Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

14505
DP
6 sierpnia 2021r. o 11:35
Mnie też nazwiesz grzesznikiem? Tylko dlatego, że nie wierzę w żydowskiego Boga?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wierny niezalogowany
6 sierpnia 2021r. o 13:28
DP napisał(a): Mnie też nazwiesz grzesznikiem? Tylko dlatego, że nie wierzę w żydowskiego Boga?

Jesteś zagubioną owcą! Trzeba Ciebie po prostu ewangelizować i pomóc wrócić na właściwe tory życia. Pogańskie wierzenia są drogą do zguby.

14505
DP
6 sierpnia 2021r. o 15:51
~~Wierny napisał(a):
Ktoś napisał: DP napisał(a): Mnie też nazwiesz grzesznikiem? Tylko dlatego, że nie wierzę w żydowskiego Boga?

Jesteś zagubioną owcą!

Tak mawiał pewien dziekan egzaminujący dzieci przed pierwszą komunią. Dziewczynki sadzał sobie na kolana, jedną rękę kładł na udzie drugą dla niepoznaki głaskał po głowie.

Dopisane 06.08.2021r. o godz. 15:30:

Jeśli ktoś tu czegoś potrzebuje , to na pewno księża- resocjalizacji.

Dopisane 06.08.2021r. o godz. 15:50:

''Ja jestem
Bogiem Abrahama.''

Prawda nie pozostawia złudzeń.

Kto używa rozumu przyjmie prawdę jaka by nie była .

Dopisane 06.08.2021r. o godz. 15:51:

no i miłego popołudnia:)
~~Zofia katoliczka niezalogowany
7 sierpnia 2021r. o 5:34
Arcybiskup Stanisław Gądecki napisał artykuł "Duszpasterstwo po pandemii", w którym stwierdził między innymi, że Kościół został "bezprecedensowo" potraktowany przez polskie państwo. "Nic podobnego nie wydarzyło się w dwutysiącletniej historii Kościoła" - napisał metropolita poznański i przewodniczący Konferencji Episkopatu Polski ."Państwo jednostronnie zawiesiło wszelkiego rodzaju zgromadzenia, na skutek czego Msze święte i nabożeństwa stały się po większej części niedostępne dla wiernych. Nic podobnego nie wydarzyło się w dwutysiącletniej historii Kościoła. Nie wydarzyło się też podczas wojen, bombardowań czy w czasach zarazy, często dotykającej ludność naszego kraju. Dokonano w ten sposób aktów, które do tej pory przysługiwały na mocy prawa kanonicznego tylko władzy kościelnej, i tylko z najpoważniejszych przyczyn" - czytamy w artykule arcybiskupa.

Kieszonkowy dyktatorku , piekło czeka .
~~Nadżółkły Sundaville niezalogowany
8 sierpnia 2021r. o 20:13
Salcesonem go, salcesonem.
~~pis to zooo niezalogowany
8 sierpnia 2021r. o 20:17
Nie kupuje pisowskiej propagandy !
~~Nadżółkły Sundaville niezalogowany
8 sierpnia 2021r. o 20:31
"Egzorcysta, który zasłynął z wypędzania demona salcesonem oraz wypędzania z dzieci „duchów Harry’ego Pottera” otrzymał w konkursie Ministerstwa Sprawiedliwości dofinansowanie w wysokości 50 mln zł na założoną przez siebie fundację Profeto."

Teraz salcesonu w piekle nie zabraknie - skąpcy, pierwotnie miała być kiełbasa.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 12:04
DP napisał(a): Mnie też nazwiesz grzesznikiem? Tylko dlatego, że nie wierzę w żydowskiego Boga?

Dobre pytanie. Czy brak wiary jest grzechem. Sam w sobie pewnie nim nie jest. Niemniej brak wiary najczęściej prowadzi do grzechu. Bo jeśli nie wiara, to co powstrzyma cie przed grzesznym życiem? Co każe ci być przyzwoitą?
Spotkałem już kilka osób niewierzących z wysokim statusem moralnym. Ciekawe co nimi powoduje, co skłania by wybierali dobro a nie zło, choć wybór zła często jest wygodniejszy. Może ty potrafisz powiedzieć coś więcej na ten temat?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza