PanM napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): Życie daje Istota Duchowa o imieniu Stwórca ,
Mówił o tym Jezus ,,,,,
A te głupie czarne cipy niech spadają do neandertalczyków ... jeśli nie rozumieją swojej biologii .
Dzisiaj mamy do dyspozycji całą wiedzę ... łatwo dostępną w Internecie ... dlaczego nie chcecie z tej wiedzy korzystać ?
Głupie feministki , czy rozumiecie , że ten Wasz cały czarny protest , to zwyczajna manipulacja ?
Trzeba myśleć o odpowiedzialności , zanim się da dupy ,
Piotrze -- masz dar komplikowania polemik.
Zaproponowałem najprostsze rozwiązanie -- państwo przejmuje ciężar niechcianych istot.To likwiduje dylematy dotyczące aborcji.
poza tym :
1/Traktujesz kobiety jak krowy rozpłodowe .2/ stwierdzasz istnienie Boga jako pewnik . 3/Nakazujesz czerpanie wiedzy z netu a sam jej nie czerpiesz. 4/Odbierasz kobietom prawo do samostanowienia./ Twoje słowa powyżej /
Przemo , z całym szacunkiem do Ciebie :)
Życie jest najważniejsze. Nasze Mamy udowodniły to czynem . Gdyby nie Ich poświęcenie nie mogli byśmy dziś polemizować :) Moja mama ładna nie była , ale dla mnie jest ... i była Istotą Stwórcy. Mam ogromny szacunek dla prawdziwych Kobiet . Nie mam szacunku do kobiet , które jak moja śp. żonka zostawiają swoje dzieci , albo uśmiercają .
To nie jest mityczna wolność Przemo , ten cały protest . To jest brak tego czym JESTEŚ ... wolą przekształcania rzeczywistości . To właśnie tacy Ludzie jak Ty budują domy i Świadomość :)
Jest tylko jeden sposób , abyś wyleczył się z ateizmu ... powinieneś wiedzieć , że Stwórca jest . nie powinieneś wierzyć ... ale już jesteś na dobrej drodze :D