Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzysztof Krzemiński do Rady Powiatu

41
#jegomosc nieaktywny
6 października 2014r. o 14:23
~ napisał(a): kto normalny zaglosuje na jegomoscia? łojezusmarija! chyba tylko dlugowlosi hehe

No ubaw po pachy:) A na kogo zagłosują "normalni"?

www.djdowynajecia.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 października 2014r. o 14:25
jegomosc napisał(a):
~ napisał(a): kto normalny zaglosuje na jegomoscia? łojezusmarija! chyba tylko dlugowlosi hehe

na cvzlowieka pwoaznego a nei nakogos kto sie utrzymuje z przypadkowych prac typuy pisanie na portale czy granie na popijawach. na czlowieka ktory nie robi dzieci w wieku nastu lat tylko swiadomie zaklada rodzine. i na czlowieka ktory ma jakies doswiadczenie w obracaniu pieniedzy, na przedsiebiorce a nie kolejnego chetnego do zjadania publicznej kasy.
41
#jegomosc nieaktywny
6 października 2014r. o 14:44
~ napisał(a):
jegomosc napisał(a):

na cvzlowieka pwoaznego a nei nakogos kto sie utrzymuje z przypadkowych prac typuy pisanie na portale czy granie na popijawach. na czlowieka ktory nie robi dzieci w wieku nastu lat tylko swiadomie zaklada rodzine. i na czlowieka ktory ma jakies doswiadczenie w obracaniu pieniedzy, na przedsiebiorce a nie kolejnego chetnego do zjadania publicznej kasy.

Zaskakująco dużo więc o mnie wiesz jak na człowieka, któremu odwagi nie staje by się pod swoimi słowami podpisać.

Chcąc jednak znaleźć w twojej wypowiedzi coś merytorycznego - od dwóch lat prowadzę zupełnie niepoważną działalność gospodarczą, która przynosi mi całkiem poważne pieniądze i daje niezależność oraz sprawia, że pieniądze nie są motywacją do startu w wyborach. Firma się rozwija co daje mi sporo radości - jednocześnie zostawia mi sporo czasu na inną działalność.

www.djdowynajecia.pl
~Paweł niezalogowany
6 października 2014r. o 14:47
A ja na jegomościa zagłosuję, zresztą jak kilku moich kumpli. Bo to ogarnięty, aktywny koleś który zawsze miał wiele pomysłów i na pewno nie zwolni tempa. I na tle tych smutnych dziadków z rady wypadnie na pewno świetnie. Krzysiek! Nie daj się anonimowym cwaniakom!
~Nowy niezalogowany
6 października 2014r. o 15:32
Krzeminski juz raz przegral w wyborach a teraz pcha sie drugi raz w zamian za co? Po ostatnich dostal posadke od Kwasniewskiego w starostwie i zarobil troche kasy. Co teraz dostanie?
~a właśnie że się nie podpiszę niezalogowany
6 października 2014r. o 15:47
jegomosc napisał(a):
Zaskakująco dużo więc o mnie wiesz jak na człowieka, któremu odwagi nie staje by się pod swoimi słowami podpisać...

Uważaj bo "wchodzisz w buty" panaM, dla którego ważniejsze było nie to co kto pisze ale żeby się koniecznie podpisał imieniem i nazwiskiem. Chyba że nie zależy ci na dalszych wpisach i dyskusji na tema twojej kandydatury. :D
41
#jegomosc nieaktywny
6 października 2014r. o 16:04
~a właśnie że się nie podpiszę napisał(a):
jegomosc napisał(a):
Zaskakująco dużo więc o mnie wiesz jak na człowieka, któremu odwagi nie staje by się pod swoimi słowami podpisać...

Uważaj bo "wchodzisz w buty" panaM, dla którego ważniejsze było nie to co kto pisze ale żeby się koniecznie podpisał imieniem i nazwiskiem. Chyba że nie zależy ci na dalszych wpisach i dyskusji na tema twojej kandydatury. :D

Chętnie odpowiem na każde merytoryczne pytanie, niezależnie od tego czy ktoś się podpisze czy nie. Ale personalny atak od "znajomego" to jednak coś innego.

W każdym razie ja uważam, że jest coś takiego jak odpowiedzialność za własne słowa.

www.djdowynajecia.pl
~Vertical niezalogowany
6 października 2014r. o 17:37
widzę, kółeczko wzajemnej adoracji, więc pytanie konkretne co masz zamiar zrobić w tej radzie powiatu dla ludzi ? ale nie dla obcokrajowców którzy chcą tu otiwerać hipermarkety tylko dla pani z warzywniaka i dla młodych dla których nie ma pracy ? i żeby nie było populizmów jak masz zamiar to zrobić?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza