Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
28 września 2013r. o 10:48
Zestaw 5 filizanek ze spodkami za słodycze dla dzieci: 4 mleczne kanapki i 2 kinder jajka.
Bolesławiec, możliwy dowóz, tel. 602371043[img=1380358138_w018ru8.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 10:50
Dwie filizanki ze spodkami za 2 kinder jajka. tel. 602371043[img=1380358208_49a0m43.jpg]
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 11:18
Posiadam do sprzedania ----- -kolczyki akrylowe do języka 7zł za szt. -dwa fotele niebieskie z żółtymi wstawkami za 50 zł do negocjacji,
-projektor do pokoju dziewczynki,coś w nim nie działa ale do naprawienia(ja nie mam takich umiejętności :) )
Zainteresowanym wyślę zdjęcia na maila.
tel.783 802 175
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 12:12
~ napisał(a):
~TV napisał(a):
~ja napisał(a):
a15 napisał(a): Oddam taki telewizor, nie wiem ile cali (zdjecie z butelka dla porownania), nie mam pilota, MOŻE by sie znalazł :P Telewizora uzywalem do Xboxa, nie wiem czy działa na nim telewizja itd, wiem ze pod eurozlaczem działał.
oddam za darmo, tylko trzebaby sobie po niego przyjechać i zabrać.
Dopisane 27.09.2013r. o godz. 12:50:
a15 napisał(a): Oddam taki telewizor, nie wiem ile cali (zdjecie z butelka dla porownania), nie mam pilota, MOŻE by sie znalazł :P Telewizora uzywalem do Xboxa, nie wiem czy działa na nim telewizja itd, wiem ze pod eurozlaczem działał.
oddam za darmo, tylko trzebaby sobie po niego przyjechać i zabrać.

zdjecie sie nie dodało nie wiem czemu
[img=1380279038_77qmfvr.jpg]

Witam byłbym zainteresowany no ale tak za darmo może chociaz piwko . Chodzi mi dla córki zeby mogła ogladac bajki. Prosze o jakis kontakt:)

Witam,przepraszam,ze sie tak podepne do tej wiadomosci ale mam(a właściwie moja mama:) podobny telewizor,tylko tak o "rozmiar" wiekszy.Tez do oddania,tz.za np.dobrą dużą kawusie.Telewizor działa,sprawny,trzeba sobie odebrać.
proszę o nr.tel

Nr tel 607637412.
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 12:30
Ania00 napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Mama napisał(a): oddam za paczkę Pampers leżaczek Bujaczek wszystko działa na baterie chętnych zapraszam :)
można zdj na [email protected]
[img=1380301089_ikgsaye.jpg]

Pampersy firmy Pampers czy jakie ?
tak Papers
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 12:31
Ania00 napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Mama napisał(a): oddam za paczkę Pampers leżaczek Bujaczek wszystko działa na baterie chętnych zapraszam :)
można zdj na [email protected]
[img=1380301089_ikgsaye.jpg]

Pampersy firmy Pampers czy jakie ?
tak Pampers
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 12:45
Kupie 2 szafki sypialne lub mała komode . 791026255 lub [email protected]
~aluap niezalogowany
28 września 2013r. o 14:42
Sprzedam książki stan bardzo dobry 5zł sztuka
'' Echo'' Minette Walters
" Cyfrowa twierdza" Dan Brown
'' Szepty i kłamstwa" Joy Fielding
'' Fatalna namiętność" Nicci French
" Noszę Jego nazwisko- rozmowy z dziećmi przywódców III Rzeszy" Norbert Lebert
" Raport mniejszości" Philip K. Dick
" Bractwo" John Grisham
tel:530534978
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza