Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~jeszcze bardziej chamski niezalogowany
11 lutego 2015r. o 23:27
alter napisał(a):
Nie rozumiem, dlaczego tak trudno jest wam trzymać się tematu?!

Wam , pisze się ze staropolskim obyczajem. Jest to wyrażeniem szacunku dla Istot różnych ode mnie.

Zgadza się Alterowiczu, niczego nie rozumiesz, przyjmij kondolencje , a zwróć uwagę , że obsługa betoniary Ci to mówi. Dobranoc.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10114
#alter nieaktywny
11 lutego 2015r. o 23:41
~gong napisał(a): Alter, a co Ty na to?

Nie wiem dlaczego akurat do mnie kierujesz to pytanie. Jednak...

Zdecydowanie popieram idee prepersów! Od zawsze uważam, że Polska powinna wspierać w miarę możliwości wszystkich Polaków za granicą, a w szczególności tych ze wschodu doświadczonych przez los i historię. Którzy nie ulegli zrusyfikowaniu kultywując język i kulturę Polską. To oni dają nam najlepszy przykład patriotyzmu.

Inna rzecz zastanawia mnie cóż to za major, który ma 500 zł renty? hmm? ostatnio głośno było w mediach o majorze, który wcale nie był majorem, a nawet medal dostał od posła.

Myślę też, że powinieneś skierować to pytanie do tych, którzy są przeciwni sprowadzaniu Polaków do macierzy, i urządzaniu ich w Polsce za nasze podatki. A tacy się już wypowiadali :) pozdrawiam

Jeżeli o mnie chodzi całym sercem jestem za.

Dopisane 11.02.2015r. o godz. 23:41:

skorn napisał(a): Jeszcze tylko tego brakuje, by z takimi przejściami historycznymi Polak wspierał ruskich, gdzie stare dziady chodza w manifestacjach z portretami Stalina.

Skorn, ale niektórzy nadal tego nie rozumieją :) Inaczej mogą myśleć tylko osoby z ruskimi konotacjami, albo dzieci partii panującej prl.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~gong niezalogowany
11 lutego 2015r. o 23:46
To mnie zaskoczyłeś :D
Może to i samozwańczy major, bo nie mówił o przysiędze wojskowej tylko harcerskiej.
W komunie po studiach i przeszkoleniu ludzie dostawali stopień podporucznika, a jeżeli kogoś brali do rezerwy to zdarzało się, że awansowali i nie musieli to być oficerowie czynnej służby.
Więc, jeżeli ktoś pracował na mało płatnym stanowisku i jeszcze nie za długo, to może mieć 500zł. renty.
10114
#alter nieaktywny
11 lutego 2015r. o 23:47
I jeszcze moje pytanie IP: 83.26.130.*********! Nie dawno miałeś nick darek teraz gong?! A wcześniej jeszcze ile innych? Potrafisz używać tylko jednego nicka?

Moje pytanie wynika z tego, że nie lubię prowokacji i często ignoruję tyldy :)

~gong niezalogowany
11 lutego 2015r. o 23:52
Początki IP nic nie mówią. :D :] :]
Dobranoc.
Buzi nie dostaniesz :> Przeważnie piszesz na mnie TROLL
10114
#alter nieaktywny
11 lutego 2015r. o 23:57
~gong napisał(a): Początki IP nic nie mówią. :D :] :]
Dobranoc.
Buzi nie dostaniesz :> Przeważnie piszesz na mnie TROLL

Mówią, mówią...

hehe... wybierz jeden nick i możemy otwarcie dyskutować, nie będę Cię nazywał trollem :)

~Iza niezalogowany
12 lutego 2015r. o 5:31
parenti napisał(a):
Doswiadczenia rodzinne sa bardzo cennym elementem uczuciowym.
Chrzescijanie kieruja sie nie tylko tym czynnikiem. Zasadniczym faktorem jest przebaczenie.

W kwestii chrześcijańskiego przebaczenia: rachunek sumienia , żal za grzechy, mocne postanowienie poprawy, spowiedź ,zadośćuczynienie.
Poza tym istnieje zasadnicza różnica pomiędzy przebaczeniem a zapomnieniem.

A w temacie:
http://fakty.interia.pl/wywiady/news-trzaskowski-nie-bedziemy-dostarczac-ukrainie-broni-boimy-sie,nId,1670139
http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/233437-trzaskowski-pupilek-tuska-trzasnal-miedzy-oczy-polska-racje-stanu-i-polityke-wschodnia-rzeczypospolitej

„Od aneksji Krymu w 2014 roku to Władimir Putin rozdaje karty. Unia Europejska, NATO i administracja Baracka Obamy tylko się przyglądają. Tymczasem Polska ma w ogóle niezabezpieczoną granicę wschodnią - twierdzi Simon Tisdall, korespondent zagraniczny "The Guardian". ( … ) „

http://fakty.interia.pl/raport-zamieszki-na-ukrainie/opinie/news-putin-zeruje-na-slabosci-wschodnia-granica-polski-jest-bezbr,nId,1670175

Miłego :)
~jeszcze bardziej chamski niezalogowany
12 lutego 2015r. o 7:11
No oczywiście :D Frajer wyzywa wszystkich od hipokrytów, a belki we własnym ... itd. Używam skrótów myślowych Papugo ;)
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza