), nie mam pilota, MOŻE by sie znalazł :P Telewizora uzywalem do Xboxa, nie wiem czy działa na nim telewizja itd, wiem ze pod eurozlaczem działał.
oddam za darmo, tylko trzebaby sobie po niego przyjechać i zabrać.
Dopisane 27.09.2013r. o godz. 12:50:
a15 napisał(a): Oddam taki telewizor, nie wiem ile cali (zdjecie z butelka dla porownania), nie mam pilota, MOŻE by sie znalazł :P Telewizora uzywalem do Xboxa, nie wiem czy działa na nim telewizja itd, wiem ze pod eurozlaczem działał.

zdjecie sie nie dodało nie wiem czemu
[img=1380279038_77qmfvr.jpg]

Witam byłbym zainteresowany no ale tak za darmo może chociaz piwko . Chodzi mi dla córki zeby mogła ogladac bajki. Prosze o jakis kontakt:)

Witam,przepraszam,ze sie tak podepne do tej wiadomosci ale mam(a właściwie moja mama:) podobny telewizor,tylko tak o "rozmiar" wiekszy.Tez do oddania,tz.za np.dobrą dużą kawusie.Telewizor działa,sprawny,trzeba sobie odebrać.
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 8:07
~ napisał(a):
~korki roz.32 napisał(a): stan idealny , 2 razy uzyte,kupione w Niemczech, 50zl, 503454607[img=1380008967_mjjy6vd.jpg]

:)

~Justyna niezalogowany
28 września 2013r. o 8:15
sprzedam wozek oraz spacerowke, cena 100 zł, tel 502595723[img=1380348952_sw6h0e1.jpg]
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 9:02
~TV napisał(a):
~ja napisał(a):
Dopisane 27.09.2013r. o godz. 12:50:

zdjecie sie nie dodało nie wiem czemu
[img=1380279038_77qmfvr.jpg]

Witam byłbym zainteresowany no ale tak za darmo może chociaz piwko . Chodzi mi dla córki zeby mogła ogladac bajki. Prosze o jakis kontakt:)

Witam,przepraszam,ze sie tak podepne do tej wiadomosci ale mam(a właściwie moja mama:) podobny telewizor,tylko tak o "rozmiar" wiekszy.Tez do oddania,tz.za np.dobrą dużą kawusie.Telewizor działa,sprawny,trzeba sobie odebrać.
proszę o nr.tel
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 9:06
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~alba komunijna napisał(a): sprzedam albę komunijną dla chłopca roz.134-140----jest jak nowa....oraz koszulę ,spodnie,kamizelkę roz.134....zestaw idealny do komunii...tel.697559994....[img=1379924213_x4jxzfo.jpg]
[img=1379924267_ogd6yes.jpg]
cena za całość 60 zl..mogę dodać buty za 25 zł...założone tylko do komunii roz.38[img=1380351962_nkv9xhi.jpg]
~komplet do łóżeczka niezalogowany
28 września 2013r. o 9:09
komplet do łóżeczka ...cena 30 zł....tel.697559994[img=1380352176_ui9z0t0.jpg]
10163
#Ania00 nieaktywny
28 września 2013r. o 9:42
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Mama napisał(a): oddam za paczkę Pampers leżaczek Bujaczek wszystko działa na baterie chętnych zapraszam :)
można zdj na [email protected]
[img=1380301089_ikgsaye.jpg]

Pampersy firmy Pampers czy jakie ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza