Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~Srebrzystoszary Uczep niezalogowany
22 lutego 2021r. o 9:16
:):):)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
22 lutego 2021r. o 9:53
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Horus napisał(a):
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):

A czy możesz mi przytoczyć z ostatniego miesiąca choć jedną pozytywną akcję medialną na temat jakiegoś księdza?

ja mogę ...

??? Wal :P

niedawna akcja księdza który całą tzw. ''tacę '' przeznaczył na WOŚP

wbrew temu że ''purpuratom'' sam WOŚP jest nad wyraz niemiły ...

chciałeś jeden przykład to masz...:)

niestety na problemy techniczne :] jakie mają administratorzy nie jestem często udzielać natychmiastowej odpowiedzi...;)
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
22 lutego 2021r. o 10:48
Mówiłem o pozytywach. A że ksiądz oddał tacę "dobroczyńcy narodu" jest powiedzmy dyskusyjne.
22258
#Horus nieaktywny
22 lutego 2021r. o 13:01
~~Bordowa Smagliczka napisał(a): Mówiłem o pozytywach. A że ksiądz oddał tacę "dobroczyńcy narodu" jest powiedzmy dyskusyjne.

czyli ty nie uważasz takiego gestu za pozytywny?

skąd twoja ironia kiedy piszesz o ''dobroczyńcy narodu''?

i dlaczego gest tego księdza uważasz za ''dyskusyjny''?

czy równie ''dyskusyjne '' będzie kiedy napiszę ci o okradanych przez ludzi związanych z pisem kontenerów PCK?
no tak ...to polityka ...;)
więc może inaczej ...jak to się stało że do dzisiaj nie wyjaśniono zaginięcia ;) tornistrów i innych materiałów szkolnych gdzie nie tylko Kempa ale sam Caritas był w to ''umoczony''?

kiedy odważysz się odpowiedzieć czy to temat ''dyskusyjny'' zadam ci kilka być może kolejnych pytań z grupy ''niewygodnych''

jesteś na to gotów?...;)
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
22 lutego 2021r. o 13:11
Czekaj, niech dobrze schowam te dwa tornistry, co to je sobie przywłaszczyłem. I już możesz pisać. Jestem gotowy :)
A dlaczego "dobroczyńca narodu" jest problematyczny? Nie chcę po raz kolejny bić tej samej piany. Doczytaj sobie w tematach poświęconych orkiestrze.
~~Czerwonopomarańczowe Przymiotno niezalogowany
22 lutego 2021r. o 13:15
Tapster Pub to niewielki lokal przy ulicy Bankowej w Pszczynie

W sobotę kontrolowały go dwie pracowniczki sanepidu, do środka weszło

kilkunastu funkcjonariuszy,

podczas gdy w środku zajęte były tylko dwa stoliki.

Policjanci mieli stać także przed lokalem, a radiowozy obstawiać również ulice sąsiadujące z tą, przy której mieści się lokal.

- Każdy widział, co tu się dzieje, 17 radiowozów będzie stało przed jednym lokalem

Jak relacjonuje, pracowniczki sanepidu nie były nawet w stanie zobaczyć kuchni w restauracji, bo nie mogły się do niej dostać przez policjantów wypełniających mały lokal."

2 stoliki zajęte i 17 radiowozów - rekord nie pobity to jednak więcej, ponad 70 radiowozów i kilkuset policjantów przy jednym "konsumencie"
22258
#Horus nieaktywny
22 lutego 2021r. o 13:39
~~Bordowa Smagliczka napisał(a): Czekaj, niech dobrze schowam te dwa tornistry, co to je sobie przywłaszczyłem. I już możesz pisać. Jestem gotowy :)
A dlaczego "dobroczyńca narodu" jest problematyczny? Nie chcę po raz kolejny bić tej samej piany. Doczytaj sobie w tematach poświęconych orkiestrze.

uciekasz od odpowiedzi a ja w tej chwili nie mam czasu ...

pięknie słońce świeci więc biorę psiaki nad Bóbr...

ale ok.
nie piszmy o ''dobroczyńcy narodu'' którego nadal traktujesz z ironią a ja nie pozostawiając ci dłużny z równą ironią traktuję tą ''dobroczynność Caritasu ''

bo jak mi wiadomo do dzisiaj nie wyjaśnił ''cudu'' zaginięcia tego co zbierano dla dzieciaków...
a nie pisałem że to będzie za trudny temat dla ciebie? ;)

zresztą podobnie wybiórczość stosujesz w temacie o karcie człowieka...;)

a tam wspominasz coś o kobietach ...
ale o tym też trochę później ...;)
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
22 lutego 2021r. o 14:11
Z pieskami nad Bóbr, to kawusia to sobie popisze na bolcu poluje kościół i takiego rząd PiS ma chronić.
On będzie krytykował kościół rząd PiS ale jego trzeba chronić przed np. nielegalnymi imigrantami ale on za to skrytykuje rząd bo go chroni to za to też skrytykuje.
Takiemu to dobrze, nic nie robić tylko krytykować, a tak nawet profilaktycznie, żeby dowalić kościołowi, który też go chroni.
Ma dobrze, rząd PiS mu tak dobrze zrobił, że może wszystko, nic nie musi...... może.
Weźmie sobie kawkę i dowali na kościół bo może a co. Gdzie indziej by się bał a w Polsce na kościół wali ile może.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza