Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

2900
#falco nieaktywny
30 listopada 2016r. o 6:14
bardzo ciekawe ''spostrzeżenie''
bardzo....
byłeś w temacie o meblach do salonu ? ;)
bardzo ''interesującej wypowiedzi '' tam udzieliłeś...
zwięzła i jak zwykle ''merytoryczna'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 listopada 2016r. o 6:58
Odnoszę wrażenie , że Skornik wczoraj nieco pochlał . Nie to żebym zabraniał , ale widać słaba głowa :D

" uzdrówmy świat " :D :D :D

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~klucznick niezalogowany
30 listopada 2016r. o 10:16
http://wolna-polska.pl/wiadomosci/dolacz-akcji-warszawa-solidarna-piotrem-rybakiem-2016-11
14505
DP
30 listopada 2016r. o 16:25
~_Alex napisał(a): Witam
Zwykłe obserwacje prowadzą do odkryć,ale trzeba wiedzieć co się szuka. Uzyskane wyniki nie wolno podciągać o te kilka punktów do innych,potwierdzonych,tylko dlatego,że wygląda to "ładnie". Dlaczego? Bo przyczyn jest wiele,a to nieodpowiednia metoda, błąd pomiaru,błąd obliczeń,złe warunki pomiarowe i wiele innych. Ale jeśli wykluczyć by błędy,a wyniki wciąż te same,a jednak różne od innych potwierdzonych. Czy mam prawo mieć wątpliwość i pytać,badać dalej?

"Głodnego Słowami nie nakarmisz" DP;)

Witaj _ALEX
Teraz mogę odpowiedzieć :)
Ty to wiesz i ja to wiem że głodnego Słowami nie nakarmisz.
Lecz ja wiem coś jeszcze ;)
W Słowach szumu nie usłyszysz :)
I już.
ślad został :*
4335
1 grudnia 2016r. o 3:19
~klucznick napisał(a): http://wolna-polska.pl/wiadomosci/dolacz-akcji-warszawa-solidarna-piotrem-rybakiem-2016-11

No ... duch w Narodzie Polskim nie ginie , bo duch jest nieśmiertelny. Przypomnij z łaski swojej Kluczniku , kiedy to po raz pierwszy obuchem siekiery chciałem odciąć Jerzemu głowę. Co tam palenie szmat , ostrze się liczy :D Ale solidaryzujemy się ! Każda forma walki ze zniewoleniem NWO mile widziana :)

Śmierć dostawcom fiducjarnego pieniądza ! ... że sobie tak zakrzyknę :D

I jeszcze jedno ... Stalin wymordował trzy miliony Ukraińców , bo mu jezuita podpowiedział co zrobić dla kolektywizmu w imię feudalnego wyzysku. Ciekawym jaki jezuita podpowiada Jerzemu Sorosowi ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
1 grudnia 2016r. o 6:19
bajdy dla samych bajd
4335
1 grudnia 2016r. o 7:51
~ napisał(a): bajdy dla samych bajd

Te , cycu , o jakich bajdach prawisz ? Ja wiem , że gimbaza nie uczona jest historii , zgodnie z dewizą im głupszy naród tym lepiej sie nim rządzi , ale żyjemy w dobie internetu. Kto chce się uczyć , ten się uczy. Te , cycu , rozwiń wzniosłą myśl " bajdy dla samych bajd ".

~klucznick niezalogowany
1 grudnia 2016r. o 8:55
Pannazdzieckiem napisał(a):
~klucznick napisał(a): http://wolna-polska.pl/wiadomosci/dolacz-akcji-warszawa-solidarna-piotrem-rybakiem-2016-11

No ... duch w Narodzie Polskim nie ginie , bo duch jest nieśmiertelny. Przypomnij z łaski swojej Kluczniku , kiedy to po raz pierwszy obuchem siekiery chciałem odciąć Jerzemu głowę. Co tam palenie szmat , ostrze się liczy :D Ale solidaryzujemy się ! Każda forma walki ze zniewoleniem NWO mile widziana :)

Śmierć dostawcom fiducjarnego pieniądza ! ... że sobie tak zakrzyknę :D

I jeszcze jedno ... Stalin wymordował trzy miliony Ukraińców , bo mu jezuita podpowiedział co zrobić dla kolektywizmu w imię feudalnego wyzysku. Ciekawym jaki jezuita podpowiada Jerzemu Sorosowi ?
może zamiast odcinać kupon siekierą, doczekamy dnia kiedy ogniste(palące się) proroctwo się spełni?http://wolna-polska.pl/wiadomosci/swiatowa-elita-przygotowuje-sie-do-czegos-wielkiego-soros-sprzedal-wszystkie-akcje-bankow-na-swiecie-ponizej-ceny-i-skupuje-zloto-2016-11
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza