Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10114
#alter nieaktywny
19 maja 2014r. o 18:06
skorn napisał(a): Twoja logika prowadzi do absurdów.

I ja to twierdzę od dawna :) Uważam, że wszystkie fobiaka wypowiedzi są zamierzone, na manipulację i generowanie absurdów.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
skorn napisał(a):
fobiak napisał(a): wyborow nie mozna zorganizowac a panstwo mozna zalozyc bez woli narodu. panstwo, ktore nie ma zadnych struktur panstwowych. nie wiem co lub kogo ty bronisz ale to co robisz nie swiadczy o twojej nawet prymitywnej inteligencji.

W takim razie Armia Krajowa jako siły zbrojne Polskiego Państwa Podziemnego też była nielegalna. Twoja logika prowadzi do absurdów.

pierwszy raz piszesz na temat "Polska - rzeczywistość i absurdy."
211
skorn
wola narodu po fobiakowemu:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Wybory_do_Sejmu_Ustawodawczego_w_1947_roku#Wybory

<i>
10114
#alter nieaktywny
19 maja 2014r. o 18:12
fobiak napisał(a):

Zadam bezpośrednie pytanie! Fobiak masz jakieś konotacje rosyjskie? Jaki masz interes bronić agresywne działania rosji, oraz wprowadzać zamieszanie, oraz relatywizować historię na korzyść Rosji?! Kim jesteś? Śpiochem? Emerytowanym agentem? Urzędasem PRL? A może ideowcem PZPR? :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2161
#fobiak nieaktywny
19 maja 2014r. o 18:22
skorn napisał(a): wola narodu po fobiakowemu:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Wybory_do_Sejmu_Ustawodawczego_w_1947_roku#Wybory

jesli wklejasz juz jakiegos linka to przeczytaj chociaz tekst
aparat policyjny pracowal z niemcami, pewnie chodzi tobie o granatowych
bo
mysmy po wojnie mieli milicje
doczytalem do tego miejsca i dalem sobie spokoj.
a ty zastanow sie, dlaczego musieli falszowac wybory jak u nas, polakow bylo malo i prawie wszyscy z psl-u przeszli albo do ppr-u lub pps-u. na wiecu np. w trzebieniu bralo udzial ok. 1000 osob. chlopi dostali ziemie murowane domy o stalinizmie nawet nikt nie snil, plany powstania pzpr- nie byly im znane, zyli w demokracji, ktora im wszedzie wpajano, wiec dlaczego mieli inaczej glosowac, widzac, ze psl zostala rozbita.
importujesz glosowanie z malopolski gdzie psl sie jeszcze liczylo w miare.
przestan pitolic ic tam gdzie portal oplaca bogus i obrabiaj bolcowi doopsko jak to zawsze robisz.
chcesz udowodnic falszowanie wyborow u nas to dawaj dowody, nie jestes w stanie to milcz.
211
skorn
19 maja 2014r. o 18:34
Wystarczy wiedzieć, jakie był rozkład sił w sejmie w Polsce międzywojennej. Po 1945 stronnictwa narodowe i chadecja przestały się nagle zupełnie liczyć, prawdziwy cud. Istnieli tylko socjaliści i robotnicy.

<i>
2161
#fobiak nieaktywny
19 maja 2014r. o 18:34
alter napisał(a):
fobiak napisał(a):

Zadam bezpośrednie pytanie! Fobiak masz jakieś konotacje rosyjskie? Jaki masz interes bronić agresywne działania rosji, oraz wprowadzać zamieszanie, oraz relatywizować historię na korzyść Rosji?! Kim jesteś? Śpiochem? Emerytowanym agentem? Urzędasem PRL? A może ideowcem PZPR? :D

to teraz mi pokaz, jak i kiedy ja bronie ruskich. ja relatywizuje historie? chybas sie ojcu z ch..a urwal, jestem za cienki aby cos zmienic w historii, nie finasuje ipn-u i nie mam na niego wplywu.
ja historii nie zmieniam bo nie jestem w stanie sie cofnac do jej czasow, niemozliwe jest cokolwiek zmienic w historii, historie mozna tylko roznie interpretowac, wtedy nazywa sie to falszowaniem.

kim ja jestem?
odpowiem tobie belza:
polak maly
211
skorn
19 maja 2014r. o 18:36
fobiak napisał(a): przestan pitolic ic tam gdzie portal oplaca bogus i obrabiaj bolcowi doopsko jak to zawsze robisz.

Emem ci płaci za lizusostwo czy ty tak sam z własnej inicjatywy? (czy raczej w twoim przypadku - w ramach czynu społecznego)

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza