Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czarny protest 23.03

~~Miętowy Narcyz niezalogowany
24 marca 2018r. o 15:24
falco napisał(a): nadal temat na ''topie''
czy nie prościej decyzję pozostawić kobiecie ?

dobrze ktoś ponownie napisał oczywista prawdę ...

Słowacja a nawet pobliskie Czechy bez problemów ...

ma ktoś jakieś statystyki ile Polek -katoliczek pozbyło się niechcianej ciąży ?
a może ktoś napisze że one zrobiły to w Słowacji ....

i jeszcze jedno -skoro wg. niektórych tu ''ginekologów'' ;) życie jest od chwili poczęcia (co jest poczęciem ? )to proponuję wypłacanie 500+ od powiedzmy dwutygodniowego zarodka ...

nie odpisujcie ... ;)
zaprawdę powiadam wam - nie musicie ....hahahaha

Ty falco to zbyt inteligentny nie jesteś. Naprawdę myślisz, że błazenada w twoim wykonaniu jest dowcipna i ma coś wspólnego z rozwiązaniem poważnego problemu?
Jesteś typowym trollem, który jest uzależniony od pisania na forum. I wcale ci nie przeszkadza, że piszesz głupoty.
Zacytuję ci znaną od wieków mądrość:" Lepie milczeć i uchodzić za mądrego, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Rozwiewasz z każdym twoim wpisem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2018r. o 15:32
powie :)

tą inteligencją to i ty nie grzeszysz bo pisałem nie odpisujcie wiedząc z góry jaka będzie ''odpowiedz'' ;)

jesteście bardziej prości w ''obsłudze '' od tej mojej ''legendarnej betoniary ''
wielu dla niej potrzebuje instrukcji a taki ktoś jak ty powyżej już nie bo zrobiłeś / aś to co mogłem obstawiać w ''ciemno ''

więc alleluja ...

:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Koralowa Męczennica niezalogowany
24 marca 2018r. o 15:40
prdlnięty śmierdziel i tutaj musi nasmrodzić?
~~Oliwkowy Dyptam niezalogowany
24 marca 2018r. o 15:41
Taki żywot trolującego smroda :D
~Karmelowopłowa Poziomka niezalogowany
24 marca 2018r. o 15:41
Panie Falco ale Pan naprawde masz zaburzenia. Jestem psychiatra w naszym miescie. Czytam czasem Twoje posty, ich czestotliwosc, czas spedzony na forum... Jest problem Panie Falco.
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2018r. o 17:29
~Karmelowopłowa Poziomka napisał(a): Panie Falco ale Pan naprawde masz zaburzenia. Jestem psychiatra w naszym miescie. Czytam czasem Twoje posty, ich czestotliwosc, czas spedzony na forum... Jest problem Panie Falco.

znasz dewizę ''lekarzu lecz się sam '' ?

więc zacznij ...

od siebie może Ci życzyć powodzenia w działaniu :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
24 marca 2018r. o 18:03
Bestie a nie kobiety. Morderczynie wlasnych dzieci, bezbronnych, slabiutkich istot. Matka odbierajaca swojemu dziecku zycie powinna byc wydalona za granice kraju i niech szuka szczescia poza Polska. To nie jest kraj dla dzieciobojczyn.
24 marca 2018r. o 18:04
Przepraszam za okreslenie "matka".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.