~ja napisał(a):a15 napisał(a): Oddam taki telewizor, nie wiem ile cali (zdjecie z butelka dla porownania), nie mam pilota, MOŻE by sie znalazł :P Telewizora uzywalem do Xboxa, nie wiem czy działa na nim telewizja itd, wiem ze pod eurozlaczem działał.
oddam za darmo, tylko trzebaby sobie po niego przyjechać i zabrać.
Dopisane 27.09.2013r. o godz. 12:50:a15 napisał(a): Oddam taki telewizor, nie wiem ile cali (zdjecie z butelka dla porownania), nie mam pilota, MOŻE by sie znalazł :P Telewizora uzywalem do Xboxa, nie wiem czy działa na nim telewizja itd, wiem ze pod eurozlaczem działał.
zdjecie sie nie dodało nie wiem czemu
[img=1380279038_77qmfvr.jpg]
Witam byłbym zainteresowany no ale tak za darmo może chociaz piwko . Chodzi mi dla córki zeby mogła ogladac bajki. Prosze o jakis kontakt:)
~ napisał(a):~korki roz.32 napisał(a): stan idealny , 2 razy uzyte,kupione w Niemczech, 50zl, 503454607[img=1380008967_mjjy6vd.jpg]
:)
~TV napisał(a):proszę o nr.tel~ja napisał(a):a15 napisał(a): Oddam taki telewizor, nie wiem ile cali (zdjecie z butelka dla porownania), nie mam pilota, MOŻE by sie znalazł :P Telewizora uzywalem do Xboxa, nie wiem czy działa na nim telewizja itd, wiem ze pod eurozlaczem działał.
Dopisane 27.09.2013r. o godz. 12:50:a15 napisał(a): Oddam taki telewizor, nie wiem ile cali (zdjecie z butelka dla porownania), nie mam pilota, MOŻE by sie znalazł :P Telewizora uzywalem do Xboxa, nie wiem czy działa na nim telewizja itd, wiem ze pod eurozlaczem działał.
zdjecie sie nie dodało nie wiem czemu
[img=1380279038_77qmfvr.jpg]
Witam byłbym zainteresowany no ale tak za darmo może chociaz piwko . Chodzi mi dla córki zeby mogła ogladac bajki. Prosze o jakis kontakt:)
Witam,przepraszam,ze sie tak podepne do tej wiadomosci ale mam(a właściwie moja mama:) podobny telewizor,tylko tak o "rozmiar" wiekszy.Tez do oddania,tz.za np.dobrą dużą kawusie.Telewizor działa,sprawny,trzeba sobie odebrać.
~ napisał(a):cena za całość 60 zl..mogę dodać buty za 25 zł...założone tylko do komunii roz.38[img=1380351962_nkv9xhi.jpg]~ napisał(a)::)~alba komunijna napisał(a): sprzedam albę komunijną dla chłopca roz.134-140----jest jak nowa....oraz koszulę ,spodnie,kamizelkę roz.134....zestaw idealny do komunii...tel.697559994....[img=1379924213_x4jxzfo.jpg][img=1379924267_ogd6yes.jpg]
~ napisał(a):~ napisał(a):[img=1380301089_ikgsaye.jpg]~Mama napisał(a): oddam za paczkę Pampers leżaczek Bujaczek wszystko działa na baterie chętnych zapraszam :)można zdj na [email protected]