Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czarny protest 23.03

~~Ceglastoróżowy Plektrantus niezalogowany
26 marca 2018r. o 12:08
~~Pistacjowy Kopytnik napisał(a): Czym różni się zabicie przez SS'mana upośledzonego

wtedy matka jest gorsza od ss-mana :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 marca 2018r. o 13:52
~~Rudy Perukowiec napisał(a): ...
Ale prawo do życia jest najwyższym prawem. ...

Rudy ... zaczynasz myśleć , no kurde nie myślałem , że się doczekam :D

Masz absolutną rację . Życie daje Istota Duchowa o imieniu Stwórca , albo Kreacja i nikomu nie wolno Życia odbierać ...

Mówił o tym Jezus w Ewangeli Judasza :D

Będę Ci musiał chyba piwo postawić :D

A te głupie czarne cipy niech spadają do neandertalczyków ... jeśli nie rozumieją swojej biologii .

Ale wiecie co ? Na tej nieszczęśliwej pięknej Planecie istnieje jeszcze Świadomość pychy , obłudy , kłamstwa ... ubrana w cesarskie szaty ... kto z Was czytał Umberto Eco ... Imię róży ? Kto z Was jeszcze cokolwiek czyta ?

Dlaczego wspominam ? A no chodzi o edukację .

Młody mnich i stary , a między nimi ... przedstawiciel średniego pokolenia ... grany w ekranizacji przez agenta oo7 ( każda babka chciała by Bonda w łóżku :D )

Tylko gorzej z niechcianymi konsekwencjami. :D

Otóż ... wspaniały Schon Conery posługiwał się zdobyczami okulistyki tropiąc ... k. retyna Jorge .

Dzisiaj mamy do dyspozycji całą wiedzę ... łatwo dostępną w Internecie ... dlaczego nie chcecie z tej wiedzy korzystać ?

Stwórca nie pozwala zabijać , bo życie , to nie tylko materia , to również Świadomość Istoty , która tworzy Wszechświat . Jej drobny fragment , ale zawsze :D

Głupie feministki , czy rozumiecie , że ten Wasz cały czarny protest , to zwyczajna manipulacja ?

Trzeba myśleć o odpowiedzialności , zanim się da dupy , albo spłodzi ... ale nigdy nie wolno wyskrobać nie ... chcianych Istot

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11445
PanM
26 marca 2018r. o 13:59
kuriozum napisał(a): ..prawo do życia.. jak wygląda prawo do życia tych dzieci, króre już się narodziły
jak chroni to prawo niepełnosprawne i przewlekle chore dzieci?
jaką gwarancję godnego życia im daje?
gdzie jest to prawo?

Polacy lubują się w rozszarpywaniu się wzajemnie w imię wszelakich problemów miast wzajemnie szukać sposobów na ich rozwiązanie.
Ta jatka nie odbiega od normy.
A wystarczyło by rozszerzyć USTAWĘ O OCHRONIE ŻYCIA POCZĘTEGO o Ochronę ŻYCIA NARODZONEGO.
Każda ustawa niosąca za sobą przymusowe niechciane konsekwencje powinna zawierać wentyl bezpieczeństwa chroniący tych którzy mogli by zostać poszkodowani.
W tym przypadku ustawodawca powinien przejąć na siebie ciężar leczenia lub utrzymywania dzieci nie zaakceptowanych przez rodziców.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Sczerniała Imperata niezalogowany
26 marca 2018r. o 14:00
Panna ciekawe czy będziesz taki mądry i bogobojny jak twoje córeczki ( tego nie życzę ) spodka coś podobnego , jak np. płód bez mózgu .Sypniesz wtedy groszem,zrobisz wystawną imprezę z okazji chrztu potomka ,i piękny pogrzeb .Bedzie się działo ,no nie ?
~Stalowoniebieski Kroplik niezalogowany
26 marca 2018r. o 14:45
Pannazdzieckiem idź ty na lekcje polskiego,bo wstyd
4335
26 marca 2018r. o 14:49
~~Sczerniała Imperata napisał(a): Panna ciekawe czy będziesz taki mądry i bogobojny jak twoje córeczki ( tego nie życzę ) spodka coś podobnego , jak np. płód bez mózgu .Sypniesz wtedy groszem,zrobisz wystawną imprezę z okazji chrztu potomka ,i piękny pogrzeb .Bedzie się działo ,no nie ?

Imperata , ja już jestem w fazie porozpłodowej i mogę mówić to co myślę .

Przestało mi stawać :D I nie mam obaw o niechcianą ciążę :D

Ale mam Radka i Kasię ... dwoje głupków , które nie nie nauczyłem miłości.

Płodem bez mózgu tylko ścierwomedia Cię straszą

Najgorszą ludzką cechą jest tchórzostwo

... a feministki tego nie znajut :D Nie ma to jak wygoda , ciepłe bambosze i chłopak na telefon :D

Imperata , czy Ty jesteś feministką ? :D

Przemo , ja nie szukam zwady , ale powiedz mi , czy wiesz jakie indywidua są naszymi ustawodawcami ? Wiem , znałeś osobiście Paligłupa i napisałeś k.retynowi ... miałeś chamie złoty sznur ... mam nadzieję , że się na tym sznurze obwiesił :D

Nie rzecz w tym , kto jakie prawa tworzy , chodzi o strukturę tego prawa . Przecież kodeks karny z trzydziestego czwartego roku wraz z późniejszymi poprawkami do ustawek , które dotyczyły wcześniejszych ustawek jest bardziej skomplikowany niż Pismo Święte niby boga Jahwe :D Cały dziennik ustaw można spokojnie do kosza na śmieci , podobnie jak Biblię :D

Przypomnę Ci , że prawodawstwo to też zawód , jak śmieciarz , żul , sędzia , ksiondz , lekarz , piłkarz , adwokat , poseł na sejm państwa istniejącego jedynie teoretycznie . I wojak stojący na straży tegoż sejmu. Nie mówiąc o feministkach i pracownikach służb ... UB , SB , tajnych kolaborantach CIA , BRD i FSB ... no wiesz Przemo zmieniły nam się władze , to i służby :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Mlecznoróżowy Czosnek niezalogowany
26 marca 2018r. o 14:51
~~Szmaragdowy Hibiskus napisał(a): Znowu brunatny marsz ?? O ile dobrze mnie uczono na lekcji historii to wlasnie nazisci usuwali chore ciaze

Naziści nie usuwali ciąż a zabijali noworodki.

wspieram kobiety, które głośno walczą o "prawo do wyboru". niezaostrzenie ustawy nie spowoduje, że u ginekologów ustawią się kolejki pacjentek do aborcji. ja chcę móc zadecydować. zaściankowy narodzie, który obrzucasz błotem kobiety walczące o Ciebie, Twoją siostrę, matkę, córkę! nikt nikogo do niczego nie zmusi.....to kwestia wyboru. są kobiety które mają w sobie tak dużo siły by podjąć się wychowania dziecka z nieuleczalną chorobą. ale są kobiety, które nie będą w stanie tego dźwigną. mężczyzno, który krzyczysz, że jesteśmy morderczyniami............czy będziesz trwał przy swojej kobiecie? czy będziesz karmił takie dziecko strzykawką? czy będziech chodził na zakupy z piętnastolatkiem, któremu będą leciały gile z nosa i będzie się ślinił non stop? NIE SĄDZĘ. wytrzymasz może rok, może dwa a potem stwierdzisz, że jesteś zmęczony takim życiem i znajdziesz sobie młodą bezdzietną lalę.....a matka twojego chorego dziecka znów nie będzie miała wyboru.
KOBIETO która krzyczysz o mordowaniu........pomyśl, że Twoja córka jest w ciąży, tej upragnionej.....ale ona ją zabije. czy będziesz czekać na heroiczny jej czyn ? wycenisz jej życie za życie wnuka? a jeżeli dziecko okaże się chore? znieszesz stratę dwóch bliskich ci osób? w imię czego? w imię ustawy? posłów? KAŻDA Z NAS, KAŻDY Z NAS MA PRAWO WYBORU. WY którzy krzyczycie ze jesteśmy morderczyniami a sami nie możecie mieć dzieci. staracie się o adopcję? marzycie o ślicznym, różowym, zdrowym bobasie? po zaostrzeniu tej ustawy będziecie mogli najpoierw wybrać z pośród dzieci kalekich, upośledzonych, umierających a może potem będziecie mogli starać się o takiego bobasa. zobaczcie z innej perspektywy na cały problem. mieszkam obok ośrodka zamkniętego dla dzieci upośledzonych.......myślicie, że rodzice są tam każdego nia? nie! z czyich podatków jest to utrzymywane? z waszych!!!!!! RZĄD MÓWI NIE DLA INVITRO, NIE DLA ANTYKONCEPJI I NIE DLA NASZEGO WYBORU (NIE DLA NASZEGO ŻYCIA)
4335
26 marca 2018r. o 15:16
~~Mlecznoróżowy Czosnek napisał(a):
~~Szmaragdowy Hibiskus napisał(a): Znowu brunatny marsz ?? O ile dobrze mnie uczono na lekcji historii to wlasnie nazisci usuwali chore ciaze

