falco napisał(a): przypomnijcie mi bo zapomniałem ...
ile to kasiory zaproponowali ...y za urodzenie dziecka ze stwierdzoną już chorobą ...
falco napisał(a):
milczycie w sprawie pytania jakie wam zadałem o tych polskich ''katoliczkach'' poddających się aborcji w Niemczech czy Czechach ...
falco napisał(a):
a może zapytajmy tutaj piszących ilu prawdziwie zainteresowanych -czyli kobiet - tutaj się wypowiada ...
falco napisał(a): mam wrażenie że prym w tym temacie wiodą jednak faceci którzy jednak jasno nie napiszą jak sami by postąpili , w chwili ''nieplanowanej '' ciąży ich żon czy córek ...
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): przypomnijcie mi bo zapomniałem ...
ile to kasiory zaproponowali ...y za urodzenie dziecka ze stwierdzoną już chorobą ...
przypomnijcie mi słowa waszego ''eksperta'' Chazana zwanego w niektórych kręgach polskim ''Mengele'' ?
milczycie w sprawie pytania jakie wam zadałem o tych polskich ''katoliczkach'' poddających się aborcji w Niemczech czy Czechach ...
a może zapytajmy tutaj piszących ilu prawdziwie zainteresowanych -czyli kobiet - tutaj się wypowiada ...
bo mam wrażenie że prym w tym temacie wiodą jednak faceci którzy jednak jasno nie napiszą jak sami by postąpili , w chwili ''nieplanowanej '' ciąży ich żon czy córek ...
pamiętacie który to dur.eń powiedział że własnej córce nakazał by urodzenie dziecka z gwałtu ?
zostawcie pewne decyzje kobietom jednocześnie pamiętając że seks ma wam -prawdziwym katolikom - służyć jedynie prokreacji a nie przyjemnością bo ta to grzech ...hahahaha
pieprzeni hipokryci ...
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): a może tak popatrzmy na te dzieciaki i problemy ich rodziców przez pryzmat bolesławieckiej szkoły specjalnej i poczynań bolesławieckiej ''władzuni ''
ile to lat już trwa?
jak się pomaga rodzicom chorym ,niepełnosprawnym dzieciakom ?
4000 zł ma wszystko załatwić ?
poczytajcie ''obrońcy moralności '' ile kosztuja miesięcznie zabiegi ,ile kosztują leki ,jakie trudności mają w dostępie do specjalistów i setkach innych problemów ...
co ma zrobić rodzic jeśli choroba dziecka wymaga całodziennej opieki ?
zwolnić się z pracy i czekać na komornika który wyrzuci ich z mieszkania ?
co ma zrobić dziecko czekające od lat na protezę ramienia NFZ takiej nie refunduje bo ...
zabraknie na premie dla pracowników?
pieprzyć ten kraj w którym piętnastolatka rodzi dziecko a te zabiera ''opieka '' bo wg. nich matka nie jest w stanie go utrzymać a dziadkowie nie są jego ''prawnymi opiekunami ''
rodzić ,rodzić ,rodzić ....
przypomina to mi pewną ''instytucję '' utworzoną przez pewnego Adolfa ...
Zastosowana autokorekta