Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czarny protest 23.03

19458
#kuriozum nieaktywny
26 marca 2018r. o 15:43

http://fktm.pl/18-urodzic-ciezkie-wady-wrodzone-i-genetyczne-plodu/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieski Mieczyk niezalogowany
26 marca 2018r. o 15:52
~~Mlecznoróżowy Czosnek napisał(a): " ...w imię czego? w imię ustawy? posłów? KAŻDA Z NAS, KAŻDY Z NAS MA PRAWO WYBORU. WY którzy krzyczycie ze jesteśmy morderczyniami..... "[/c
W imie wartosci ludzkich. Nie krzyczymy, ale mowimy, ze jest morderczynia ta kobieta, ktora zabija poczte i nienarodzone dziecko.
~~Niebieski Mieczyk niezalogowany
26 marca 2018r. o 15:55
~~Sczerniała Imperata napisał(a): Panna ciekawe czy będziesz taki mądry i bogobojny jak twoje córeczki ( tego nie życzę ) spodka coś podobnego , jak np. płód bez mózgu .Sypniesz wtedy groszem,zrobisz wystawną imprezę z okazji chrztu potomka ,i piękny pogrzeb .Bedzie się działo ,no nie ?

Absurdalne i zenujace argumenty. To nie jest powod, aby zrobic wystawna impreze z okazji chrztu, i piekny pogrzeb.
11445
PanM
26 marca 2018r. o 16:27
Pannazdzieckiem napisał(a): Życie daje Istota Duchowa o imieniu Stwórca ,
Mówił o tym Jezus ,,,,,
A te głupie czarne cipy niech spadają do neandertalczyków ... jeśli nie rozumieją swojej biologii .

Dzisiaj mamy do dyspozycji całą wiedzę ... łatwo dostępną w Internecie ... dlaczego nie chcecie z tej wiedzy korzystać ?
Głupie feministki , czy rozumiecie , że ten Wasz cały czarny protest , to zwyczajna manipulacja ?
Trzeba myśleć o odpowiedzialności , zanim się da dupy ,

Piotrze -- masz dar komplikowania polemik.
Zaproponowałem najprostsze rozwiązanie -- państwo przejmuje ciężar niechcianych istot.To likwiduje dylematy dotyczące aborcji.
poza tym :
1/Traktujesz kobiety jak krowy rozpłodowe .2/ stwierdzasz istnienie Boga jako pewnik . 3/Nakazujesz czerpanie wiedzy z netu a sam jej nie czerpiesz. 4/Odbierasz kobietom prawo do samostanowienia./ Twoje słowa powyżej /

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Złotawobrązowy Jesion niezalogowany
26 marca 2018r. o 16:37
ty powyżej, wróciłeś z wiosną aby dalej truć powietrze?
wytrwaj w postanowieniu, bądź dzielny i skasuj konto na zawsze
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 marca 2018r. o 16:53
PanM napisał(a):
Mówił o tym Jezus ,,,,,
A te głupie czarne cipy niech spadają do neandertalczyków ... jeśli nie rozumieją swojej biologii .

Dzisiaj mamy do dyspozycji całą wiedzę ... łatwo dostępną w Internecie ... dlaczego nie chcecie z tej wiedzy korzystać ?
Głupie feministki , czy rozumiecie , że ten Wasz cały czarny protest , to zwyczajna manipulacja ?

Zaproponowałem najprostsze rozwiązanie -- państwo przejmuje ciężar niechcianych istot.To likwiduje dylematy dotyczące aborcji.
poza tym :
1/Traktujesz kobiety jak krowy rozpłodowe .2/ stwierdzasz istnienie Boga jako pewnik . 3/Nakazujesz czerpanie wiedzy z netu a sam jej nie czerpiesz. 4/Odbierasz kobietom prawo do samostanowienia./ Twoje słowa powyżej /

Przemo , z całym szacunkiem do Ciebie :)

Życie jest najważniejsze. Nasze Mamy udowodniły to czynem . Gdyby nie Ich poświęcenie nie mogli byśmy dziś polemizować :) Moja mama ładna nie była , ale dla mnie jest ... i była Istotą Stwórcy. Mam ogromny szacunek dla prawdziwych Kobiet . Nie mam szacunku do kobiet , które jak moja śp. żonka zostawiają swoje dzieci , albo uśmiercają .

To nie jest mityczna wolność Przemo , ten cały protest . To jest brak tego czym JESTEŚ ... wolą przekształcania rzeczywistości . To właśnie tacy Ludzie jak Ty budują domy i Świadomość :)

Jest tylko jeden sposób , abyś wyleczył się z ateizmu ... powinieneś wiedzieć , że Stwórca jest . nie powinieneś wierzyć ... ale już jesteś na dobrej drodze :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Zgniły Powój niezalogowany
26 marca 2018r. o 17:08
PanM napisał(a):
Mówił o tym Jezus ,,,,,

poza tym :

A gdzie tu komplikowanie? Ostatnie zdanie bardzo dobrze komentuje żądania aborcji na żądanie. Trzeba myśleć zanim się da .......
A poza tym każdy odpowiedzialność za siebie i swoje czyny powinien ponosić sam - dlaczego niby państwo (czyli ja bo z moich podatków) ma ponosić odpowiedzialność.? Co innego udzielać adekwatnej pomocy i za tym jestem jak najbardziej.
No i pytanie - a w którym momencie Pannazdzieckiem odebrała kobietom jakiekolwiek praw, w tym do samostanowienia ? Nigdzie nie mogę znaleźć takiego wątku. Coś może w jakiejś prywatnej korespondencji z tobą poruszył, ale na forum nie widziałem.
~Karmelowopłowa Poziomka niezalogowany
26 marca 2018r. o 17:55
ABORCJA = MORDERSTWO

... i zawsze tak będzie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza