Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~s niezalogowany
11 maja 2013r. o 23:28
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,13882491.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9949
#groszem nieaktywny
11 maja 2013r. o 23:41
[img=1368308516_ziej4mj.jpg]
2900
#falco nieaktywny
12 maja 2013r. o 8:27
czy warto pisać jak nas ,Polaków ogólnie postrzegają tu w Niemczech?
dla mnie jest ważne jak traktują tu mnie( jako jednostkę )bo dzięki pewnym zachowaniom łamię wraz z dwoma kolegami utarte stereotypy typu ,,Polak to pijak i nierób,,

czy jestem dumny z tego że jestem Polakiem?...dawno przestałem...
tak jak państwo ,,dba,, o mnie ,tak ja dbam dzisiaj o nie a to czy komuś się to podoba czy nie ,to już nie moja sprawa...
patriotyczne ,,pienia,, dzisiaj nadają się ,,psu na budę,, i jak w temacie, są absurdem...

kiedy kolejny marsz ,,niepodległościowy,,?
kiedy kolejna ,,miesięcznica,,
kiedy kolejne zmiany w służbie zdrowia?
kiedy kolejne zmiany w wieku emerytalnym?
kiedy zmiany w prawie pracy?
kiedy...
a kiedy normalność? :>
kiedy gwarancja stabilizacji i spokoju o kolejny dzień...jeszcze długo ,,nie,, i to jest właśnie ,,rzeczywistość,, :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 maja 2013r. o 9:16
falco napisał(a): patriotyczne ,,pienia,, dzisiaj nadają się ,,psu na budę,, i jak w temacie, są absurdem...

Owszem , masz rację , ten kraj jest do dupy , ale i cały Świat jest również do dupy. Osobiście uważam , że Internet jako taki umożliwiający ludziom dostęp do różnorakiej informacji , wcześniej , czy później rozpiepszy w drobny mak ten domek z kart kapitalistycznej ekonomii, wszelakich struktur władzy i dominacji na biednymi ludzkimi owcami. To tylko kwestia czasu. W coś trzeba przecież wierzyć :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10556
#loco nieaktywny
12 maja 2013r. o 9:22
groszem napisał(a): [img=1368308516_ziej4mj.jpg]
to jakiś żart :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 maja 2013r. o 9:59
Macie tu lekturkę na niedzielę :D :

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/emerytur-nie-bedzie-ale-przedtem-pazerne-panstwo-sprobuje-nas-okrasc-jeszcze-bardziej

Fajnie, nie? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
12 maja 2013r. o 10:09
loco napisał(a):
groszem napisał(a):
to jakiś żart :D

Jest z czego być dumnym. Ja jestem. Nasza historia daje ku temu powody.
2900
#falco nieaktywny
12 maja 2013r. o 10:31
cholernie daleko każesz wracać na te karty historii...

;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza