~~Sczerniała Imperata napisał(a): Panna ciekawe czy będziesz taki mądry i bogobojny jak twoje córeczki ( tego nie życzę ) spodka coś podobnego , jak np. płód bez mózgu .Sypniesz wtedy groszem,zrobisz wystawną imprezę z okazji chrztu potomka ,i piękny pogrzeb .Bedzie się działo ,no nie ?
Imperata , ja już jestem w fazie porozpłodowej i mogę mówić to co myślę .
Przestało mi stawać :D I nie mam obaw o niechcianą ciążę :D
Ale mam Radka i Kasię ... dwoje głupków , które nie nie nauczyłem miłości.
Płodem bez mózgu tylko ścierwomedia Cię straszą
Najgorszą ludzką cechą jest tchórzostwo
... a feministki tego nie znajut :D Nie ma to jak wygoda , ciepłe bambosze i chłopak na telefon :D
Imperata , czy Ty jesteś feministką ? :D
Przemo , ja nie szukam zwady , ale powiedz mi , czy wiesz jakie indywidua są naszymi ustawodawcami ? Wiem , znałeś osobiście Paligłupa i napisałeś k.retynowi ... miałeś chamie złoty sznur ... mam nadzieję , że się na tym sznurze obwiesił :D
Nie rzecz w tym , kto jakie prawa tworzy , chodzi o strukturę tego prawa . Przecież kodeks karny z trzydziestego czwartego roku wraz z późniejszymi poprawkami do ustawek , które dotyczyły wcześniejszych ustawek jest bardziej skomplikowany niż Pismo Święte niby boga Jahwe :D Cały dziennik ustaw można spokojnie do kosza na śmieci , podobnie jak Biblię :D
Przypomnę Ci , że prawodawstwo to też zawód , jak śmieciarz , żul , sędzia , ksiondz , lekarz , piłkarz , adwokat , poseł na sejm państwa istniejącego jedynie teoretycznie . I wojak stojący na straży tegoż sejmu. Nie mówiąc o feministkach i pracownikach służb ... UB , SB , tajnych kolaborantach CIA , BRD i FSB ... no wiesz Przemo zmieniły nam się władze , to i służby :D