Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~klucznick niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 11:34
Pannazdzieckiem napisał(a):

Kluczniku proszę Cię , nie kompromituj się :)
pamiętasz jak parę lat do tyłu śmiałeś się z chemtrali?cz już zapomniałeś?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 14:13
I w tym momencie sprawdza się przysłowie " Po co mi szkoła, zostanę kierowcą tira"
~klucznick niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 14:26
~ napisał(a): I w tym momencie sprawdza się przysłowie " Po co mi szkoła, zostanę kierowcą tira"
nie zostaniesz bo po 1 nie masz 11 000 zł a po 2 nie zdasz psychotestów bo za trudne no i nie poprowadzisz go bo brak ci odwagi,już ci napisałem że maturę jest łatwiej zdać jak zostac kierowcą.
~ niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 14:42
Tak, tak. Matura to bzdura, zostanę kierowcą :D
Człowieku tak się tutaj skompromitowałeś, że ja bym na twoim miejscu nick zmienił. Dziecko w gimnazjum to rozumie, a ty nie?
Wstyd.
~klucznick niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 15:35
~ napisał(a): Tak, tak. Matura to bzdura, zostanę kierowcą :D
Człowieku tak się tutaj skompromitowałeś, że ja bym na twoim miejscu nick zmienił. Dziecko w gimnazjum to rozumie, a ty nie?
Wstyd.
a co takiego rozumie?ty też to rozumiesz? więc to wytłumacz?jak potrafisz?ale nie potrafisz !! bo nie rozumiesz,dlatego piszesz że się skompromitowałem bo nie potrafisz odpowiedzieć na moje pyt jeżeli o to chodzi, a niby dlaczego nick zmieniać skoro mam IQ wyższe o 100 od ciebie :P kup sobie maść na bul dupy to ci głupota przejdzie,tak matura to bzdura mam studia jak dużo ludzi którzy zarabiają 2200 zł,wiesz co z dyplomem i maturą zrobiłem spuściłem w kiblu lat temu.
~pani od polskiego niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 15:43
Po tym jak piszesz wnioskuję że studiowałeś filologię polską.
~ niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 15:45
~klucznick napisał(a):
~ napisał(a): Tak, tak. Matura to bzdura, zostanę kierowcą :D
Wstyd.
a co takiego rozumie?ty też to rozumiesz? więc to wytłumacz?jak potrafisz?ale nie potrafisz !! bo nie rozumiesz,dlatego piszesz że się skompromitowałem bo nie potrafisz odpowiedzieć na moje pyt jeżeli o to chodzi, a niby dlaczego nick zmieniać skoro mam IQ wyższe o 100 od ciebie :P kup sobie maść na bul dupy to ci głupota przejdzie,tak matura to bzdura mam studia jak dużo ludzi którzy zarabiają 2200 zł,wiesz co z dyplomem i maturą zrobiłem spuściłem w kiblu lat temu.

Chyba wraz z dyplomem, do kibla wpadł ci słownik ortograficzny? "Bul" Jesteś z rodziny Komorowskich ?
~klucznick niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 15:46
~pani od polskiego napisał(a): Po tym jak piszesz wnioskuję że studiowałeś filologię polską.
błedy robię celowo pani profesor.inteligęncję mierzy się rozmową ustną nie pisaną :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza