Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 maja 2014r. o 10:14
~Iza napisał(a): ... Ale, że osoby, które nie mają indywidualnie najmniejszego wpływu na politykę, mogą tylko porozmawiać, wymienić poglądy, a gotowe są o nią się pokłócić, odsądzić od czci i wiary, tego tak do końca nie rozumiem.

Pozdrawiam :)

Ja też tego nie rozumiem , być może chodzi o testosteron :D A może chodzi o chamską prowokację , ulubioną przez niektórych naszych forumowych Kolegów :D
Ale błędem byłoby sądzić , że nie mamy wpływu na politykę. Jak słusznie Przemuś zauważył , wszyscy jesteśmy powiązani z polityką , ponieważ wpływa ona na naszą egzystencję. Zamiatanie polityki pod dywan do niczego dobrego nie prowadzi.
Nie chodzi mi o ścierwomedialną szopkę POoPISu, tylko o uświadomienie sobie , dokąd to wszystko zmierza i czym tak naprawdę jest. Kiedy sobie to uświadamiamy , to przestajemy się ekscytować i trzeźwiej patrzymy na wygłupy różnych paligłupów.
Od dwóch ... trzech lat namawiam Bolecnautów do nie uczestnictwa w jakichkolwiek wyborach, mam pewne osiągnięcia ... i to jest realny wpływ na politykę :D

Może partyjka bilarda w C...( wróć , żadnej kryptoreklamy :D) dziś po południu Papugo ? :) Może Alter się dołączy ? Może Skornik ?

Miłej niedzieli Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~TAJGA niezalogowany
4 maja 2014r. o 11:18
BPM napisał(a): Na Bialorusi chcac byc uczciwym wobec fiskusa nalezaloby placic 115% podatku.
Czy aby na pewno ?? Bo ja mam inne informacje na temat Białorusi,po 1 tam jest 10 razy lepiej jak w POlszy i nie mają długów i co ty na to ekspercie od WNP ??
~TAJGA niezalogowany
4 maja 2014r. o 11:27
~Żydosław napisał(a): To oni rujnują nam kraj wyganiają naszych rodaków za chlebem za granice,reszte wykończą brakiem opieki medycznej ,okradną podatkami oplują i zeszmacą,zajmą nasz kraj ,a my polacy będziemy za 20 lat po ich śmietnikach grzebać za kawałkiem suchego chleba żeby z głodu nie zdechnąć.zgadnij kto to będzie ?? Obudż się narodzie i do walki !!
~Iza niezalogowany
4 maja 2014r. o 11:32
Panna, rezygnacja obywateli z praw wyborczych jest milczącym przyzwoleniem na taki stan jaki jest, a to - w mojej ocenie- sukcesem nie jest, gdyż arytmetyka wyborcza jest faktem, chyba że się jest z matematyką na bakier ;) .
Natomiast czymś innym jest patrzenie na politykę chłodnym okiem i nieuleganie takim emocjom, które antagonizują ludzi, stwarzając
niepotrzebne podziały między nimi.

Miłego dnia :)
4335
4 maja 2014r. o 13:09
Oczywiście Izo :) A mogę zapytać o Twoje preferencje polityczne ? Warto się uczyć od mądrych ludzi, dlatego pytam :)

Dopisane 04.05.2014r. o godz. 13:09:

Tajga :) , to maję ten vat , czy nie mają u Łukaszenki. Bo nie mogę znaleźć info ?
Bardzo Poważnym się nie przejmuj , to taki nasz forumowy wykładowca rzeczy nieistotnych :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~TAJGA niezalogowany
4 maja 2014r. o 13:15
Pannazdzieckiem napisał(a): Oczywiście Izo :) A mogę zapytać o Twoje preferencje polityczne ? Warto się uczyć od mądrych ludzi, dlatego pytam :)Dopisane 04.05.2014r. o godz. 13:09:Tajga :) , to maję ten vat , czy nie mają u Łukaszenki. Bo nie mogę znaleźć info ?
Bardzo Poważnym się nie przejmuj , to taki nasz forumowy wykładowca rzeczy nieistotnych :D
Nie mam pojęcia,ale rozmawiałem z białoruskim kierowcą na szlaku to nie miał powodów do niezadowolenia z życia w swoim kraju.
4335
4 maja 2014r. o 13:27
Dzięki Tajga :) , to szukam dalej. Jest ten Vat na Białorusi , czy nie ? :|

~mir.ko niezalogowany
4 maja 2014r. o 14:23
standardowo 20 %
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza