Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czarny protest 23.03

~~Brunatnoszary Zawilec niezalogowany
24 marca 2018r. o 22:44
Nie jestem w temacie ale co by było gdyby wszystkie narodzone dzieci z wrodzonymi wadami kobiety przynosiły do ,,Okna życia ,"i tam je zostawiały ,?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
24 marca 2018r. o 22:49
falco napisał(a): przypomnijcie mi bo zapomniałem ...
ile to kasiory zaproponowali ...y za urodzenie dziecka ze stwierdzoną już chorobą ...

to akurat dla PISu zbędna pomoc. Sprawę poparcia załatwił program 500+. Reszta może spadać na drzewo :D

falco napisał(a):
milczycie w sprawie pytania jakie wam zadałem o tych polskich ''katoliczkach'' poddających się aborcji w Niemczech czy Czechach ...

Co konia obchodzi, że baba z wozu się zje _ ba _ łą. Problem kościoła i tych "katoliczek"

falco napisał(a):
a może zapytajmy tutaj piszących ilu prawdziwie zainteresowanych -czyli kobiet - tutaj się wypowiada ...

Sam wiesz jak jest z tym pisaniem. W wielu tematach się wypowiadasz, a przecież nie każdy dotyczy Ciebie ;)

falco napisał(a): mam wrażenie że prym w tym temacie wiodą jednak faceci którzy jednak jasno nie napiszą jak sami by postąpili , w chwili ''nieplanowanej '' ciąży ich żon czy córek ...

Nie stanę nad córką z kijem i nie powiem jej "masz urodzić to dziecko z gwałtu bo tatuś tak każe". Ale będę ją gorąco namawiał, żeby dała temu dziecku szansę :)

A Ty... co Ty byś zrobił ?

Póki nie nauczymy się w spokoju rozmawiać na trudne tematy, Nie powinniśmy ruszać kompromisu. Jest Chu _ jowy dla każdej ze stron i może dlatego jest potrzebny.
Ale to i tak nie zmienia faktu, że większość feministek cierpi na niechudą schizę jeśli chodzi o ten temat :D

Zastosowana autokorekta

PIS=PO=PRL
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2018r. o 22:56
a może tak popatrzmy na te dzieciaki i problemy ich rodziców przez pryzmat bolesławieckiej szkoły specjalnej i poczynań bolesławieckiej ''władzuni ''
ile to lat już trwa?
jak się pomaga rodzicom chorym ,niepełnosprawnym dzieciakom ?
4000 zł ma wszystko załatwić ?
poczytajcie ''obrońcy moralności '' ile kosztuja miesięcznie zabiegi ,ile kosztują leki ,jakie trudności mają w dostępie do specjalistów i setkach innych problemów ...
co ma zrobić rodzic jeśli choroba dziecka wymaga całodziennej opieki ?
zwolnić się z pracy i czekać na komornika który wyrzuci ich z mieszkania ?
co ma zrobić dziecko czekające od lat na protezę ramienia NFZ takiej nie refunduje bo ...
zabraknie na premie dla pracowników?
pieprzyć ten kraj w którym piętnastolatka rodzi dziecko a te zabiera ''opieka '' bo wg. nich matka nie jest w stanie go utrzymać a dziadkowie nie są jego ''prawnymi opiekunami ''

rodzić ,rodzić ,rodzić ....

przypomina to mi pewną ''instytucję '' utworzoną przez pewnego Adolfa ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Brunatnozielony Mamutowiec niezalogowany
24 marca 2018r. o 23:02
falco napisał(a): przypomnijcie mi bo zapomniałem ...
ile to kasiory zaproponowali ...y za urodzenie dziecka ze stwierdzoną już chorobą ...
przypomnijcie mi słowa waszego ''eksperta'' Chazana zwanego w niektórych kręgach polskim ''Mengele'' ?
milczycie w sprawie pytania jakie wam zadałem o tych polskich ''katoliczkach'' poddających się aborcji w Niemczech czy Czechach ...
a może zapytajmy tutaj piszących ilu prawdziwie zainteresowanych -czyli kobiet - tutaj się wypowiada ...
bo mam wrażenie że prym w tym temacie wiodą jednak faceci którzy jednak jasno nie napiszą jak sami by postąpili , w chwili ''nieplanowanej '' ciąży ich żon czy córek ...
pamiętacie który to dur.eń powiedział że własnej córce nakazał by urodzenie dziecka z gwałtu ?

zostawcie pewne decyzje kobietom jednocześnie pamiętając że seks ma wam -prawdziwym katolikom - służyć jedynie prokreacji a nie przyjemnością bo ta to grzech ...hahahaha

pieprzeni hipokryci ...

A ty jesteś facetem czy kobietą? Czy po prostu falco, czyli jakaś bezpostaciowa osoba i troll uzależniony i piszący wszędzie gdzie można swoje wątpliwej jakości przemyślenia.
Skorzystaj z rady psychiatry i uwolnij się od nałogu!
A jak jesteś chłop to nie skorzystaj sam ze swojej rady i się nie odzywaj.

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
24 marca 2018r. o 23:05
co do pewnych haseł to zgodzę się z Tobą że wiele z nich jest idiotyczne ale nie o hasła tu raczej chodzi ...

co ja bym zrobił ?

u mnie nigdy nie było nakazów i zakazów ...

ale urodzenie dziecka z gwałtu bym odradzał

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Szarobrązowa Lawenda niezalogowany
24 marca 2018r. o 23:08
wróciłem z dalekiego wschodu, pięknego kraju...tam nie ma feministek, nie ma lewactwa, pełno różnych trans, czyli "trzeciej" płci, ale oni z nikim i o nic nie walczą, po prostu są, i są akceptowani...
a wiecie dlaczego tam nie ma tam tej całej tej lewackiej propagandy, organizacji i Sorosów? bo zwyczajnie zostaliby przez tamtejszych monarchów i trzeba przyznać dyktatorów wykopani, tak powinno być i u nas...
18442
PIS-PO-PRL
24 marca 2018r. o 23:09
No to tu się różnimy.
Ale przynajmniej łączy nas niezdrowa miłość to pewnego Ryszarda Cz. :D

spokojnej nocy ;)

PIS=PO=PRL
~~Piernikowy Winorośl niezalogowany
24 marca 2018r. o 23:09
falco napisał(a): a może tak popatrzmy na te dzieciaki i problemy ich rodziców przez pryzmat bolesławieckiej szkoły specjalnej i poczynań bolesławieckiej ''władzuni ''
ile to lat już trwa?
jak się pomaga rodzicom chorym ,niepełnosprawnym dzieciakom ?
4000 zł ma wszystko załatwić ?
poczytajcie ''obrońcy moralności '' ile kosztuja miesięcznie zabiegi ,ile kosztują leki ,jakie trudności mają w dostępie do specjalistów i setkach innych problemów ...
co ma zrobić rodzic jeśli choroba dziecka wymaga całodziennej opieki ?
zwolnić się z pracy i czekać na komornika który wyrzuci ich z mieszkania ?
co ma zrobić dziecko czekające od lat na protezę ramienia NFZ takiej nie refunduje bo ...
zabraknie na premie dla pracowników?
pieprzyć ten kraj w którym piętnastolatka rodzi dziecko a te zabiera ''opieka '' bo wg. nich matka nie jest w stanie go utrzymać a dziadkowie nie są jego ''prawnymi opiekunami ''

rodzić ,rodzić ,rodzić ....

przypomina to mi pewną ''instytucję '' utworzoną przez pewnego Adolfa ...

No toś się odkrył. Ze swoja wyjątkową głupotą. Dokładnie według twojego schematu hitlerowcy działali pokazując, ile kosztuje utrzymanie osób chorych na przykład umysłowo. Możesz w necie plakaty znaleźć. I uzasadniali, że trzeba je zabić, bo kosztuje i są problemy dla innych. Nieraz się głupio wypowiadałeś, ale teraz przeszedłeś samego siebie. Chyba trzeba nowa miarę głupoty ustanowić - na przykład ... to 0,1 falco.
Opamiętaj się, albo zamilknij!

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza