Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

10114
#alter nieaktywny
11 lutego 2015r. o 21:33
qwax napisał(a):
Jeśli powołujesz się na historię, to nie traktuj jej wybiórczo...

Zawsze powołuje się na to, na co sam chce, tobie nic do tego.

Dopisane 11.02.2015r. o godz. 21:33:

Dla ślepych i krótkowzrocznych.

“Czymkolwiek zakończy się szczyt w Mińsku, wojna na Ukrainie trwać będzie dalej. Na wojnie tej giną na razie Ukraińcy i to Ukraina rozdzierana jest na strzępy przez bandziorów wspieranych przez Rosję. Ale przegranym jesteśmy my – Zachód. Cenę za nasze błędy zapłacą nasze dzieci i wnuki.
[...]
Siła Rosji wynika z naszej słabości. Dziś stwierdzenie to powtarzane na okrągło brzmi wręcz jak banał, ale to najstraszniejszy banał ostatniego półwiecza. Demokratyczny świat nie jest w stanie powstrzymać człowieka, który rzucił mu największe wyzwanie od czasów Hitlera, który podważył międzynarodowy porządek, zmieniając siłą granice, który naruszył zasadę samostanowienia narodów, który kłamie w żywe oczy i grozi po cichu innym jak choćby Litwie, Łotwie i Estonii...”

“Brzeziński: Któregoś dnia Putin zajmie Rygę i Tallin, a my się tylko oburzymy”

http://opinie.newsweek.pl/putinizm-tryumfuje-a-europa-slabnie,artykuly,356927,1.html

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
3231
#qwax nieaktywny
11 lutego 2015r. o 21:38
alter napisał(a):
qwax napisał(a):
Jeśli powołujesz się na historię, to nie traktuj jej wybiórczo...

To zachowaj dla siebie swoje "złote myśli".
Natomiast jak masz zamiar być wyrocznią na forum, zauważając przy tym tylko jednego "złego", a zbrodnie USA ci nie przeszkadzają, to wybacz, ale ktoś musi cię "wyprostować", bo zwyczajnie jesteś nieobiektywny...
13021
eto
11 lutego 2015r. o 21:41
z drugiej strony :|
http://wolna-polska.pl/wiadomosci/tag/noworosja
10114
#alter nieaktywny
11 lutego 2015r. o 21:43
qwax napisał(a):
To zachowaj dla siebie swoje "złote myśli".
Natomiast jak masz zamiar być wyrocznią na forum, zauważając przy tym tylko jednego "złego", a zbrodnie USA ci nie przeszkadzają, to wybacz, ale ktoś musi cię "wyprostować", bo zwyczajnie jesteś nieobiektywny...

Oczywiście, że jestem nieobiektywny co sam napisałem. Za to ty jesteś obiektywny? hehe

Wojny w Czeczeni, Gruzji, Nadniestrze, Krym! O czasów zaborów, Katynia, Kacapii już nie wspomnę.

Więc prostuj samego siebie hipokryto.

~ niezalogowany
11 lutego 2015r. o 21:48
alter napisał(a):

Temu chamskiemu arogantowi wolno pisać co chce, a moje posty wycinacie?!!!!!!!!!!!!!

Cieniutki portal, nie wróżę mu nic dobrego.
10114
#alter nieaktywny
11 lutego 2015r. o 21:50
~ napisał(a):
Temu chamskiemu arogantowi wolno pisać co chce, a moje posty wycinacie?!!!!!!!!!!!!!

Cieniutki portal, nie wróżę mu nic dobrego.

Sam jesteś najlepszym przykładem chamstwa. Pisz na temat.

~chamski chadziar niezalogowany
11 lutego 2015r. o 21:55
falco napisał(a): myślę że wyjaśni Ci to wybitny ''znafca'' historii i orędownik wojny za Ukraińców ...

no chyba że będzie to ponad jego siły i w akcie desperacji wyzwie Cię od ''troli''co jest najbardziej prawdopodobne :D

:D Piona Papugo , ale z tymi górnikami , to przegiąłeś :>

Oni podobnie, jak strajkujący rolnicy zamierzają utrzymać swe rodziny , a żydobanksterski system neoliberalnego / feudalnego / kapitalistycznego wyzysku , pobierający milionowe odprawy ... posługuje się psami. Orwell to zresztą przewidział.

Wróć ... nie przewidział , tylko wiedział.

Jak myślicie , Bracia Lechici , jaka następna grupa zawodowa pójdzie do odstrzału ?

Bronek ma flintę , jego poplecznicy też .... to nie dwururka , tylko ścierwomedia .

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ps. Stary Satyrze , myślę , że już dorosłem , aby z Tobą podyskutować :)
10114
#alter nieaktywny
11 lutego 2015r. o 22:02
Proszę, jaki specyficzny i wiele znaczący żart propagandy przyjaciela putinka!

Rosyjska telewizja: 9 maja w Polsce? Nasze czołgi mogą być w 24 godziny. A w Wilnie nawet nas nie zauważą.

- Czemu ograniczać się tylko do Polski? W II wojnie światowej brał udział prawie cały świat. Dawno nie było nas w Berlinie, a 9 maja to świetna okazja na przyjacielską wizytę - mówią prezenterzy rosyjskiego kanału 5.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17390501,Rosyjska_telewizja__9_maja_w_Polsce__Nasze_czolgi.html#Prze

Dopisane 11.02.2015r. o godz. 22:02:

Ten poziom ruskiej propagandy przewyższa już chyba gebelsowską :D

REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza