Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

22258
#Horus nieaktywny
23 lutego 2021r. o 13:25
wiesz co?
nie zamierzam...
przypominasz mi tu jednego z tych co to wspomniany wcześniej Ezechiel wypowiedział -ponoć - do swoich współbraci że ostrzmy miecze i groty włóczni by skąpać je we krwi naszych wrogów na chwałę pana...

zaiste ...miłosierny i dobrotliwy to ''bóg'' który swojemu wyznawcy nie zabronił gromkim głosem takich czynów...
no ale może Ezechiel nie słyszał o tych mojżeszowych tablicach a w tych czasach nie było jeszcze komórek...

przypominasz mi tu takiego co to odebrał słowa religijnego psalmu co to prawi że będziecie nacierać na waszych wrogów a napastników zdepczecie w jego imię ...

więc nie proponuj mi szukać twojego ''boga'' bo kiedy przyjdzie moja pora to ten czy inny mnie odnajdzie...;)

zresztą mam układ z Lucyperkiem ...:]

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
23 lutego 2021r. o 13:33
Horus napisał(a):

Układ? Z Luckiem? Przecież to największy kłamca i oszust. Wiesz ile są warte są z nim układy?
~~Oliwkowozielona Daglezja niezalogowany
23 lutego 2021r. o 13:44
~~Bordowa Smagliczka napisał(a): Każdy ma swoją drogę do Boga. Co jest dobre dla mnie, niekoniecznie będzie dobre dla ciebie. Nie będę ci dyktował jak masz Go odnaleźć. Chcesz gotowego przepisu, dowodów... Wszystko na tacy? A samemu się troszkę postarać to nie łaska? A starać się warto :D

A gdzie jest mój Bóg, na którego byłem gdy Go odsłaniali? do którego się modliłem?, kiedy wróci na swoje miejsce?
https://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=119129&strona=last
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
23 lutego 2021r. o 13:50
~~Oliwkowozielona Daglezja napisał(a):
A gdzie jest mój Bóg, na którego byłem gdy Go odsłaniali? do którego się modliłem?,

Nie widzę problemu. Równie dobrze możesz się pomodlić do ławki w parku, skoro pomnik władców Polski uznajesz za Boga. "Pomnik przestawia księcia Mieszka I, jego żonę Dąbrówkę i Bolesława Chrobrego."
22258
#Horus nieaktywny
23 lutego 2021r. o 13:56
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Horus napisał(a):

Układ? Z Luckiem? Przecież to największy kłamca i oszust. Wiesz ile są warte są z nim układy?

dlaczego sądzisz że kłamca i oszust?
tylko dlatego że zbuntował ?...może mu się nie spodobały ''nauki'' ?
a może wyczuł koniunkturę i dostrzegł swoją szansę wiedząc że w imię tego ''boga'' będzie się działo na świecie tyle zła że jego ''królestwo'' nie będzie świeciło pustkami...;)

popatrz sam na siebie...jak myślisz?...ile czasu spędzisz w tym całym ''czyśćcu'' zanim staniesz przed ''bramą piotrową''?
o ile staniesz...;)

aproposik ...dlaczego ''bóg'' nie wspominał w swoich ''naukach'' o tym przedsionku ''raju''?

ile to wieków chrześcijaństwo trwało w niewiedzy że takie coś jak ''czyściec'' istnieje?
kto w końcu im to objawił?

wiem ...nie wiesz albo przemilczysz...;)
~Brązowawożółta Gailadia niezalogowany
23 lutego 2021r. o 13:57
Ukraine
~Brązowawożółta Gailadia niezalogowany
23 lutego 2021r. o 13:58
coin
~~Oliwkowozielona Daglezja niezalogowany
23 lutego 2021r. o 13:58
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Horus napisał(a):

Ale dołożyłeś teraz do pieca :) niech teraz plantator truskawek Lucek tutaj wpadnie :) powiem Ci bez kozery :) masz przeyebane :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza