Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czarny protest 23.03

2900
#falco nieaktywny
24 marca 2018r. o 23:19
ja się odkryłem ?
raczej ty czegoś nie kumasz ...
W 39 nie kto inny jak Himmler zachęcał Niemki do rodzenia za wszelką cenę a dzisiaj kto zachęca do tego Polki za 500zł ?
tylko patrzeć ja założą polskie Lebensborny

a ''reproduktorami '' będą w tym przypadku nie jak przed laty ci z SS a pisowcy ...

zachowana zostanie ''czystość rasy '' ale czy tylko ?....hahahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnozielony Mamutowiec niezalogowany
24 marca 2018r. o 23:27
falco napisał(a): ja się odkryłem ?
raczej ty czegoś nie kumasz ...
W 39 nie kto inny jak Himmler zachęcał Niemki do rodzenia za wszelką cenę a dzisiaj kto zachęca do tego Polki za 500zł ?
tylko patrzeć ja założą polskie Lebensborny

a ''reproduktorami '' będą w tym przypadku nie jak przed laty ci z SS a pisowcy ...

zachowana zostanie ''czystość rasy '' ale czy tylko ?....hahahaha

Ty naprawdę nic nie kumasz? Aż tak źle z tobą?
Twoja argumentacja o kosztach utrzymania chorych i problemach to wypisz, wymaluj nazistowska narracja uzasadniająca zabijanie chorych umysłowo.
I taka argumentacja, o nazistowskich korzeniach, dzisiaj wybrzmiewa przy aborcji osób niepełnosprawnych.
Po raz kolejny poważna dysfunkcja twojego mózgu pojawia się jak piszesz o Lebensbornach. Reszty nawet komentować szkoda. Poza tym czas kończyć, bo polemizowanie z gł.upim nie ma sensu. Masz poważny problem z głową, ale nie chcesz tego przyjąć do wiadomości.
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2018r. o 23:39
PIS-PO-PRL napisał(a): No to tu się różnimy.
Ale przynajmniej łączy nas niezdrowa miłość to pewnego Ryszarda Cz. :D

spokojnej nocy ;)

dla mnie to nie jest problem że tu się możemy różnić:)
mamy do tego pełne prawo ...

ważniejsze dla mnie jest coś innego ale akurat Ty musisz wiedzieć o czym myślę ...

reszta ( nie cała )nie musi a zresztą i tak tego nie pojmą ...

spokojnej nocy ?...właśnie ...

może by tak ... dla przyjemności ?

hahahaha...

alleluja ....

Dopisane 24.03.2018r. o godz. 23:39:

~~Brunatnozielony Mamutowiec napisał(a):
falco napisał(a): Ty naprawdę nic nie kumasz? Aż tak źle z tobą?
Twoja argumentacja o kosztach utrzymania chorych i problemach to wypisz, wymaluj nazistowska narracja uzasadniająca zabijanie chorych umysłowo.
I taka argumentacja, o nazistowskich korzeniach, dzisiaj wybrzmiewa przy aborcji osób niepełnosprawnych.
Po raz kolejny poważna dysfunkcja twojego mózgu pojawia się jak piszesz o Lebensbornach. Reszty nawet komentować szkoda. Poza tym czas kończyć, bo polemizowanie z gł.upim nie ma sensu. Masz poważny problem z głową, ale nie chcesz tego przyjąć do wiadomości.

piszesz tylko to co CHCESZ widzieć ale nic nie piszesz o cechach wspólnych i co w pewnym stopniu łączy tamte poczynana z obecnymi ...

tamci nazywali to ''fabrykami '' a dzisiaj jak to nazwać ?...produkcja taśmowa?
ważne by w urzędach odnotować kolejną ''sztukę '' a reszta to już nie problem urzędu czy państwa...

tak to dzisiaj działa ...

w necie przy odrobinie dobrej woli i chęci poznania znajdziesz o tym materiały i odnajdziesz analogie ...
o ile potrafisz nie oszukiwać samego siebie ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Jasnobrunatny Słoneczniczek niezalogowany
24 marca 2018r. o 23:44
prdlony jełopie ty masz tylko jedną świętość swoją judaszową betoniare
~Kredowobiała Krokosmia niezalogowany
25 marca 2018r. o 11:32
Musimy przeciwstawić się projektowi całkowitego zakazu aborcji, nawet w drastycznych wypadkach. Zmuszanie kobiet do utrzymywania ciąży nawet wówczas kiedy badania prenatalne wykażą nieodwracalne zmiany płodu, brak szansy na przeżycie po urodzeniu, jak w przypadku bezczaszkowców, bezmózgowców, dzieci z organami na wierzchu, które po urodzeniu czeka umieranie w cierpieniu, jest nieludzkie!!!

Czasem decyzja o przerwaniu ciąży jest również powodowana chęcią oszczędzenia cierpienia zniekształconemu dziecku. Tak patologiczna ciąża i poród, wiążą się ze śmiertelnym zagrożeniem także dla ciężarnej. Musimy mieć prawo wyboru. Te straszne zapisy będą prowadziły również do zaniechania wykonywania zaawansowanych, inwazyjnych badań prenatalnych często przecież ratujących zdrowie i życie dziecka.

Przecież prawo niczego nikomu nie nakaże i ta która będzie chciała to nawet w najdroższych większym przypadku urodzi i nikt jej tego nie zabroni !

A wy wszyscy siedźcie w swojej kaplicy a nie naszej macicy i zajmijcie się swoimi PISiorami !!!
~Kawowy Miskant niezalogowany
25 marca 2018r. o 12:23
W zyciu nie chcialbym sie zblizac do twojej ma..pizdy, ktora jest porownywawlna do rowu marianskiego. Rob sobie, co chcesz ze soba szlaufixie, tylko nie zabieraj miejsc w szpitalu normalnym kobietom i nie kaz mi placic za konsekwencje twoich seksualnych przygod z moich podatkow.
~~Brunatnofioletowy Bluszczyk niezalogowany
25 marca 2018r. o 12:25
~Kredowobiała Krokosmia napisał(a):

A wy wszyscy siedźcie w swojej kaplicy a nie naszej macicy i zajmijcie się swoimi PISiorami !!!

I co? czyli jesteś gotowa/y mordować dzieci? Marzy ci się cywilizacja śmierci? Gratuluję szczególnie postępowego myślenia. Też masz kolczyki w nosie uszach i podksakujesz na komendę "raz,dwa,trzy? Trzoda nie postęp.
~~Złotożółta Mina niezalogowany
25 marca 2018r. o 13:37
Feminazizm i Brunatne Marsze rozwiązłych kobiet powinny być zakazane. Jesteśmy państwem demokratycznym w którym to większość narzuca zasady plewom.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza