fobiak napisał(a):
to teraz mi pokaz, jak i kiedy ja bronie ruskich. ja relatywizuje historie? chybas sie ojcu z ch..a urwal, jestem za cienki aby cos zmienic w historii, nie finasuje ipn-u i nie mam na niego wplywu.
ja historii nie zmieniam bo nie jestem w stanie sie cofnac do jej czasow, niemozliwe jest cokolwiek zmienic w historii, historie mozna tylko roznie interpretowac, wtedy nazywa sie to falszowaniem.
kim ja jestem?
odpowiem tobie belza:
polak maly
skorn napisał(a): Wystarczy wiedzieć, jakie był rozkład sił w sejmie w Polsce międzywojennej. Po 1945 stronnictwa narodowe i chadecja przestały się nagle zupełnie liczyć, prawdziwy cud. Istnieli tylko socjaliści i robotnicy.
skorn napisał(a):fobiak napisał(a): przestan pitolic ic tam gdzie portal oplaca bogus i obrabiaj bolcowi doopsko jak to zawsze robisz.
Emem ci płaci za lizusostwo czy ty tak sam z własnej inicjatywy? (czy raczej w twoim przypadku - w ramach czynu społecznego)
alter napisał(a):
Cały czas relatywizujesz historie na rzecz ruskich! Moim zdaniem, nie jesteś POLAK mały :) A wszystko co piszesz jest właśnie tym uwarunkowane.
fobiak napisał(a): polscy nie mieli zadnych podstaw aby czuc milosc do polski miedzywojennej, ktora polakow gnoila, przeciez zniesli wybory, wprowadzili dyktature.
fobiak napisał(a):
to mi to udowodnij