Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

15435
#AlexS nieaktywny
9 grudnia 2016r. o 22:48
falco napisał(a):
AlexS napisał(a): buu...strach się bać..hehe... :)
W Stwórcę nie wierzysz,a w Lorda tak. No..wyznaczasz nowe trendy miszczu.Tak 3ymaj ;)

spokojnie ,nie ''dygaj'' :D

jedno i drugie istnieje ...
''stwórcą'' jest ewolucja a Wader jest właśnie dziełem ewolucji kinematografii...

Zgadzam się całkowicie z tobą. Dostrzegasz jednak tą subtelną różnicę hierarhii,masz te sokole oko ;) Panna ..falco właśnie odpowiedział na Twoje pytanie. Lubię czasami,jak ktoś odpowiada za mnie,dzięki :D

Dopisane 09.12.2016r. o godz. 22:48:

Blackjack napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): :Chopy , moglibyście mówić po polskiemu . Programiści w mordę jeża ... :D

Ja nie programista, dopiero się uczę :) Takie nowe hobby od roku :) Spróbuj Panna też, tylko żeby Ci się kod(tfu nie lubię tego słowa) nie wymknął spod kontroli. Wiesz matrix i te sprawy ... :D

Blackjack miło zobaczyć,że zainteresowałeś się programowaniem. Napisać program to pół biedy,ale go zoptymalizować to drugie pół. A i składnia pisania czasami ulatuje z pamięci. To jest dopiero piękne hobby :)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2016r. o 22:48
I tutaj właśnie Panowie dochodzimy do kwintesencji . Papuga naczytał się Darwina i twierdzi , że ewolucja jest Stwórcą , a Vader stwórcą Holywood. Nic z tych rzeczy. Lukas stworzył Vadera , a Stwórca ewolucję . Jeśli w naturze istnieje jakikolwiek mechanizm symbiozy , to nie mógł powstać przez " ewolucyjny przypadek " , musiał zostać zaprojektowany. A takich mechanizmów jest od cholery i ciut ciut :D W Naturze oczywiście :)

Ewolucja filmoteki powiększana jest z każdym miesiącem , co wcale nie oznacza , że stajemy się przez to mądrzejsi .

Muzyka , filmy i poezja ... jak w Matriksie ... sióstr Wachowskich. Wcześniej byli braćmi :|

No dobra , piwko mi się kończy , to idę spać , dobrej nocy Wam życząc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11100
#Blackjack nieaktywny
9 grudnia 2016r. o 23:04
AlexS napisał(a):

Blackjack miło zobaczyć,że zainteresowałeś się programowaniem. Napisać program to pół biedy,ale go zoptymalizować to drugie pół. A i składnia pisania czasami ulatuje z pamięci. To jest dopiero piękne hobby :)

Prawdę mówiąc to piszę programy tylko na mikroprocesory, nie dopowiedziałem że moje hobby to programowanie i... elektronika :D
Co do ulatywania, to już na drugi dzień muszę sięgać po ściągi bo czegoś zapomniałem
:D to już chyba ten wiek daje o sobie znać.. ;)

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
15435
#AlexS nieaktywny
9 grudnia 2016r. o 23:35
Blackjack napisał(a):
AlexS napisał(a):

Prawdę mówiąc to piszę programy tylko na mikroprocesory, nie dopowiedziałem że moje hobby to programowanie i... elektronika :D
Co do ulatywania, to już na drugi dzień muszę sięgać po ściągi bo czegoś zapomniałem
:D to już chyba ten wiek daje o sobie znać.. ;)

Co tu dużo mówić-SZACUNEK :)

Spokojnej nocy :)
~ niezalogowany
10 grudnia 2016r. o 11:56
A w czym piszesz (uczysz się) programy? Na PCta czy jakieś systemy embeded?
~ niezalogowany
10 grudnia 2016r. o 11:59
Aaa! Nie zauważyłem, że napisałeś. C ? AVRy? Też się bawię :)
11100
#Blackjack nieaktywny
10 grudnia 2016r. o 14:10
~ napisał(a): Aaa! Nie zauważyłem, że napisałeś. C ? AVRy? Też się bawię :)

O mnie pytasz?
Ja na początku C, w środowisku eclipse. Oczywiście procesory AVR.
Od niedawna Arduino, trafiłem na fajny projekt https://www.supla.org/pl/ i pochłonęło mnie to na dobre.
;)

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 grudnia 2016r. o 22:26
Powtórzę pytanko Panowie , czy moglibyście mówić po polskiemu ?

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza