Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
23 lutego 2021r. o 7:35
Horus napisał(a):
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Horus napisał(a):

przed szatanem?
wolę jego towarzystwo niż twojego ''boga''

Żebyś ty jeszcze wiedział o czym mówisz...

ależ ja wiem ...
z czym się nie zgadzasz?

Nie zgadzam? Rób co uważasz. Masz wolna wolę. Korzystaj z niej, mądrze korzystaj. Bo na razie to przypominasz mi małego rozwydrzonego przedszkolaka, którego za niewinność postawiono do kąta i teraz jest obrażony na panie przedszkolanki. Nie będzie jadła obiadu, ani się bawił z innymi dziećmi. I jeszcze sobie wyskubie dziurę w rajtuzkach.

Nie wiesz o czym mówisz. Gdybyś wiedział jakie mogą być tego konsekwencje, nigdy byś nie zaryzykował takich słów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
23 lutego 2021r. o 8:15
Horus napisał(a):
Horus napisał(a):

przed szatanem?
wolę jego towarzystwo niż twojego ''boga''

Żebyś ty jeszcze wiedział o czym mówisz...

ależ ja wiem ...
z czym się nie zgadzasz?

Nie zgadzam? Rób co uważasz. Masz wolna wolę. Korzystaj z niej, mądrze korzystaj. Bo na razie to przypominasz mi małego rozwydrzonego przedszkolaka, którego za niewinność postawiono do kąta i teraz jest obrażony na panie przedszkolanki. Nie będzie jadła obiadu, ani się bawił z innymi dziećmi. I jeszcze sobie wyskubie dziurę w rajtuzkach.

Nie wiesz o czym mówisz. Gdybyś wiedział jakie mogą być tego konsekwencje, nigdy byś nie zaryzykował takich słów.

no właśnie nie napisałeś z czym się nie zgadzasz...
za to ponownie piszesz tu jakieś dziwne ''opinie'' ;)
coś o przedszkolakach ,coś o kątach ...:]

no tak ...przedszkolaka możesz postawić do kąta a ze mną masz problem ...:]

nie pisz mi tu o jakichś ''konsekwencjach'' bo nawet o tym jakie to mogą być też nie piszesz...:]

co?...postawisz mnie na stosie? :]

skup się na takich i jakie konsekwencje oni ponoszą...;)

[img=1614064531_6ojw0sh.jpg]
23 lutego 2021r. o 9:11
Horus napisał(a):
nie pisz mi tu o jakichś ''konsekwencjach'' bo nawet o tym jakie to mogą być też nie piszesz...:]

co?...postawisz mnie na stosie? :]

Stos? Przy losie, który sobie szykujesz, to stos nie jest niczym strasznym.
23 lutego 2021r. o 9:17
A los Kardynała Henryka Gulbinowicza nie ma nic wspólnego z tobą. To są dwa zupełnie niezależne byty. Śmiesznie wyglądają takie usprawiedliwienia - bo ktoś było gorszy, bo ktoś grzeszył, bo czegoś nie dopatrzył. To jest tylko jego problem i nijak się ma do twojego życia. Za swoje postępowanie odpowiadasz ty i tylko ty.
22258
#Horus nieaktywny
23 lutego 2021r. o 9:34
nadal nic konkretnego...

ciągle operujesz niesprecyzowanymi ''konsekwencjami'' ;)
napiszesz jakie?
spróbuj ...może akurat tobie uda ci się wyprowadzić z ''ciemnej doliny''...;)

może jednak uwierzę że nie jest tak litościwy i miłosierny jakim go od wieków przedstawiają tacy jak ty i twoi ''pasterze'' i się przestraszę ...:]

chociaż wesołowscy i dymery mieli jego gniew w du-pie...;)
23 lutego 2021r. o 9:46
Horus napisał(a):

chociaż wesołowscy i dymery mieli jego gniew w du-pie...;)

Ty zostaw wesołowskich i dymerów w spokoju. O siebie się raczej martw. Miłosierdzie Boga? Tak, jest przeogromne. Ale nie oczekuj miłosierdzia, gdy plujesz Mu w twarz. Bóg cię nie przygarnie wbrew twojej woli. A póki co twojej woli nie widać :|
23 lutego 2021r. o 9:49
Horusi się przestraszę ...: napisał(a):

Nie o strach tu idzie. A raczej o to by poznać Boga i Go pokochać. A jedyny strach, jaki wtedy będzie ci towarzyszył, to ten, ze możesz być Boga pozbawiony.
22258
#Horus nieaktywny
23 lutego 2021r. o 10:04

''Ty zostaw wesołowskich i dymerów w spokoju. O siebie się raczej martw. Miłosierdzie Boga? Tak, jest przeogromne. Ale nie oczekuj miłosierdzia, gdy plujesz Mu w twarz. Bóg cię nie przygarnie wbrew twojej woli. A póki co twojej woli nie widać

Nie o strach tu idzie. A raczej o to by poznać Boga i Go pokochać. A jedyny strach, jaki wtedy będzie ci towarzyszył, to ten, ze możesz być Boga pozbawiony.''

o nie,nie...
ja o siebie się nie martwię ...
nie pisz mi tu o ''boskim miłosierdziu '' bo to kompletna bzdura ...a jak masz problem ze zrozumieniem tego o czym piszę może zamiast słuchania kościelnej propagandy poczytaj np. Księgę Ezechiela...
znasz? ;)

wtedy zobaczysz jakie to ''przeogromne '' jest to ''miłosierdzie''
przecież Biblia aż kipi od nawoływania do nienawiści do ''wrogów pana''

nie pisz bzdur że ''pluję mu w twarz'' bo ...nigdy jego twarzy nie widziałem ...;)

widziałeś ''twarz boga''?
możesz zamieścić jakieś jego zdjęcie?

jak mam poznać ''boga'' i na dodatek go ''pokochać'' nie mając bladego pojęcia kim w sumie jest ?...mam opierać się na twoich słowach które też są bez pokrycia?

bo nie podajesz jednego dowodu na jego istnienie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza