Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

patrol policji

~autor tematu to konfident niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 18:33
Dzięki Normalnym ludziom którzy mrugają, a Ty Pajacu swoja brzydka babe nagraj nago na tej swojej kamerce i załóz nowy temat z jej filmem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 18:46
~kierowca napisał(a): dzis o 11.40 wjezdzalem do bolca od strony kliczkowa, na widoku suszyli....minely mnie 4 auta jadace w kierunku kliczkowa i wszystkie 4 mrugajac swiatlami poinformowaly mnie o suszeniu....

kierowcy!! nie wiecie, ze ten czyn jest wykroczeniem? nagranie z mojej kamerki trafi w odpowiednie miejsce - spodziewajcie sie przesylki poleconej...

w dodatku auto jadace za mna, po pierszym ostrzezeniu kierowcy z przeciwka, zahamowalo i zawrocilo...czyzby ktos jechal kradzionym? a moze to wlasnie ktoremus z mrugajacych ukradli? mialby nauczke...

wklej tu ten swój filmik, to wszyscy się pośmiejemy , nie bądź taki , podaj jeszcze swoje dane , będzie smieszniej

pozdrawiam, milego oczekiwania na listonosza...
~ niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 18:46
skun871 napisał(a): Świadomość polskiego społeczeństwa jest o 100 lat za murzynami, albo co gorsza zakorzeniona głeboko w czasach komuny. Ciekawe czy na zachodzie mrugają i ostrzegają się gdzieś przed patrolami policji. A ja życzę tym mrugającym, aby taki ostrzeżony pirat lub nietrzeżwy kierujący uniknął kontoli, a nastepnego dnia jadąc nieprzepisowo potrącił wasze dziecko lub złodziej, który ukradł wasze auto uniknął kontroli prze. to ostrzeganie.
Powodzenia...

Skun z tymi dziećmi to cię poniosło masz coś z de..em
~ niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 19:06
skun871 napisał(a): Świadomość polskiego społeczeństwa jest o 100 lat za murzynami, albo co gorsza zakorzeniona głeboko w czasach komuny. Ciekawe czy na zachodzie mrugają i ostrzegają się gdzieś przed patrolami policji. A ja życzę tym mrugającym, aby taki ostrzeżony pirat lub nietrzeżwy kierujący uniknął kontoli, a nastepnego dnia jadąc nieprzepisowo potrącił wasze dziecko lub złodziej, który ukradł wasze auto uniknął kontroli prze. to ostrzeganie.
Powodzenia...

Skun z tymi dziećmi to cię poniosło masz coś z de..em
~majętny Stef niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 19:06
skun871 napisał(a): Świadomość polskiego społeczeństwa jest o 100 lat za murzynami, albo co gorsza zakorzeniona głeboko w czasach komuny

W głębokiej komunie były samochody i patrole a sto lat za murzynami ich nie było więc nie wiem dlaczego komuna jest gorsza od czasów przedmurzyńskich.
Świadomość skuna jest rok przed lemingami.
~DBL niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 19:22
~autor tematu to konfident napisał(a): Dzięki Normalnym ludziom którzy mrugają, a Ty Pajacu swoja brzydka babe nagraj nago na tej swojej kamerce i załóz nowy temat z jej filmem.
Ci "normalni ludzie" jak ich nazwałeś popełniają wykroczenie :] Jak się podniecacie (może nie wszyscy ale większość z was) jak na wykroczeniu zobaczycie Policjanta. Niektórym to aż skóra sama schodzi z wihajstra. Jeżdżą z tymi swoimi kamerkami i się podniecają. Te urządzenia zostały wymyślone do innych celów. Pamiętaj : nigdy nie wiesz kogo ostrzegasz :/ !!
~DBL niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 19:26
~zawracajacy samochodem napisał(a): Ja także Paweł.Mrugam i ostrzegam przez radio.Po alkoholu nie siadam.Samochodów nie kradnę,nieźle zarabiam,beretów nie znoszę.
Mrugając - popełniasz wykroczenie, po alkoholu może nie siadasz, samochodów nie kradniesz ale zastanów się czy ten którego ostrzegasz tego nie robi. Ciesze się, że zarabiasz kasę, na tym to życie ma polegać, beretów ... tych moherowych też nie lubię... ale mimo wszystko byle kogo nie ostrzegam ot tak ;)
~NoKapuś niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 19:50
"Uczciwy" obywatelu? Myślisz, że pokażą cię w tv i będziesz bohaterem roku? Uważaj żebyś sam kiedyś nie wpadł, wszystko wraca: co dajesz to dostajesz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza