klucznick napisał(a):~klucznick napisał(a): równania matematyczne mnie nie interesują ,interesuje mnie konstruktywna logiczna odpowiedz,nikt z was nie odpowiedział poprawnie,połykaczka kijanek była najbliżej odp,odpowiedż jest prosta,nie jest możliwe wylladowanie samolotu na kuli która porusza się z prędkością 1600 km/h przy prędkości samolotu 917km/h nie jest możliwe,prosty przykład adapter i płyta daj na największe obroty i spróbój położyć coś na tej płycie w wyznaczone miejsce ,jest to nie możliwe,coś co się nie mieści w twojej głowie i czego nie rozumiesz,zawsze będziesz wyśmiewać,proszę podejść do tematu poważnie i sam dojdziesz do tego że tj niemożliwe aby samolot wylądował,samolot poruszający się w powietrzu nie ma możliwości wylądować na poruszającym się lotnisku.miłego rozmyślania,ja odpowiedż znam. :PDopisane 07.12.2016r. o godz. 17:01:~klucznick napisał(a):pamiętasz jak parę lat do tyłu śmiałeś się z chemtrali?cz już zapomniałeś?Pannazdzieckiem napisał(a):
Kluczniku proszę Cię , nie kompromituj się :)
~.. napisał(a): Moze jest...
Moze nie ma galaktyk a są wymiary. Wtedy mamy teorie płaskiej ziemi...? Zgłupiałem.
Idę dalej...
TU nie zmieniło się nic, nic od pół roku jak do Was nie zaglądałem.
Tworzycie forumowe rozgrywki, przepychanki. A wyjdzcie na ulice, dajcie sobie po mordach, rozładujcie złą energię... Wróćcie na ziemię.
Jedyną osobą, która zachowala dystans jest klucznik...
Ze masz jeszcze siłe walczyc....
Nie ma to jak sam siebie chwalić :)
:)
~litości - no tak 90 % społeczeństwa nie napisał(a): HAHA muchomory jadalne PAn mówisz.... Teraz to już mi ręce opadły do kostek...
~grzybiarz napisał(a):~litości - no tak 90 % społeczeństwa nie napisał(a): HAHA muchomory jadalne PAn mówisz.... Teraz to już mi ręce opadły do kostek...
Oczywiście że muchomory są jadalne - ale tylko raz :D
~.. napisał(a): Moze jest...ja żyję w swoim autystycznym świecie,czyli idę własną drogą ,a otaczajacy mnie świat mam w duopie :)
Moze nie ma galaktyk a są wymiary. Wtedy mamy teorie płaskiej ziemi...? Zgłupiałem.
Idę dalej...
TU nie zmieniło się nic, nic od pół roku jak do Was nie zaglądałem.
Tworzycie forumowe rozgrywki, przepychanki. A wyjdzcie na ulice, dajcie sobie po mordach, rozładujcie złą energię... Wróćcie na ziemię.
Jedyną osobą, która zachowala dystans jest klucznik...
Ze masz jeszcze siłe walczyc....
:)