~klucznick napisał(a):~pani od polskiego napisał(a): Po tym jak piszesz wnioskuję że studiowałeś filologię polską.błedy robię celowo pani profesor.inteligęncję mierzy się rozmową ustną nie pisaną :)
~klucznick napisał(a):~ napisał(a):ty musisz być niezłym bucem ty niczego nie wiesz i o wszystko pytasz i udajesz inteligentnego,co to jest rozmowa lub dyskusja pisana ,a np na forum dyskutujesz z kimś poprzez pisanie,na czacie też rozmowiasz przez pisanie,a teraz s-p-i-e-r-d-a-l-j baranie bo twoja głupota jeszcze na mnie przejdzie.wszyskie gimbusy takie puste teraz?~klucznick napisał(a):~pani od polskiego napisał(a): Po tym jak piszesz wnioskuję że studiowałeś filologię polską.błedy robię celowo pani profesor.inteligęncję mierzy się rozmową ustną nie pisaną :)
Co to jest rozmowa pisana? Ja nie mogę, co za koleś :D
~ napisał(a):ty jesteś najlepszym tego przykładem,robisz z klucznicka idiotę nie odpowiadając na jego pytanie,czyli ty jesteś nie normalny,klucznick otwarcie do wszystkiego podchodzi,a ty nawet podpisać się nie potrafisz,żałosne z was ludki.~klucznick napisał(a):~ napisał(a):ty musisz być niezłym bucem ty niczego nie wiesz i o wszystko pytasz i udajesz inteligentnego,co to jest rozmowa lub dyskusja pisana ,a np na forum dyskutujesz z kimś poprzez pisanie,na czacie też rozmowiasz przez pisanie,a teraz s-p-i-e-r-d-a-l-j baranie bo twoja głupota jeszcze na mnie przejdzie.wszyskie gimbusy takie puste teraz?~klucznick napisał(a):~pani od polskiego napisał(a): Po tym jak piszesz wnioskuję że studiowałeś filologię polską.błedy robię celowo pani profesor.inteligęncję mierzy się rozmową ustną nie pisaną :)
Nie "wszyskie", tylko wszystkie.
"Dyskusja pisana" No to nas forumowy" Miodek" teraz zaskoczył :D, ale jak ktoś twierdzi, że "ziemia jest płaska" i "samolot nie ma prawa dogonić lotniska", to trzeba mu wybaczyć.
Tak więc nie przejmuj się swoimi ograniczeniami, jakoś to będzie. Mało to błaznów na świecie?
~ napisał(a):~klucznick napisał(a):~ napisał(a):ty musisz być niezłym bucem ty niczego nie wiesz i o wszystko pytasz i udajesz inteligentnego,co to jest rozmowa lub dyskusja pisana ,a np na forum dyskutujesz z kimś poprzez pisanie,na czacie też rozmowiasz przez pisanie,a teraz s-p-i-e-r-d-a-l-j baranie bo twoja głupota jeszcze na mnie przejdzie.wszyskie gimbusy takie puste teraz?~klucznick napisał(a):~pani od polskiego napisał(a): Po tym jak piszesz wnioskuję że studiowałeś filologię polską.błedy robię celowo pani profesor.inteligęncję mierzy się rozmową ustną nie pisaną :)
"Dyskusja pisana" No to nas forumowy" Miodek" teraz zaskoczył :D, ale jak ktoś twierdzi, że "ziemia jest płaska" i "samolot nie ma prawa dogonić lotniska", to trzeba mu wybaczyć.
Tak więc nie przejmuj się swoimi ograniczeniami, jakoś to będzie. Mało to błaznów na świecie?
~taki jeden napisał(a):~ napisał(a):ty jesteś najlepszym tego przykładem,robisz z klucznicka idiotę nie odpowiadając na jego pytanie,czyli ty jesteś nie normalny,klucznick otwarcie do wszystkiego podchodzi,a ty nawet podpisać się nie potrafisz,żałosne z was ludki.~klucznick napisał(a):~ napisał(a):ty musisz być niezłym bucem ty niczego nie wiesz i o wszystko pytasz i udajesz inteligentnego,co to jest rozmowa lub dyskusja pisana ,a np na forum dyskutujesz z kimś poprzez pisanie,na czacie też rozmowiasz przez pisanie,a teraz s-p-i-e-r-d-a-l-j baranie bo twoja głupota jeszcze na mnie przejdzie.wszyskie gimbusy takie puste teraz?~klucznick napisał(a):~pani od polskiego napisał(a): Po tym jak piszesz wnioskuję że studiowałeś filologię polską.błedy robię celowo pani profesor.inteligęncję mierzy się rozmową ustną nie pisaną :)
~klucznick napisał(a): równania matematyczne mnie nie interesują ,interesuje mnie konstruktywna logiczna odpowiedz,nikt z was nie odpowiedział poprawnie,połykaczka kijanek była najbliżej odp,odpowiedż jest prosta,nie jest możliwe wylladowanie samolotu na kuli która porusza się z prędkością 1600 km/h przy prędkości samolotu 917km/h nie jest możliwe,prosty przykład adapter i płyta daj na największe obroty i spróbój położyć coś na tej płycie w wyznaczone miejsce ,jest to nie możliwe,coś co się nie mieści w twojej głowie i czego nie rozumiesz,zawsze będziesz wyśmiewać,proszę podejść do tematu poważnie i sam dojdziesz do tego że tj niemożliwe aby samolot wylądował,samolot poruszający się w powietrzu nie ma możliwości wylądować na poruszającym się lotnisku.miłego rozmyślania,ja odpowiedż znam. :P
~klucznick napisał(a):pamiętasz jak parę lat do tyłu śmiałeś się z chemtrali?cz już zapomniałeś?Pannazdzieckiem napisał(a):
Kluczniku proszę Cię , nie kompromituj się :)