Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 listopada 2016r. o 19:15
bieda napisał(a): A chciałbyś żyć w takim kraju co stworzył Fidel? Nie wiadomo czy mógłbyś wtedy rozpowszechniać swoje herezje, no chyba, że byś sie znalazł 10% populacji co ma dostęp do internetu.

Biedaku :) Herezją nazywasz moją wiedzę o Stwórcy , czy czegoś Ci brakuje .... oprócz mamony ? Jaka jest różnica między Kubą , a Polską ? Tam komuna , tu kapitalizm. Jeden ... przez cecha , żeby dłuższy był :D To dlatego stąd s. Kocham Bolec.Info iłeś , a teraz się wymądrzasz. Wracaj chłopie do kraju nad Wisłą :) Nie buduj za fiducjarną mamonę domków z tarasami w Polsce , tylko buduj naszą rzeczywistość :)

Dobra , idę pooglądać Intruza z moją osiemnastoletnią Córcią.

Trzymta sie :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~szymon niezalogowany
26 listopada 2016r. o 19:48
Sądziłem że głupszych tekstów niż te "panaM" już nie da się pisać ale okazuje się że "Panna..." potrafi. :D
10592
#bieda nieaktywny
26 listopada 2016r. o 20:00
Pannazdzieckiem napisał(a):
bieda napisał(a): A chciałbyś żyć w takim kraju co stworzył Fidel? Nie wiadomo czy mógłbyś wtedy rozpowszechniać swoje herezje, no chyba, że byś sie znalazł 10% populacji co ma dostęp do internetu.

Biedaku :) Herezją nazywasz moją wiedzę o Stwórcy , czy czegoś Ci brakuje .... oprócz mamony ? Jaka jest różnica między Kubą , a Polską ? Tam komuna , tu kapitalizm. Jeden ... przez cecha , żeby dłuższy był :D To dlatego stąd s. Kocham Bolec.Info iłeś , a teraz się wymądrzasz. Wracaj chłopie do kraju nad Wisłą :) Nie buduj za fiducjarną mamonę domków z tarasami w Polsce , tylko buduj naszą rzeczywistość :)

Nie mam nic do Twojej wiedzy o Stwórcy. Pozwoliłem sobie zmienić trochę znaczenie słowa herezję, największy tu był nacisk na głoszenie poglądów politycznych itp. :> ps Nie spierdzieliłem tylko skorzystałem z okazji jaką mam zarabiam tam a większość wydaje tu, systematycznie i często jestem w PL. ;)
4335
26 listopada 2016r. o 22:04
bieda napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Nie mam nic do Twojej wiedzy o Stwórcy. Pozwoliłem sobie zmienić trochę znaczenie słowa herezję, największy tu był nacisk na głoszenie poglądów politycznych itp. :> ps Nie spierdzieliłem tylko skorzystałem z okazji jaką mam zarabiam tam a większość wydaje tu, systematycznie i często jestem w PL. ;)

Bądź Biedaku nieustannie w PL , wtedy będziesz mi Bratem Lachem . Dopóki jesteś na emigracji zarobkowej , to znaczy , że zdradziłeś Swe Korzenie :)

Dobranoc :)

Ps. A wracając do Intruza pani Stefani Meyer .. uczę się od swej Córci ... o tak

http://www.cda.pl/video/85392114

To ciekawy film , chociaż Córcia uważa , że książka bardziej oddaje rzeczywistość ... cokolwiek miało by to znaczyć :)
Zaznaczam , że knigę mam przed sobą , choć nie czytałem :D

Dobrej nocy Wam życzę , a biedacy do roboty ;)
Trzym sie wśród Aborygenów ;)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~klucznick niezalogowany
27 listopada 2016r. o 16:10
http://wolna-polska.pl/wiadomosci/swiatowa-elita-przygotowuje-sie-do-czegos-wielkiego-soros-sprzedal-wszystkie-akcje-bankow-na-swiecie-ponizej-ceny-i-skupuje-zloto-2016-11
4335
27 listopada 2016r. o 17:48
No :D To szykują nam ... się całkiem ciekawe święta. Został miesiąc na zgromadzenie żywności i wody pitnej :D Ale , pierwszy koniec świata , jaki przeżyłem był bodajże związany z Pluskwą Milenijną , szesnaście lat temu. Powiem Ci Kluczniku tak , nie ma się czego bać , grandziarz Jurek Soros złota nie trawi , chyba , że jest kosmitą i metabolizm jego prawdziwego organizmu potrzebuje złota do osiągnięcia nieśmiertelności , a takie teorie spiskowe zdarzają się w sieci :)

Osobiście uważam , że upadek światowego systemu finansowego opartego na kłamstwie wszech czasów ... rezerwie szczątkowej ... to najlepsza rzecz jaka może się teraz przydarzyć Ludzkości :)
Głupki tną gałąź na której siedzą :D Licząc na większy zysk ...

Ale obiecałem Aleksowi , jakiś czas temu wykład o patentach Tesli , wreszcie znalazłem :)

Co myślicie Panowie ? Aleks , CzarnyJacek i Ty Masi ... znawcy uporządkowanego ruch elektronów ? Nie ma tutaj żadnej ironii , ani sarkazmu , pytam Was o zdanie :)

11100
#Blackjack nieaktywny
27 listopada 2016r. o 18:00
Panna może kiedyś, za długie, szkoda życia ;)
Jak Cię interesują takie tematy to
http://www.elektroda.pl/rtvforum/forum314.html
Zarejestruj się tam, jest tam masa ludzi, od profesorów po zwykłych kowalskich i tematy które lubisz ;)

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
4335
27 listopada 2016r. o 18:23
A szkoda Jacek , że Ci się nie chce :| Miałem nadzieję ... wiesz , nie interesują mnie fora o wąskiej dziedzinie , interesuje mnie życie.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza