A czy dopuszczasz możliwość, że te wszystkie "fakty" są po to, żeby jednak Trump nie został prezydentem? W USA jest rozpętana akcja przeciw Trumpowi. Wszystkie media z nim walczą. Taki Facebook to po prostu przechodzi sam siebie.
A rzuć okiem na taki "drobny szczegół" z maszynami wyborczymi przy głosowaniu na Trumpa.
I sprawdź w necie, kto stoi za firmą dostarczającą maszyny.
Pomyśl alter zanim napiszesz.
Altern, to nie sputnik. To YouTube, na którym znajdziesz mnóstwo filmów, jak maszyny "same" głosowały na Clinton, chociaż głosujący wskazywał Trumpa. Mam nadzieję, że znasz angielski - poczytaj w necie, bo masz problem z właściwą diagnozą rzeczywistości.
Ty dalej nic nie rozumiesz! Co robi Rosja to wiadomo i jest to oczywiste, a co robi światowe lewactwo to druga sprawa. Światowemu lewactwu Rosja bynajmniej nie pasuje, bo lewactwo ma inny, "globalizacyjny" plan i NWO. I Trump im co nieco przeszkadza. Poczytaj (języki jakieś mam nadzieję znasz) i nie daj się podpuszczać. Polska powinna dbać o swoje interesy, a nie "globalizacyjne" czy rosyjskie.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 25 listopada 2016r. o 22:50
~ napisał(a): ...
Geopolityka geopolityką, a ty Panna powiedz ile masz już długu? Zajmujesz się sprawami na skalę światową, a budżetu domowego nie ogarniasz?
Mniej więcej tyle samo Anonimowy Obywatelu tego nieszczęśliwego kraju , co Ty. Podstawą neoliberalnej ekonomi jest kreacja długu zawarta w istocie rezerwy szczątkowej. Nie przypuszczam , abyś rozumiał o czym mówię , ale jest nadzieja , że kiedyś tam w czasie ... jak dziecko ... zrozumiesz ... :)
ps. Być może nie ogarniam , ale mój Synek zrobił mi dzisiaj kolację z własnej nieprzymuszonej woli , za wypracowane przeze mnie pieniądze. To się nazywa koegzystencja , której i Tobie życzę , Anonimowy Obywatelu :)
Dobranoc :)
drugi ps :D
A jak już zjadłem , to poczęstował mnie deserem :
:D
Jestem dumny ze swego Synka i mam nadzieję , że również będziesz dumny ze Swego ... Anonimowy Obywatelu :)
Trzeci ps :D
Chopak ma dwanaście lat ;)
Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.