Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~ niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 19:36
klucznick napisał(a):
~klucznick napisał(a): równania matematyczne mnie nie interesują ,interesuje mnie konstruktywna logiczna odpowiedz,nikt z was nie odpowiedział poprawnie,połykaczka kijanek była najbliżej odp,odpowiedż jest prosta,nie jest możliwe wylladowanie samolotu na kuli która porusza się z prędkością 1600 km/h przy prędkości samolotu 917km/h nie jest możliwe,prosty przykład adapter i płyta daj na największe obroty i spróbój położyć coś na tej płycie w wyznaczone miejsce ,jest to nie możliwe,coś co się nie mieści w twojej głowie i czego nie rozumiesz,zawsze będziesz wyśmiewać,proszę podejść do tematu poważnie i sam dojdziesz do tego że tj niemożliwe aby samolot wylądował,samolot poruszający się w powietrzu nie ma możliwości wylądować na poruszającym się lotnisku.miłego rozmyślania,ja odpowiedż znam. :P
Dopisane 07.12.2016r. o godz. 17:01:
~klucznick napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Kluczniku proszę Cię , nie kompromituj się :)
pamiętasz jak parę lat do tyłu śmiałeś się z chemtrali?cz już zapomniałeś?

To może ty "naukowcu" wyjaśnisz wszystkim dlaczego te samoloty jednak lądują obojętnie w którą stronę lecą :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 19:45
Ziemia jest płaska, podtrzymują je trzy słonie, na grzbiecie żółwia.
Ktoś nawet zrobił foto :
http://zapytaj.onet.pl/Category/036,002/2,21233036,Czy_wiesz_ze_Ziemia_jest_plaska_i_podtrzymuja_ja_slonie_na_wielkim_zolwiu.html
Nie wierzycie ?
~.. niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 19:56
Moze jest...
Moze nie ma galaktyk a są wymiary. Wtedy mamy teorie płaskiej ziemi...? Zgłupiałem.

Idę dalej...
TU nie zmieniło się nic, nic od pół roku jak do Was nie zaglądałem.

Tworzycie forumowe rozgrywki, przepychanki. A wyjdzcie na ulice, dajcie sobie po mordach, rozładujcie złą energię... Wróćcie na ziemię.

Jedyną osobą, która zachowala dystans jest klucznik...
Ze masz jeszcze siłe walczyc....

:)
~ niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 19:59
~.. napisał(a): Moze jest...
Moze nie ma galaktyk a są wymiary. Wtedy mamy teorie płaskiej ziemi...? Zgłupiałem.

Idę dalej...

Tworzycie forumowe rozgrywki, przepychanki. A wyjdzcie na ulice, dajcie sobie po mordach, rozładujcie złą energię... Wróćcie na ziemię.

Nie ma to jak sam siebie chwalić :)
~litości - no tak 90 % społeczeństwa nie niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 20:05
HAHA muchomory jadalne PAn mówisz.... Teraz to już mi ręce opadły do kostek...
~grzybiarz niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 23:09
~litości - no tak 90 % społeczeństwa nie napisał(a): HAHA muchomory jadalne PAn mówisz.... Teraz to już mi ręce opadły do kostek...

Oczywiście że muchomory są jadalne - ale tylko raz :D
~ niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 23:22
~grzybiarz napisał(a):
~litości - no tak 90 % społeczeństwa nie napisał(a): HAHA muchomory jadalne PAn mówisz.... Teraz to już mi ręce opadły do kostek...

Oczywiście że muchomory są jadalne - ale tylko raz :D

Muchomory są jadalne pod warunkiem że dokładnie zetrzesz wszystkie kropki. :P
~klucznick niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 9:33
~.. napisał(a): Moze jest...

Idę dalej...

ja żyję w swoim autystycznym świecie,czyli idę własną drogą ,a otaczajacy mnie świat mam w duopie :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza