~kierowca napisał(a): dzis o 11.40 wjezdzalem do bolca od strony kliczkowa, na widoku suszyli....minely mnie 4 auta jadace w kierunku kliczkowa i wszystkie 4 mrugajac swiatlami poinformowaly mnie o suszeniu....
kierowcy!! nie wiecie, ze ten czyn jest wykroczeniem? nagranie z mojej kamerki trafi w odpowiednie miejsce - spodziewajcie sie przesylki poleconej...
w dodatku auto jadace za mna, po pierszym ostrzezeniu kierowcy z przeciwka, zahamowalo i zawrocilo...czyzby ktos jechal kradzionym? a moze to wlasnie ktoremus z mrugajacych ukradli? mialby nauczke...
pozdrawiam, milego oczekiwania na listonosza...
~zawracajacy samochodem napisał(a): Widzisz ,,skun'' ,ja muszę doginać jak na razie do 67 lat,ty po 15 latach w służbie 1600 na rękę.I dorabiasz bez ograniczenia.,Masz jeszcze coś do dodania?
wredota napisał(a):~zawracajacy samochodem napisał(a): Widzisz ,,skun'' ,ja muszę doginać jak na razie do 67 lat,ty po 15 latach w służbie 1600 na rękę.I dorabiasz bez ograniczenia.,Masz jeszcze coś do dodania?
ale z czym masz problem?? trzeba było iść do mundurówki i też po 15 latach miałbyś 1600 na rękę, nikt ci nie kazał iść do innej pracy, sam tak wybrałeś :P
skun871 napisał(a): A ja życzę tym mrugającym, aby taki ostrzeżony pirat lub nietrzeżwy kierujący uniknął kontoli, a nastepnego dnia jadąc nieprzepisowo potrącił wasze dziecko lub złodziej, który ukradł wasze auto uniknął kontroli przez to ostrzeganie.
Powodzenia...
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):skun871 napisał(a): A ja życzę tym mrugającym, aby taki ostrzeżony pirat lub nietrzeżwy kierujący uniknął kontoli, a nastepnego dnia jadąc nieprzepisowo potrącił wasze dziecko lub złodziej, który ukradł wasze auto uniknął kontroli przez to ostrzeganie.
Powodzenia...
Jakim trzeba być ...em żeby komuś życzyć, aby mu potrącono dziecko. Lecz się
Zastosowana autokorekta