~ napisał(a): Najpierw idzie się do prokuratury, prokuratura dopiero wysyła pisemko do redakcji, as-ie inteligencji :D
~Do Blackjack napisał(a): (...) www.thingspeak.com
Pannazdzieckiem napisał(a):alter napisał(a): http://zdrowe-inspiracje.inwi.pl/jestesmy-niesmiertelni-sa-na-to-dowody/
Pozwolę sobie na cytat z linki , i mam nadzieję , banderowcu ;) , że się wkurzysz :D :
[...]
Takie słowo na Niedzielę. W KK , banderowcu , na kazaniu nie usłyszysz tego :)
klucznick napisał(a):~klucznik napisał(a):za podszywanie się jest paragraf więc w pon idę do redakcji po twoje ip ,a potem do prokuratury,zobaczymy wtedy twoją odwagę,mam już dość cwaniaczków.~~;-) napisał(a): Ciekawe po co ci woda utleniona? Jest taka niemodna teraz. :-D
Do drinków.
~kluczniczek napisał(a):regułka mówi też o podobnym brzmieniu,dostaniesz z 500 zł grzywny to przez 10 lat nic na k nawet nie napiszesz,plagiat-,tępa miernoto nawet nicka nie potrafi sobie wymyśleć dno i wodorosty. :Pklucznick napisał(a):~klucznik napisał(a):za podszywanie się jest paragraf więc w pon idę do redakcji po twoje ip ,a potem do prokuratury,zobaczymy wtedy twoją odwagę,mam już dość cwaniaczków.~~;-) napisał(a): Ciekawe po co ci woda utleniona? Jest taka niemodna teraz. :-D
Do drinków.
Hamuj, hamuj !
"klucznick" a "klucznik" to nie to samo.
Za zgłaszanie fikcyjnych przestępstw też jest paragraf.
klucznick napisał(a):~kluczniczek napisał(a):regułka mówi też o podobnym brzmieniu,dostaniesz z 500 zł grzywny to przez 10 lat nic na k nawet nie napiszesz,plagiat-,tępa miernoto nawet nicka nie potrafi sobie wymyśleć dno i wodorosty. :Pklucznick napisał(a):~klucznik napisał(a):za podszywanie się jest paragraf więc w pon idę do redakcji po twoje ip ,a potem do prokuratury,zobaczymy wtedy twoją odwagę,mam już dość cwaniaczków.~~;-) napisał(a): Ciekawe po co ci woda utleniona? Jest taka niemodna teraz. :-D
Do drinków.
Hamuj, hamuj !
"klucznick" a "klucznik" to nie to samo.
Za zgłaszanie fikcyjnych przestępstw też jest paragraf.