Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

15435
#AlexS nieaktywny
11 grudnia 2016r. o 13:50
~ napisał(a): Najpierw idzie się do prokuratury, prokuratura dopiero wysyła pisemko do redakcji, as-ie inteligencji :D

Mija rok, prokuratura w rozpoczętym postępowaniu wysyła pismo do redakcji,ta przekazuje dane,zgłaszają się do dostawcy,który jest solidnym,prawym człowiekiem. A dostawca odpowiada grzecznie-przykro mi, przestrzegam prawa telekomunikacyjnego (art. 180a ustawy Prawo Telekomunikacyjne)

http://www.arslege.pl/obowiazek-zatrzymywania-przechowywania-udostepniania-i-ochrony-danych/k372/a31053/

;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Do Blackjack niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 14:01
Dzięki za link. Fajna strona i muszę się zapoznać z dostępnymi narzędziami i opcjami. Jakiś rok temu korzystałem z www.thingspeak.com - dane ze stacji pogodowej na Arduino i pomiar temperatury w domu zdalnie można było sprawdzać.
Do Eclipse'a używam bardzo pomocne EclipseGadget i MkAVRCalculator.
To powodzenia w konstrukcjach i programowaniu :)
15435
#AlexS nieaktywny
11 grudnia 2016r. o 14:10
~Do Blackjack napisał(a): (...) www.thingspeak.com

Co tu moje oczy widzą?Ile to wspomnień miłych i projektów z Matlab'ikiem:)
Potężne środowisko, przyjazne,pliki wykonawcze z interfejsem GUI.

:)
10114
#alter nieaktywny
11 grudnia 2016r. o 17:14
Pannazdzieckiem napisał(a):
alter napisał(a): http://zdrowe-inspiracje.inwi.pl/jestesmy-niesmiertelni-sa-na-to-dowody/

Pozwolę sobie na cytat z linki , i mam nadzieję , banderowcu ;) , że się wkurzysz :D :
[...]
Takie słowo na Niedzielę. W KK , banderowcu , na kazaniu nie usłyszysz tego :)

Linkę, którą wrzuciłem idealnie pasuje do hydeparku. I to prawda, że są ludzie, którzy nigdy nie chorują, o ile mają czysty umysł i jego duchowość jest coś warta.

Opinie oszołomów mnie nigdy nie wkurzają, one są po prostu bez znaczenia.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 grudnia 2016r. o 6:24
Oddaję piona z D2 , banderowcu :D Masz czysty Umysł ? :)

Dopisane 12.12.2016r. o godz. 23:02:

Zapomniałem wczoraj dopisać , banderowcu :) , że luki w pamięci , to w zasadzie jedyna bolączka jaka mnie dręczy. Jak dla mnie tzw . służba zdrowia ( jaka służba takie duże litery :D ) mogła by nie istnieć :D

Mówiłeś coś o ludziach , którzy nigdy nie chorują , o ile Umysł mają czysty , czy też i wzrok mi szwankuje ? :D

W zasadzie to lubię jak nazywasz mnie oszołomem , dzięki temu nie żyję w cieniu ;)

Dobranoc :)

... a na dobranoc ... Dziewczyna.

" Dwunastu braci wierząc w sny zbadało mur od marzeń strony ,
a poza murem płakał głos , dziewczęcy głos zaprzepaszczony "

Gdzie dzisiaj Ci bracia , dzielne młoty i cienie zmarłych ?
Czy w tej ponurej rzeczywistości został się jeszcze jaki fragment Świadomości Stwórcy , co nie rani dla mamony i dobrobytu ? I żyje dla jezusowej idei " kochaj bliźniego i siebie samego " ?

Dopisane 13.12.2016r. o godz. 06:24:

Trzynastego grudnia , roku pamiętnego WRON napadł na Polskę , nie pamiętam tego :D A jeśli czegoś nie wiem , lub nie pamiętam , to czytam Tych co wiedzą i pamiętają . :

http://studioopinii.pl/krzysztof-lozinski-stan-obrzydzenia/

I to jeszcze warto przeczytać :

http://lospolski.pl/?p=5584

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~kluczniczek niezalogowany
13 grudnia 2016r. o 9:33
klucznick napisał(a):
~klucznik napisał(a):
~~;-) napisał(a): Ciekawe po co ci woda utleniona? Jest taka niemodna teraz. :-D

Do drinków.
za podszywanie się jest paragraf więc w pon idę do redakcji po twoje ip ,a potem do prokuratury,zobaczymy wtedy twoją odwagę,mam już dość cwaniaczków.

Hamuj, hamuj !
"klucznick" a "klucznik" to nie to samo.
Za zgłaszanie fikcyjnych przestępstw też jest paragraf.
14593
#klucznick nieaktywny
13 grudnia 2016r. o 9:40
~kluczniczek napisał(a):
klucznick napisał(a):
~klucznik napisał(a):
~~;-) napisał(a): Ciekawe po co ci woda utleniona? Jest taka niemodna teraz. :-D

Do drinków.
za podszywanie się jest paragraf więc w pon idę do redakcji po twoje ip ,a potem do prokuratury,zobaczymy wtedy twoją odwagę,mam już dość cwaniaczków.

Hamuj, hamuj !
regułka mówi też o podobnym brzmieniu,dostaniesz z 500 zł grzywny to przez 10 lat nic na k nawet nie napiszesz,plagiat-,tępa miernoto nawet nicka nie potrafi sobie wymyśleć dno i wodorosty. :P
~tucznik niezalogowany
13 grudnia 2016r. o 15:59
klucznick napisał(a):
~kluczniczek napisał(a):
klucznick napisał(a):
~klucznik napisał(a):

Do drinków.

Hamuj, hamuj !
regułka mówi też o podobnym brzmieniu,dostaniesz z 500 zł grzywny to przez 10 lat nic na k nawet nie napiszesz,plagiat-,tępa miernoto nawet nicka nie potrafi sobie wymyśleć dno i wodorosty. :P

O Qrwa mać ! Będę musial kląć przez "q" !! :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza