Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

11100
#Blackjack nieaktywny
9 grudnia 2016r. o 21:31
Emem pomyśli, że mu chciałem "zhakować" forum :D I dostanę bana, przemo by się zapłakał :D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
15435
#AlexS nieaktywny
9 grudnia 2016r. o 21:35
//library
// ""

main()
{ int level; int bootle;

level=getInfo(void:D); //fcncallback;

do
{
relax(bear); //fcn callback;

}while(level==NULL)

}

:]

void getInfo( )
{
//empty?sweet Lord how? ;)

}; //fcn getInfo definition

int relax ()
{
return FUN;
}

Blackjack, lift up the temperature,there is a danger of fever :D

pzdr,tylko broń...kompilować!!
11100
#Blackjack nieaktywny
9 grudnia 2016r. o 21:40
Eclipse wyrzuca mi error... Co to może być ... :D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2016r. o 21:48
Przemo , to pół biedy. Ja bym się zapłakał. Nie wolno Ludziom przegryzać gardeł ( chociaż są wyjątki , Soros , dla przykładu :) ). Ale wracając do Przema , Przemo wierzy w cudotwórczą rękę sprawiedli ... wróć , slogany mi się pomyliły ( celowo:D ) ... rękę wolnego rynku . Naiwność ludzka nie zna granic . Niemniej jednak ufam dewizie masona Voltera , parafrazując " nie zgadzam się z Przemem , ale resztę swych dni gotów jestem poświęcić , aby mógł wyrażać swe poglądy : To jest właśnie wolność , bez cen.z.u.r.y :]

Jeśli Maniek tak pomyśli , to znaczy , że na żartach się nie zna :D

A propos , przychodzi baba do lekarza i ...

Dopisane 09.12.2016r. o godz. 21:48:

Chopy , moglibyście mówić po polskiemu . Programiści w mordę jeża ... :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
15435
#AlexS nieaktywny
9 grudnia 2016r. o 21:52
Panna, w skrócie pijemy piwko, przyłączysz sie Wędrowcze? :D
11100
#Blackjack nieaktywny
9 grudnia 2016r. o 21:56
Pannazdzieckiem napisał(a): :Chopy , moglibyście mówić po polskiemu . Programiści w mordę jeża ... :D

Ja nie programista, dopiero się uczę :) Takie nowe hobby od roku :) Spróbuj Panna też, tylko żeby Ci się kod(tfu nie lubię tego słowa) nie wymknął spod kontroli. Wiesz matrix i te sprawy ... :D

2900
#falco nieaktywny
9 grudnia 2016r. o 21:57
AlexS napisał(a): buu...strach się bać..hehe... :)
W Stwórcę nie wierzysz,a w Lorda tak. No..wyznaczasz nowe trendy miszczu.Tak 3ymaj ;)

spokojnie ,nie ''dygaj'' :D

jedno i drugie istnieje ...
''stwórcą'' jest ewolucja a Wader jest właśnie dziełem ewolucji kinematografii...

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2016r. o 22:22
AlexS napisał(a): Panna, w skrócie pijemy piwko, przyłączysz sie Wędrowcze? :D

Ależ oczywiście. Aplikuję sobie właśnie żurawinowego Reddsa ... qurwa , jak ja nie lubię angielskiego , jeszcze bardziej , jak rosyjskiego ... :D

Nie mogę spróbować Jacek ... z powyższego powodu ;)

Dopisane 09.12.2016r. o godz. 22:22:

Ale , ale Wędrowcze ... zamieszczając ten fotomontaż i stawiając pytanie ... jaki cel chciałeś osiągnąć , jeśli spytać mogę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza