Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
23 lutego 2021r. o 11:15
Przecież ty jesteś dowodem :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
23 lutego 2021r. o 12:05
czy nie czasem z braku argumentacji tak cieniutka odpowiedź? :]

tak to jest jak wierzący w pogadanki księdza bierze się za ''udowadnianie '' swoich ''tez''

podsumowując ...tyle wiesz o tym co starasz się tu co ja o fizyce jądrowej...:]
23 lutego 2021r. o 12:34
Każdy ma swoją drogę do Boga. Co jest dobre dla mnie, niekoniecznie będzie dobre dla ciebie. Nie będę ci dyktował jak masz Go odnaleźć. Chcesz gotowego przepisu, dowodów... Wszystko na tacy? A samemu się troszkę postarać to nie łaska? A starać się warto :D
22258
#Horus nieaktywny
23 lutego 2021r. o 13:00
~~Bordowa Smagliczka napisał(a): Każdy ma swoją drogę do Boga. Co jest dobre dla mnie, niekoniecznie będzie dobre dla ciebie. Nie będę ci dyktował jak masz Go odnaleźć. Chcesz gotowego przepisu, dowodów... Wszystko na tacy? A samemu się troszkę postarać to nie łaska? A starać się warto :D

masz swoją drogę ale moja ci nie pasuje...
więc do czego zmierzasz? ty mnie chcesz coś ''dyktować''?

a to dobre...:]
a czy ja ci cokolwiek dyktuję?
przecież napisałem ci wcześniej że dla mnie osobiście możesz wierzyć w co chcesz?
i nie mam najmniejszego zamiaru pokazywać ci jaką drogą to robisz...

ja ci tylko pokazuję jak widzę twoje ''świętości'' jak widzę ludzi twojego Kościoła i jak wiele bzdur tu się powiela na temat tych ''nauk'' Kościoła...

boisz się prawdy dlatego kiedy ci wspomniałem o pewnej księdze uciekłeś od odpowiedzi ...

a co do ''podawania na tacy'' ;)
nie jesteś w stanie podać mi nic co by uprawdopodniło twoje teorie stąd twoje pisanie że sam się muszę postarać ...

tylko po co?
pomysł ...to ja mam szukać ''boga'' czy on powinien mnie szukać?
robisz tu za jego emisariusza?
może tak ale nie znasz jak widzę prawdziwego jego oblicza...pomijając to że zdjęcia też nie wkleiłeś...

słyszałem że w Googlach wszystko można znaleźć a tu du-pa...szukałem i nie znalazłem ...:]
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
23 lutego 2021r. o 13:04
Horusiku kochany szukaj a znajdziesz:)
23 lutego 2021r. o 13:12
Horus napisał(a):
boisz się prawdy dlatego kiedy ci wspomniałem o pewnej księdze uciekłeś od odpowiedzi ...

Już dawno do niej zajrzałem. Nie wiem co o niej sądzić. Czasy przed Chrystusem były dość dziwne. Trudno powiedzieć gdzie przeważył człowiek, gdzie Bóg, a gdzie Szatan. Dopiero Jezus wszystko ładnie poukładał. I tego kierunku staram się trzymać.
23 lutego 2021r. o 13:15
Horus napisał(a):
tylko po co?
pomysł ...to ja mam szukać ''boga'' czy on powinien mnie szukać?

Pójdź na kompromis. Ty zrób pierwszy krok, jako akt dobrej woli. On ci na pewno odpowie...
23 lutego 2021r. o 13:17
Horus napisał(a):
robisz tu za jego emisariusza?

Taka powinność chrześcijanina...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza