Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10557
#Preczzkomuna nieaktywny
15 maja 2013r. o 16:31
Pannazdzieckiem napisał(a): Jak myślisz Preczzkomuną , czy nad FED- em istnieje jeszcze coś, w tej finansowej piramidzie wyzysku.? :)

Może jacyś Reptilianie ? :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~virgo niezalogowany
15 maja 2013r. o 16:49
Pannazdzieckiem napisał(a):
~virgo napisał(a):

Bardziej interesuje mnie , osobiście , kto jest na szczycie , ponad Czerwoną Tarczą . Zwyrodniały intelekt, szatan , czy kosmita ? Jak myślisz .... Virgo ? :*

"W końcu kapitał nie ma narodowości (w przypadku Rothschildów to twierdzenie faktycznie zawiera ziarno prawdy), a liczy się zysk. Warto sobie jednak zadać pytanie. Czy faktycznie zysk jest tak istotny dla kogoś, kto posiada już tak wiele? Pieniądze nie są przecież celem, a tylko środkiem do ich realizacji. Jakie cele kierują rodziną Rothschildów?"

Zdanie , które wkleiłam z pewnością znasz , czytałeś. Jeżeli jest się już potęgą finansową , to następny cel....tylko władza absolutna...panowanie nad światem...A kto jest ponad ? Czy może być ktoś - coś ponad ,gdy się posiada świat ?Przypuszczam ,iż nie jest to jednostka...Bo jak ktoś powiedział kiedyś (do dziś to aktualne) "jednostka zerem , jednostka nikim"...Zagwostka :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 maja 2013r. o 17:03
Preczzkomuna napisał(a):
Może jacyś Reptilianie ? :D :D

Ty się nie śmiej. Wtedy , gdy jeszcze do Kościoła chodziłem , dzieckiem będąc, stary ksiądz , o nazwisku Urbanowicz , rzucił na kazaniu takie stwierdzenie : szatanowi zależy na tym , abyśmy go nie widzieli.

Gebels mawiał , że kłamstwo wielokrotnie powtórzone , prawdą się staje , ale też i przyznał na łożu śmierci , że prawda wyjdzie na jaw :) . To jak , wierzymy w kosmitów, czy nie ? :) Zwyrodniały intelekt , czy szatana? . A może to to samo ? :)

Dopisane 15.05.2013r. o godz. 17:03:

~virgo napisał(a): ... iż nie jest to jednostka...

Też tak myślę , to zbiór kilku Świadomości. Oby materialnych , jeśli tak jest , można je zdematerializować , obojętnie , człowiek , czy kosmita... głowy ucinając. Jeśli to szatani , tu jest problem, niczego Im nie utniemy , ponieważ to niematerialne duchy. Czy jest jakiś sprey na duchy :D ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~virgo niezalogowany
15 maja 2013r. o 17:06
Kawalerzezdzieckiem , zaczynamy troszkę zbaczać z temtu.Schodzimy na temat bliższy filozofii niż polityce , ekonomii... Pytasz KTO ? Chyba szalony intelektualista....osiągnął tak wiele ale nie wszystko. Bhagavad-Gita "mówi" tak: Ale nie zazna spokoju człowiek , który dązy do zaspokojenia swoich materialnych pragnień"...Pieniądze ,władza to materialne pragnienia. Jeżeli nie zazna spokoju to znaczy ,że...(znowu straciłam wątek :D ) A Ty co o tym myślisz? :*
4335
15 maja 2013r. o 17:22
~virgo napisał(a): Bhagavad-Gita "mówi" tak: ...

Może i ma rację , kto wie? :)
Osobiście uważam , że Kolega Bernanke i jego otoczenie ( wracamy do ekonomi Virgo :* ) to jeszcze nie jest wierzchołek góry lodowej , która zatapia tą nieszczęśliwą cywilizację. Ktoś wyżej jeszcze jest... może nawet Reptilianie :)

Strzeżcie się uczonych w Piśmie. Z upodobaniem chodzą oni w powłóczystych szatach, lubią pozdrowienia na rynku, pierwsze krzesła w synagogach i zaszczytne miejsca na ucztach. Objadają domy wdów i dla pozoru odprawiają długie modlitwy…….

To ja pójdę zapalić , dobra ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~jiiii niezalogowany
15 maja 2013r. o 18:06
@
~virgo niezalogowany
15 maja 2013r. o 19:48
Pannazdzieckiem napisał(a):
~virgo napisał(a):

To ja pójdę zapalić , dobra ? :D

Nie , nie dobra. :> Pytałeś , więc odpowiedziałam (być może nie mnie , ale tak odebrałam)

Masz rację znowu , Bernanke to nie szczyt góry...Rozpatrując zagadnienia finansowe , "kręcimy się" wokół jednego narodu. Wybranego? W mojej wizji przyszłości brak jest miejsca dla Reptilianów , bardziej widzę "wybrańców"....Obym się myliła. Drogo Kawalerzezdzieckiem :*
4335
15 maja 2013r. o 19:54
~virgo napisał(a): ... bardziej widzę "wybrańców"....Obym się myliła.

To pojęcie jest mi nie znane , zechciej wytłumaczyć . Nikt nie jest doskonały :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza