Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

patrol policji

~zawracajacy samochodem niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 15:37
~kierowca napisał(a): dzis o 11.40 wjezdzalem do bolca od strony kliczkowa, na widoku suszyli....minely mnie 4 auta jadace w kierunku kliczkowa i wszystkie 4 mrugajac swiatlami poinformowaly mnie o suszeniu....

kierowcy!! nie wiecie, ze ten czyn jest wykroczeniem? nagranie z mojej kamerki trafi w odpowiednie miejsce - spodziewajcie sie przesylki poleconej...

w dodatku auto jadace za mna, po pierszym ostrzezeniu kierowcy z przeciwka, zahamowalo i zawrocilo...czyzby ktos jechal kradzionym? a moze to wlasnie ktoremus z mrugajacych ukradli? mialby nauczke...

pozdrawiam, milego oczekiwania na listonosza...

Pozdrawiam również.Do ,,miłego ,, spodkania ''na sprawie.Z niecierpliwością oczekuję na widzenie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8528
#skun871 nieaktywny
13 kwietnia 2015r. o 15:43
Świadomość polskiego społeczeństwa jest o 100 lat za murzynami, albo co gorsza zakorzeniona głeboko w czasach komuny. Ciekawe czy na zachodzie mrugają i ostrzegają się gdzieś przed patrolami policji. A ja życzę tym mrugającym, aby taki ostrzeżony pirat lub nietrzeżwy kierujący uniknął kontoli, a nastepnego dnia jadąc nieprzepisowo potrącił wasze dziecko lub złodziej, który ukradł wasze auto uniknął kontroli przez to ostrzeganie.
Powodzenia...
~klucz-nick niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 15:51
ja nie ostrzegam mrugając światłami,chyba że jest wypadek drogowy wtedy jest to uzasadnione,a i nie potrzebuje ostrzeżenia przed patrolem kontrolującym,bo przestrzegam ograniczenia prędkosci i nie jezdze po pijaku :P
~zawracajacy samochodem niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 15:51
Widzisz ,,skun'' ,ja muszę doginać jak na razie do 67 lat,ty po 15 latach w służbie 1600 na rękę.I dorabiasz bez ograniczenia.,Masz jeszcze coś do dodania?
9201
#wredota nieaktywny
13 kwietnia 2015r. o 16:19
~zawracajacy samochodem napisał(a): Widzisz ,,skun'' ,ja muszę doginać jak na razie do 67 lat,ty po 15 latach w służbie 1600 na rękę.I dorabiasz bez ograniczenia.,Masz jeszcze coś do dodania?

ale z czym masz problem?? trzeba było iść do mundurówki i też po 15 latach miałbyś 1600 na rękę, nikt ci nie kazał iść do innej pracy, sam tak wybrałeś :P
~ niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 16:48
wredota napisał(a):
~zawracajacy samochodem napisał(a): Widzisz ,,skun'' ,ja muszę doginać jak na razie do 67 lat,ty po 15 latach w służbie 1600 na rękę.I dorabiasz bez ograniczenia.,Masz jeszcze coś do dodania?

ale z czym masz problem?? trzeba było iść do mundurówki i też po 15 latach miałbyś 1600 na rękę, nikt ci nie kazał iść do innej pracy, sam tak wybrałeś :P

moze chcial, ale sie nie nadawal :) znam takich kilku :)
~ niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 16:55
skun871 napisał(a): A ja życzę tym mrugającym, aby taki ostrzeżony pirat lub nietrzeżwy kierujący uniknął kontoli, a nastepnego dnia jadąc nieprzepisowo potrącił wasze dziecko lub złodziej, który ukradł wasze auto uniknął kontroli przez to ostrzeganie.
Powodzenia...

Jakim trzeba być ...em żeby komuś życzyć, aby mu potrącono dziecko. Lecz się

Zastosowana autokorekta

~Paweł niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 17:16
~ napisał(a):
skun871 napisał(a): A ja życzę tym mrugającym, aby taki ostrzeżony pirat lub nietrzeżwy kierujący uniknął kontoli, a nastepnego dnia jadąc nieprzepisowo potrącił wasze dziecko lub złodziej, który ukradł wasze auto uniknął kontroli przez to ostrzeganie.
Powodzenia...

Jakim trzeba być ...em żeby komuś życzyć, aby mu potrącono dziecko. Lecz się

Mega ...em , naprawdę mega. Mrugałem i zawsze będę mrugał albo ostrzegał przez CB bo nie chcę podwyższać słupków w statystykach policji i nabijać kasy urzędasów którzy za moje pieniądze latają po świecie załatwiać sprawy służbowe. A do konfidenta który będzie kapował. Twoi dziadkowie się w grobie przekręcają jak słyszą wypowiedzi swojego wnuczka konfidenta że przekaże filmik w odpowiednie ręce. Do PZPR-u jeszcze napisz liścik U B E K U.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza