Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czarny protest 23.03

~~Zazieleniały Wrotycz niezalogowany
25 marca 2018r. o 14:45
~Szkarłatnoczerwony Hibiskus napisał(a): To pytam ja, WiosennaStokrotka. Nie wiem dlaczego pomimo zalogowania się nadało mi takie dziwne imię.

no widzisz szlaufie,nawet się zalogować nie potrafisz, a chcesz decydować o sobie, o innych kobietach, o reszcie społeczeństwa?
Dla takich diurawców wyrok jeden: UBEZWŁASNOWOLNIENIE !!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrzystoczarny Sadziec niezalogowany
25 marca 2018r. o 15:16
~~Zazieleniały Wrotycz napisał(a): no widzisz szlaufie,nawet się zalogować nie potrafisz, a chcesz decydować o sobie, o innych kobietach, o reszcie społeczeństwa?

Pieprzysz bez sensu jak ch.uj spod kredensu!:)
~~Czekoladowa Lawenda niezalogowany
25 marca 2018r. o 15:42
~~Srebrzystoczarny Sadziec napisał(a):
~~Zazieleniały Wrotycz napisał(a): no widzisz szlaufie,nawet się zalogować nie potrafisz, a chcesz decydować o sobie, o innych kobietach, o reszcie społeczeństwa?

Pieprzysz bez sensu jak ch.uj spod kredensu!:)

Jak było tak będzie ,jak ci z mordy śmierdziało tak ci śmierdzieć będzie.
~Oberżynowa Wiekuistka niezalogowany
25 marca 2018r. o 15:47
Dołączam się do protestu !
~~Brunatnofioletowy Bluszczyk niezalogowany
25 marca 2018r. o 17:05
falco napisał(a): widzę że nie wszystkie ''palmy'' poświęcone ...

domyślam się że pewne powyższe ''wypowiedzi'' to specyficzna forma przekazu w ''duchu katolicyzmu ''

''polaczkowego katolicyzmu ''
:)

ilu z was wyszło jakiś czas temu z kościoła ?...ilu z was przekazało sobie ''znak pokoju''?

może właśnie dlatego nie bywam tam by właśnie takich zakłamanych mord jak wasze nie oglądać ...

nie musicie odpisywać ....hahahaha

Morde to na pewno masz ty. Jesteś chory z nienawiści i zakłamany, tak jak twoje pojęcie o kościele.
~~Brunatnofioletowy Bluszczyk niezalogowany
25 marca 2018r. o 17:10
~Oberżynowa Wiekuistka napisał(a): Dołączam się do protestu !

Ta? do tych co podskakują i śpiewają z psychotycznym śmiechem .......

"raz dwa, aborcję miałam ja, raz dwa trzy, aborcje miałaś ty"?

Postęp w kierunku wtórnego barbarzyństwa? Smutna wasza perspektywa.
~~Szarobiały Driakiew niezalogowany
25 marca 2018r. o 17:56
cipa dołącza się do tych, które żałują, że nie zostały wyskrobane i muszą męczyć się na tym nieszczęsnym Polskim łez padole.
~Hebanowa Borówka niezalogowany
25 marca 2018r. o 19:01
Fakt faktem,"skrobanie"jest zabójstwem,chcecie to zalegalizować?ok.ale gdyby było to legalne to analogicznie któraś z protestujących (dla "kogoś") mogła by być znakomitym materiałem do aborcji.I co wtedy?utylizacja?wszak wiek jest mało istotny.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza