Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

2161
#fobiak nieaktywny
19 maja 2014r. o 18:48
skorn napisał(a): żydokomuch a nie Polak

nie znasz roznicy, zydokomuch to czlonek ppr albo pzpr-u jak i ubek i esbek

a ja.... jestem komunista tylko zwyklym, malym, lysym komunista, ile razy mat to tobie jeszcze powtarzac?

Dopisane 19.05.2014r. o godz. 18:48:

skorn napisał(a): Przecież ten sk*rwiel potrafi nawet Katyń usprawiedliwić.

katyn juz wam wyjasnialem, wiec nie licz na to, ze bede sie powtarzal
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
19 maja 2014r. o 19:08
fobiak napisał(a):
to mi to udowodnij

Uważam, to za znaczące, co napisałeś. Otóż takim manipulantom, jak ty nie wiele można udowodnić. Na tym żerujesz? Że kłamstwa mieszasz, tworząc półprawdy. Gdybym był administratorem, moderowałbym wszystkie twoje wypowiedzi, które zakłamują historię i ubliżają godności POLSKI.

Dopisane 19.05.2014r. o godz. 19:01:

fobiak napisał(a):
a ja.... jestem komunista tylko zwyklym, malym, lysym komunista,

I kłamiesz, jak fałszywy komunista. Moskwa czeka na takich komunistów, tam będziesz szczęśliwy, więc rozpocznij emigracje na wschód, do szczęśliwej Rosji, hehe będziesz pierwszy :)

Dopisane 19.05.2014r. o godz. 19:08:

fobiak napisał(a): a ja.... jestem komunista tylko zwyklym, malym, lysym komunista,

Ponadto co tu dużo dyskutować, powyższa deklaracja fobiaka tłumaczy wszystko :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 maja 2014r. o 19:26
Te, Moderator. Rozumiesz już chłopczyku o co mnie się rozchodzi ? Mamy tutaj do czynienia ze zwyczajnym, chamskim dyskredytowaniem opinii Jednego z nas, Bolecnautów. Nie ma dyskusji merytorycznej , są tylko pomówienia. Widzisz to i nie grzmisz , jak to jest możliwe ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
19 maja 2014r. o 19:31
Na drzewach zamiast liści będą wisieć .... niedługo :)

Virgo w PE nic nie da się załatwić ale wytykać wszystkie absurdy można jak to robi Godfrey Bloom czy Nigel Farage w UK. Dzięki temu jego partia przoduje w sondażach. Nowa Prawica ma zamiar to samo zrobić :)
4469
#Patrzalski nieaktywny
19 maja 2014r. o 19:35
Preczzkomuna napisał(a): Na drzewach zamiast liści będą wisieć .... Korwiniści ??(niedługo :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 maja 2014r. o 19:54
Preczzkomuna napisał(a): Na drzewach zamiast liści będą wisieć .... niedługo :)

Virgo w PE nic nie da się załatwić ale wytykać wszystkie absurdy można jak to robi Godfrey Bloom czy Nigel Farage w UK. Dzięki temu jego partia przoduje w sondażach. Nowa Prawica ma zamiar to samo zrobić :)

Drogi Antykomunisto ( miło , że się odzywasz :) ) Panowie Bloom i Farage mówią jak jest , a JKM nie mówi , drażni tylko Kobiety. Powiedz mi dlaczego tak jest , że JKM nie gada o kasie tak, jak Jego kumpel Michalkiewicz ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
19 maja 2014r. o 20:03
Pannazdzieckiem napisał(a): JKM nie mówi , drażni tylko Kobiety.

Nie drażni kobiet , tylko feministki :D

Lilith ^^
4469
#Patrzalski nieaktywny
19 maja 2014r. o 20:19
GosiaG napisał(a):

Nie drażni kobiet , tylko feministki :D

Nie drażni Cię Gosiu twierdzenie, że kobieta ma tyle mądrości ile jej z męskim nasieniem do głowy dojdzie ?
Albo ,że jesteś z natury gorsza od faceta i nie powinnaś mieć prawa do głosowania ?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza