bieda napisał(a): A chciałbyś żyć w takim kraju co stworzył Fidel? Nie wiadomo czy mógłbyś wtedy rozpowszechniać swoje herezje, no chyba, że byś sie znalazł 10% populacji co ma dostęp do internetu.
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):bieda napisał(a): A chciałbyś żyć w takim kraju co stworzył Fidel? Nie wiadomo czy mógłbyś wtedy rozpowszechniać swoje herezje, no chyba, że byś sie znalazł 10% populacji co ma dostęp do internetu.
Biedaku :) Herezją nazywasz moją wiedzę o Stwórcy , czy czegoś Ci brakuje .... oprócz mamony ? Jaka jest różnica między Kubą , a Polską ? Tam komuna , tu kapitalizm. Jeden ... przez cecha , żeby dłuższy był :D To dlatego stąd s. Kocham Bolec.Info iłeś , a teraz się wymądrzasz. Wracaj chłopie do kraju nad Wisłą :) Nie buduj za fiducjarną mamonę domków z tarasami w Polsce , tylko buduj naszą rzeczywistość :)
Dobra , idę pooglądać Intruza z moją osiemnastoletnią Córcią.
Trzymta sie :)
bieda napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):bieda napisał(a): A chciałbyś żyć w takim kraju co stworzył Fidel? Nie wiadomo czy mógłbyś wtedy rozpowszechniać swoje herezje, no chyba, że byś sie znalazł 10% populacji co ma dostęp do internetu.
Biedaku :) Herezją nazywasz moją wiedzę o Stwórcy , czy czegoś Ci brakuje .... oprócz mamony ? Jaka jest różnica między Kubą , a Polską ? Tam komuna , tu kapitalizm. Jeden ... przez cecha , żeby dłuższy był :D To dlatego stąd s. Kocham Bolec.Info iłeś , a teraz się wymądrzasz. Wracaj chłopie do kraju nad Wisłą :) Nie buduj za fiducjarną mamonę domków z tarasami w Polsce , tylko buduj naszą rzeczywistość :)
Dobra , idę pooglądać Intruza z moją osiemnastoletnią Córcią.
Trzymta sie :)
Nie mam nic do Twojej wiedzy o Stwórcy. Pozwoliłem sobie zmienić trochę znaczenie słowa herezję, największy tu był nacisk na głoszenie poglądów politycznych itp. :> ps Nie spierdzieliłem tylko skorzystałem z okazji jaką mam zarabiam tam a większość wydaje tu, systematycznie i często jestem w PL. ;)