Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

patrol policji

~zawracajacy samochodem niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 17:31
Ja także Paweł.Mrugam i ostrzegam przez radio.Po alkoholu nie siadam.Samochodów nie kradnę,nieźle zarabiam,beretów nie znoszę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 17:38
w dobrej stali z radarem, kogo nie wychwycili to kilometr dalej na widoku drugiego z radarem postawili, trzeba być idiotą żeby nie mrugać !! oni tylko w jednej sprawie tam stali , w dupie mieli czy auto kradzione, czy złodziej jedzie pijak czy inny , tylko mandat za przekroczenie ich interesował
~ niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 17:44
~ napisał(a): w dobrej stali z radarem, kogo nie wychwycili to kilometr dalej na widoku drugiego z radarem postawili, trzeba być idiotą żeby nie mrugać !! oni tylko w jednej sprawie tam stali , w dupie mieli czy auto kradzione, czy złodziej jedzie pijak czy inny , tylko mandat za przekroczenie ich interesował

no i prawidlowo - jak jedziesz przepisowo, nic Ci nie grozi....ale ze polowa spoleczenstwa to bezmozgi, to i policja ma zniwa....glupich nie sieja - sami sie rodza...
~zarabiający łopatą niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 17:46
~zawracajacy samochodem napisał(a): Ja także Paweł.Mrugam i ostrzegam przez radio.Po alkoholu nie siadam.Samochodów nie kradnę,nieźle zarabiam,.
1680 brutto za 8 godz dziennie,ale szef powiedział że jak będe po 12 godz dziennie pracował to da mi podwyżke na 1800 brutto,dlatego się staram.
10630
#CNC nieaktywny
13 kwietnia 2015r. o 17:53
ja miałem dzisiaj wspaniały dzień :D
kontrola dowód zabrany :D
opony do wymiany :)
przegląd sie skończył :D
za 6 dni muszę wykupić nowe oc
:D
łącznie 1600 aby wszystko było ok a i jeszcze 100 mandat :D bo na 40 było 64
żyjemy dalej :P [img=1428940392_pjlimx2.jpg]
~ niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 17:57
I to jest prawidłowa obywatelska POstawa. Co niektórzy myślą że jak będą jeździć zgodnie z przepisami,to POlicja z nudów będzie staruszki przeprowadzać przez jezdnię.A Szczur w budżecie na r.2016 w rubryce-przychody z mandatów zaplanuje,,0 zł''
~OBCOKRAJOWIEC niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 18:03
POLAK POLAKOWI POLACZKIEM...
~Do autora tematu niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 18:30
Autorze kierowco za dyche. takich jak ty powinno się tępić oficjalnie :) Konfidencie jak chcesz to idz i liż d... policji. Ja mrugam i bede mrugał. A Ciebie to powinni spałować na rynku dla przykładu. KOnfidencie z MO
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza