Pannazdzieckiem napisał(a):pamiętasz jak parę lat do tyłu śmiałeś się z chemtrali?cz już zapomniałeś?
Kluczniku proszę Cię , nie kompromituj się :)
~ napisał(a): I w tym momencie sprawdza się przysłowie " Po co mi szkoła, zostanę kierowcą tira"nie zostaniesz bo po 1 nie masz 11 000 zł a po 2 nie zdasz psychotestów bo za trudne no i nie poprowadzisz go bo brak ci odwagi,już ci napisałem że maturę jest łatwiej zdać jak zostac kierowcą.
~ napisał(a): Tak, tak. Matura to bzdura, zostanę kierowcą :Da co takiego rozumie?ty też to rozumiesz? więc to wytłumacz?jak potrafisz?ale nie potrafisz !! bo nie rozumiesz,dlatego piszesz że się skompromitowałem bo nie potrafisz odpowiedzieć na moje pyt jeżeli o to chodzi, a niby dlaczego nick zmieniać skoro mam IQ wyższe o 100 od ciebie :P kup sobie maść na bul dupy to ci głupota przejdzie,tak matura to bzdura mam studia jak dużo ludzi którzy zarabiają 2200 zł,wiesz co z dyplomem i maturą zrobiłem spuściłem w kiblu lat temu.
Człowieku tak się tutaj skompromitowałeś, że ja bym na twoim miejscu nick zmienił. Dziecko w gimnazjum to rozumie, a ty nie?
Wstyd.
~klucznick napisał(a):~ napisał(a): Tak, tak. Matura to bzdura, zostanę kierowcą :Da co takiego rozumie?ty też to rozumiesz? więc to wytłumacz?jak potrafisz?ale nie potrafisz !! bo nie rozumiesz,dlatego piszesz że się skompromitowałem bo nie potrafisz odpowiedzieć na moje pyt jeżeli o to chodzi, a niby dlaczego nick zmieniać skoro mam IQ wyższe o 100 od ciebie :P kup sobie maść na bul dupy to ci głupota przejdzie,tak matura to bzdura mam studia jak dużo ludzi którzy zarabiają 2200 zł,wiesz co z dyplomem i maturą zrobiłem spuściłem w kiblu lat temu.
Człowieku tak się tutaj skompromitowałeś, że ja bym na twoim miejscu nick zmienił. Dziecko w gimnazjum to rozumie, a ty nie?
Wstyd.
~pani od polskiego napisał(a): Po tym jak piszesz wnioskuję że studiowałeś filologię polską.błedy robię celowo pani profesor.inteligęncję mierzy się rozmową ustną nie pisaną :)