Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~gong niezalogowany
11 lutego 2015r. o 22:20
co tu pisać?
Krew i płacz ;(
http://wolna-polska.pl/wiadomosci/noworosja-pospolite-ruszenie-siostra-piesn-2015-02
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10114
#alter nieaktywny
11 lutego 2015r. o 22:32
Wolna Polska? to proszę to... czy ktoś miał jakieś wątpliwości?

"W sondażu przebadano reprezentatywną grupę 48,6 tys. repsondentów z 44 krajów świata. Wynika z niego, że stosunek do Rosji i do jej prezydenta wśród Polaków drastycznie się pogorszył. W ubiegłym roku negatywne emocje deklarowało 54% Polaków, z kolei obecnie jest to aż 81%. Pozytywne uczucia Rosja wzbudzała rok temu u 36% Polaków, obecnie tylko u 12%. Oznacza to, że w Polsce jest największy odsetek osób rosjosceptycznych wśród wszystkich państw, gdzie przeprowadzono badanie."

http://wolna-polska.pl/wiadomosci/globalny-sondaz-polacy-sa-najbardziej-niechetnym-rosji-narodem-swiata-2015-02[img=1423690309_ecg7mzi.jpg]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
3231
#qwax nieaktywny
11 lutego 2015r. o 22:36
alter napisał(a):
Oczywiście, że jestem nieobiektywny co sam napisałem. Za to ty jesteś obiektywny? hehe

Wojny w Czeczeni, Gruzji, Nadniestrze, Krym! O czasów zaborów, Katynia, Kacapii już nie wspomnę.

Więc prostuj samego siebie hipokryto.

Czy ja napisałem, że nie potępiam Putina??
Napisałem tylko, że można postawić znak równości pomiędzy działaniami Rosji i USA!
Ale ty albo nie chcesz, albo nie potrafisz tego zrozumieć i wieszasz psy na działaniach Rosji (tak na marginesie, to nie zwykli mieszkańcy Rosji są temu winni, tylko ci u władzy - jak zresztą w każdej wojnie), a jednocześnie liżesz pewną część ciała naszemu "sojusznikowi" - USA...
10114
#alter nieaktywny
11 lutego 2015r. o 22:42
qwax napisał(a): Czy ja napisałem, że nie potępiam Putina??
Napisałem tylko, że można postawić znak równości pomiędzy działaniami Rosji i USA!

Stawiaj sobie równość między kim chcesz, jest mi to obojętne. A ja będę potępiał Putinka i agresywną nacjonalistyczną Rosję.

Załóż sobie temat o potępianiu USA. Pisz na temat nie atakuj mnie personalnie i po chamsku. Reasumując kolokwialnie pocałuj mnie w nos, czy też czep się tramwaja. :D Fakty koleś.

~Panna na tyldzie niezalogowany
11 lutego 2015r. o 22:45
To może jakieś piwko Alterowicz ? Wyjdź z cienia, Złotousty Doktorancie :)

A wracając do poezji :

Córcia mi zapodała, równa dziewucha :

Dobranoc :)
10114
#alter nieaktywny
11 lutego 2015r. o 23:02
~Panna na tyldzie napisał(a):
A wracając do poezji :

Córcia mi zapodała, równa dziewucha :

###
Jeżeli uważasz, że to poezja to należało to wstawić w temat poezji.

Nie rozumiem, dlaczego tak trudno jest wam trzymać się tematu?!

Wstępnie Ci jednak powiem, że rap aspiruje do pewnego rodzaju poetyczności. Najlepiej sobie z tym radzą pierwsi klasycy tego gatunku muzyki. Nie gustuje w grupach które odstręczają już swoją nazwą "demonologia" hehe... A może, jeżeli chcesz poszukać w tym utworze poezji... to spróbuj odnaleźć w tekście choć jedną metaforę?! Ja nie znalazłem. :)

Na piwko nawet nie licz. Nie widzę sensu. Bez urazy, ale do piwka mam już zaufane towarzystwo :)

~gong niezalogowany
11 lutego 2015r. o 23:11
Alter, a co Ty na to?
211
skorn
11 lutego 2015r. o 23:20
~majętny Stef napisał(a): Ja też nie staję po stronie Putina tylko jestem za sprawiedliwością. Jeżeli jedni próbują wprowadzać swoją demokrację to dlaczego inni nie mogą wprowadzać swojej demokracji gdzie im się podoba?

Mam gdzies sprawiedliwośc, jeśli jest niezgodna polskim interesem. Jeszcze tylko tego brakuje, by z takimi przejściami historycznymi Polak wspierał ruskich, gdzie stare dziady chodza w manifestacjach z portretami Stalina.

<i>
REKLAMA Villaro zaprasza