Naziści nie usuwali ciąż a zabijali noworodki.

wspieram kobiety, które głośno walczą o "prawo do wyboru". niezaostrzenie ustawy nie spowoduje, że u ginekologów ustawią się kolejki pacjentek do aborcji. ja chcę móc zadecydować. zaściankowy narodzie, który obrzucasz błotem kobiety walczące o Ciebie, Twoją siostrę, matkę, córkę! nikt nikogo do niczego nie zmusi.....to kwestia wyboru. są kobiety które mają w sobie tak dużo siły by podjąć się wychowania dziecka z nieuleczalną chorobą. ale są kobiety, które nie będą w stanie tego dźwigną. mężczyzno, który krzyczysz, że jesteśmy morderczyniami............czy będziesz trwał przy swojej kobiecie? czy będziesz karmił takie dziecko strzykawką? czy będziech chodził na zakupy z piętnastolatkiem, któremu będą leciały gile z nosa i będzie się ślinił non stop? NIE SĄDZĘ. wytrzymasz może rok, może dwa a potem stwierdzisz, że jesteś zmęczony takim życiem i znajdziesz sobie młodą bezdzietną lalę.....a matka twojego chorego dziecka znów nie będzie miała wyboru.
KOBIETO która krzyczysz o mordowaniu........pomyśl, że Twoja córka jest w ciąży, tej upragnionej.....ale ona ją zabije. czy będziesz czekać na heroiczny jej czyn ? wycenisz jej życie za życie wnuka? a jeżeli dziecko okaże się chore? znieszesz stratę dwóch bliskich ci osób? w imię czego? w imię ustawy? posłów? KAŻDA Z NAS, KAŻDY Z NAS MA PRAWO WYBORU. WY którzy krzyczycie ze jesteśmy morderczyniami a sami nie możecie mieć dzieci. staracie się o adopcję? marzycie o ślicznym, różowym, zdrowym bobasie? po zaostrzeniu tej ustawy będziecie mogli najpoierw wybrać z pośród dzieci kalekich, upośledzonych, umierających a może potem będziecie mogli starać się o takiego bobasa. zobaczcie z innej perspektywy na cały problem. mieszkam obok ośrodka zamkniętego dla dzieci upośledzonych.......myślicie, że rodzice są tam każdego nia? nie! z czyich podatków jest to utrzymywane? z waszych!!!!!! RZĄD MÓWI NIE DLA INVITRO, NIE DLA ANTYKONCEPJI I NIE DLA NASZEGO WYBORU (NIE DLA NASZEGO ŻYCIA)

No i się doczekałem . Typowy przykład mengelowskiej propagandy.

Stwórco , czy szatan mógłby jeszcze kogoś ... jeszcze bardziej skrzywdzić ?

A czymże jest Życie ... jeśli nie przekazywaniem ... głupia Istoto ?

Mam zaszczyt obserwować pewną Panią . Jej piętnastoletni syn całe życie na wózku , a Ona ten wózek pcha . Pracuje w BricoMarche . Mam też zaszczyt znać Panią Irenę z Radogoszczy , długie lata opiekowała się moim Przyjacielem
... to jest poświęcenie głupia Istoto , to jest przepustka do boskiej Świadomości ... ale jeśli wolisz do piekła , to proszę Cię bardzo :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza