Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~ed niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 9:59
Pannazdzieckiem napisał(a): Dzięki Skornik żeś odkopał nienawistny , bo jest kilka ciekawych artykułów . Maniek olewa kwestię szukajki , jak i Bolecnautów , to dobrze , że chociaż Bolecnauci nie zapominają dobrych tematów.
Ja się dokopać nie mogłem , chroniczny brak czasu :)

Edek ... ostatni raz z Rychem piwo piłem w Pieście , obecnej galerii handlowej ... pożal się panie Boże. Kiedyś , gdyśmy razem w WPRT pracowali , to były czasy !!
Świeć Panie ... nie wiedziałem. Edek , dzięki za smutne info
;(

Ostatnie lata Rysiek w piekarni pracował, kołacz rozwoził do odbiorców.
Mieszkałeś z Rychem w internacie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 stycznia 2017r. o 15:21
Tak , ja pod trzynastką , On pod siedemnastką. Jak któregoś dnia nie będzie Kwiatu Życia , to znaczyć będzie , że poszedłem z Rychem na piwo ... tak jak kiedyś.

Ale wracając do rzeczy . Co jeszcze Ci się u Jaśkowskiego nie podoba , Edwardzie ;) Ta długa broda ? :D

Dopisane 09.01.2017r. o godz. 15:21:

A najlepsze było wtedy ... kupiliśmy butelkę wódy ja , Rycho , Andrzej M i Waldek L. Wypiliśmy ( pierwszy alkohol w moim życiu ) Wiszę w oknie , bo rzygać mi się chce . Wchodzi pan profesor Czyż i mówi Różański paliłeś , chuchnij ... :D Nie ma to jak wspomnienia :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~WINO niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 16:19
Kończyłem Technikum Budowlane i pracowałem jako robotnik w PKSie.Przyszedł pewnego dnia z-ca.dyr.szk.Pan Profesor Podgórski(chyba? Dyrektorem był P Sak.) do dyrektora PKS ,aby zaklepać autokar na wycieczkę.Od słowa do słowa zgadali się i mój profesor zaproponował że jeśli jego uczniowie uczą się w TB i pracują w PKS-ie to powinien dostać rabat na usługę.I wybuchła afera.
PKS przekazał prawdę o,, mojej pracy'' profesorom a oni nie mieli litości.
Ile bełtów wypiłeś, ile wypiłeś ?,czy to po pijaku rysowałeś ?itp
Ale ja i koledzy daliśmy radę.
(Wina to w tedy miały smak)
~~WINO niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 16:31
Kończyłem Technikum Budowlane i pracowałem jako robotnik w PKSie.Przyszedł pewnego dnia z-ca.dyr.szk.Pan Profesor Podgórski(chyba? Dyrektorem był P Sak.) do dyrektora PKS ,aby zaklepać autokar na wycieczkę.Od słowa do słowa zgadali się i mój profesor zaproponował że jeśli jego uczniowie uczą się w TB i pracują w PKS-ie to powinien dostać rabat na usługę.I wybuchła afera.
PKS przekazał prawdę o,, mojej pracy'' profesorom a oni nie mieli litości.
Ile bełtów wypiłeś, ile wypiłeś ?,czy to po pijaku rysowałeś ?itp
Ale ja i koledzy daliśmy radę.
(Wina to w tedy miały smak)
~~ed niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 17:32
Na 18-stke Artura M. wypiliśmy flaszeczkę, ja, on, i wychowawca nocny. Nocny poszedł spać, a my odkurzacz wkładaliśmy internowanym pod kołderkę i kabelek do gniazdka na korytarzu. Takie szczeniacko-pjackie wygłupy. Nie pamiętam układu sal, ale co rok w innej. Siódemka była chyba po prawej na końcu korytarza. Pierwszy rok w pierwszej sali po lewej, chyba największa, sześcioosobowa. Za nią następna czteroosobowa, ale numerów nie pamiętam, jak i większości nazwisk.
Różański, powiadasz....Całkowity SKS -tak to się nazywa?
Na tym szkolnym SKS-ie w siatę grałem, kochałem to, nawet AWF mi się marzył.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 stycznia 2017r. o 20:16
Dopóki jeszcze coś pamiętamy , to nie jest źle.

Panowie i Panie , dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14505
DP
9 stycznia 2017r. o 20:41
''Szczęście polega na tym, że ma się dobre zdrowie i słabą pamięć.''

Ingmar Bergman ;)
~~ niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 20:48
DP napisał(a): ''Szczęście polega na tym, że ma się dobre zdrowie i słabą pamięć.''

Ingmar Bergman ;)

gorzej jak z jednym i drugim nie tak ,Ale powiedzenie dobre,

pamięć mam dobrą ,ale krótką.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza