Pannazdzieckiem napisał(a): Maksiu jest takim samym wyznawcą teorii spiskowych , jak ja. :D
WYZNAWCĄ?! Czy trzeba coś dodawać? Wy-zna-wcą,?! to już religie stworzyłeś z tych swoich spisków! hehe :D
Dopisane 16.05.2014r. o godz. 15:26:
~ napisał(a): A le takie altery, casablanki i im podobni będą piali z zachwytu, bo dano im zarobić 3tys na rękę, raz w roku pojadą na Majorkę i ze dwa razy w Alpy, z kanapkami w bagażniku, bo tak taniej.
Nic o mnie nie wiesz, i nie będziesz wiedział. Pogadaj sobie z lustrem bo ci zachwytu brakuje nad samym sobą. Wycofany malkontent. :)
Dopisane 16.05.2014r. o godz. 15:33:
E napisał(a): Izo :) gdy czytałam post Altera, pomyślałam, że warto uzupełnić Jego wypowiedź, aby ocena pozytywów była pełniejsza, bardziej obiektywna, ale...ubiegłaś mnie.
Miłego :)
Może tak wyluzujecie? To co zacytowałem to tylko wstępniak, ze ściągi. Chyba widać cudzysłów? Wstępnie oceniłem, że te kilka punktów wystarczy, ale nie zamierzam doktoratu z tego tematu pisać :) E, jednak po twojej drugiej podobnej reakcji widzę, że jesteś malkontentką. Niski poziom obiektywizmu prezentujesz. :P
Dopisane 16.05.2014r. o godz. 15:40:
~Iza napisał(a):
To tak na szybko ;) , ja też nie narzekam na osobistą sytuację ekonomiczną , jest dobra, ale raczej nie kojarzę jej z przystąpieniem do UE :D .
Jasne, jasne :) Tylko że żyjąc obecnie w Polsce, nie da się całkowicie odciąć od UE? Generalnie poziom życia, nie da się nie kojarzyć z UE. Takie są realia :) Polska to nie samotna wyspa. Swoją drogą w obecnych warunkach, zdolności, wykształcenie są podstawą w kreowaniu dobrobytu. I każdy na tym powinien swój dobrobyt budować. Większość, którym się nie wiedzie, to właśnie malkontenci, narzekacze bez przyszłości, jeśli mają mieć do kogoś pretensje to do siebie. To właśnie tacy frustraci są najbardziej na forum agresywni.
Dopisane 16.05.2014r. o godz. 15:49:
E napisał(a): Izo :) gdy czytałam post Altera, pomyślałam, że warto uzupełnić Jego wypowiedź, aby ocena pozytywów była pełniejsza, bardziej obiektywna, ale...ubiegłaś mnie.
No więc uzupełniaj dalej. Myślisz, ze Iza wyczerpała temat? Jeżeli tak, to się mylisz. No ale przecież nie będę strzelał goli do własnej bramki. Reasumując, bilans plusów i minusów, dla mnie zdecydowanie przeważają pozytywy. Nigdzie też nie twierdziłem, że UE to twór doskonały, ale kierunek jest dobry, lepszy niż Rosja i Putinek :)