#Dostojewski nieaktywny 6 października 2014r. o 11:32
Proponuję Marcinie Marczewski, ponowne otwarcie tego tematu na łamach serwisu Bolesławiec dla Ciebie.
Pod warunkiem, że Ty oraz jakikolwiek z Twoich moderatorów-faszystów nie będzie ingerował w dyskusję, za wyjątkiem 2.1.5.2 w stosunku do vinyla.
Pozdrawiam
#jegomosc nieaktywny 6 października 2014r. o 12:32
Ponoć każde bydle powinno być na czymś uwiązane:) ale ja uważam, że mi nie do twarzy. Czasem jednak krawat zakładam, jednak daleko mi do krawaciarskiego stylu życia.
Gdyby ktoś szukał informacji na mój temat zapraszam na krzysztofkrzeminski.pl
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.