Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10114
#alter nieaktywny
19 maja 2014r. o 20:23
Patrzalski napisał(a):

Nie drażni Cię Gosiu twierdzenie, że kobieta ma tyle mądrości ile jej z męskim nasieniem do głowy dojdzie ?
Albo ,że jesteś z natury gorsza od faceta i nie powinnaś mieć prawa do głosowania ?

JKM budzi demony w różnych kwestiach, ale bez przesady :) JA osobiście uważam, że Kobiety są bardzo mądrą i pożądaną siłą w polityce.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8375
#GosiaG nieaktywny
19 maja 2014r. o 20:25
Obiektywnie rzecz biorąc , coś w tym z prawdy jest ;)

Dopisane 19.05.2014r. o godz. 20:25:

To do Patrzalskiego ;)

Lilith ^^
4469
#Patrzalski nieaktywny
19 maja 2014r. o 20:33
W polityce pożądany jest rozum i rozsądek . Nie sądzę ,żeby płeć decydowała o tym ,czy ktoś się nadaje do polityki lub nie .
Szczerze mówiąc, wolałbym matriarchat niż patriarchat .
Nie jest to objaw mojej słabości :]
2161
#fobiak nieaktywny
19 maja 2014r. o 20:33
skorn napisał(a):
fobiak napisał(a): polscy nie mieli zadnych podstaw aby czuc milosc do polski miedzywojennej, ktora polakow gnoila, przeciez zniesli wybory, wprowadzili dyktature.

Dyktaturę wprowadził socjalista Pilsudski a nie narodowcy czy chadecja.

skonczylem pranie podkoszulka i majtek to mam troche czasu aby cie poprawic
to nie pilsudski wprowadzil dyktature, nie bral juz czynnego udzialu w polityce.
zastanow sie nad tym dlaczego rzad polski w okresie, kiedy polsce nic nie grozi ze strony sasiadow zabezpiecza sie mozliwoscia utworzenia rzadu na obczyznie. co prawda byl to dobry pomysl, dla tych co sie bali wlasnego narodu ale nie wzieli pod uwage, ze obczyzna moze sie nie zgodzic z wyznaczonymi przez nich kandydatami i woli sama sobie wyznaczyc marionetki
czyli narodu polskiego i tak nie oszukali
chyba juz o tym pisalem o ile mnie pamiec nie myli
8375
#GosiaG nieaktywny
19 maja 2014r. o 20:38
Patrzalski napisał(a): .

Coś (''Sexmisja'')mi gada,że szybko byś tego żałował :D

Lilith ^^
10114
#alter nieaktywny
19 maja 2014r. o 20:40
Patrzalski napisał(a):
Nie jest to objaw mojej słabości :]

Tak miałem podobne przemyślenia. Wierzę w to, że kobiety mogłyby uczynić politykę bardziej merytoryczną, oraz bardziej realną, a przy okazji mniej byłoby konfliktów :) Także jestem za.

8375
#GosiaG nieaktywny
19 maja 2014r. o 20:42
alter napisał(a): a przy okazji mniej byłoby konfliktów :)

:D

Lilith ^^
10114
#alter nieaktywny
19 maja 2014r. o 20:45
GosiaG napisał(a):
Coś (''Sexmisja'')mi gada,że szybko byś tego żałował :D

Myślę, że nie chodzi o dominacje którejś z płci. Chodzi o zwiększenie pierwiastka kobiecego w życiu społecznym. :)

Dopisane 19.05.2014r. o godz. 20:45:

GosiaG napisał(a):
alter napisał(a): a przy okazji mniej byłoby konfliktów :)

:D

Mogę się mylić :) Ale Gosiu myślę, że spory byłyby bardziej merytoryczne.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza