Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10114
#alter nieaktywny
19 maja 2014r. o 18:38
fobiak napisał(a):
to teraz mi pokaz, jak i kiedy ja bronie ruskich. ja relatywizuje historie? chybas sie ojcu z ch..a urwal, jestem za cienki aby cos zmienic w historii, nie finasuje ipn-u i nie mam na niego wplywu.
ja historii nie zmieniam bo nie jestem w stanie sie cofnac do jej czasow, niemozliwe jest cokolwiek zmienic w historii, historie mozna tylko roznie interpretowac, wtedy nazywa sie to falszowaniem.

kim ja jestem?
odpowiem tobie belza:
polak maly

Cały czas relatywizujesz historie na rzecz ruskich! Moim zdaniem, nie jesteś POLAK mały :) A wszystko co piszesz jest właśnie tym uwarunkowane.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
19 maja 2014r. o 18:40
skorn napisał(a): Wystarczy wiedzieć, jakie był rozkład sił w sejmie w Polsce międzywojennej. Po 1945 stronnictwa narodowe i chadecja przestały się nagle zupełnie liczyć, prawdziwy cud. Istnieli tylko socjaliści i robotnicy.

nie mysl sobie, ze narod polski byl taki ciemny jak sie tobie wydaje i polscy nie mieli zadnych podstaw aby czuc milosc do polski miedzywojennej, ktora polakow gnoila, przeciez zniesli wybory, wprowadzili dyktature...
mam do ciebie prosbe... przestan pitolc o czyms o czym nie masz pojecia, nie jestem tu po to aby cie edukowac
211
skorn
19 maja 2014r. o 18:40
żydokomuch a nie Polak

<i>
10114
#alter nieaktywny
19 maja 2014r. o 18:41
skorn napisał(a):
fobiak napisał(a): przestan pitolic ic tam gdzie portal oplaca bogus i obrabiaj bolcowi doopsko jak to zawsze robisz.

Emem ci płaci za lizusostwo czy ty tak sam z własnej inicjatywy? (czy raczej w twoim przypadku - w ramach czynu społecznego)

Skorn, fobiak nie potrafi merytorycznie odpowiedzieć na nasze pytania, więc znów relatywizuje nasze intencje. Moim zdaniem to jakiś emerytowany ideowiec :)

2161
#fobiak nieaktywny
19 maja 2014r. o 18:42
alter napisał(a):

Cały czas relatywizujesz historie na rzecz ruskich! Moim zdaniem, nie jesteś POLAK mały :) A wszystko co piszesz jest właśnie tym uwarunkowane.

to mi to udowodnij
211
skorn
19 maja 2014r. o 18:42
fobiak napisał(a): polscy nie mieli zadnych podstaw aby czuc milosc do polski miedzywojennej, ktora polakow gnoila, przeciez zniesli wybory, wprowadzili dyktature.

Dyktaturę wprowadził socjalista Pilsudski a nie narodowcy czy chadecja.

<i>
10114
#alter nieaktywny
19 maja 2014r. o 18:43
fobiak napisał(a):
to mi to udowodnij

Nic nie muszę udowadniać wszystko jest jasne :)

211
skorn
19 maja 2014r. o 18:46
Przecież ten sk*rwiel potrafi nawet Katyń usprawiedliwić.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza