#Pannazdzieckiem nieaktywny 26 marca 2018r. o 20:43
~~Liliowoczerwony Dereń napisał(a): ...
Panna jak mam dać dupy aby urodzić zdrowe dziecko ? ...
Cholera zapomniałem dopisać ...
Tak jak lubisz , chociaż nas facetów ... kręci pozycja od tyłu :D
Dobra , idę po to piwo :D
Dopisane 26.03.2018r. o godz. 20:43:
I już mam ... to piwo :D A czytałaś Dekalog Derenico ?
W zasadzie jestem przeciwnikiem Mondrej Knigi pseudoboga Jahwe , ale Dekalog wraz z piątym przykazaniem , albo siódmym .... piwo chyba zaczyna działać ... to :D prawo Stwórcy
... nie zabijaj i nie kradnij ... !!
Nie musisz czcić Jahwe , bo Jahwe bogiem nie jest , a jeśli już , to morderców i złodziei.
Stwórcy też nie musisz czcić... Stwórcę trzeba zrozumieć ... dlaczego postanowił tworzyć ... ŻYCIE :)
I co ? Dalej protestujesz ? ... stengch litel girl ?
Zawsze lubiałem odrobinę muzy przy karkołomnych dysputach :D
Quo vadis głupia Istoto ?
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Lilioworóżowa Gynostemma niezalogowany 26 marca 2018r. o 23:16
Wiecie co ile już razy mieliśmy w naszym kraju temat aborcji a po co?
A po to żeby ludziom dać kontrowersyjny temat, żeby ich odciągnąć od rzeczy ważnych, ktoś sprawdził co w międzyczasie przepchnęli w sejmie? Poszperajcie to się zdziwicie, manipulacja ludźmi i opinią publiczną to teraz codzienność. Pozdrawiam tych którzy widzą więcej.
~~Śnieżnobiały Kalocefalus niezalogowany 27 marca 2018r. o 8:51
Rzeczywiście politycy oszukują nas i zawsze przy zamieszaniu coś przepychają. Nie pierwszy raz.
Jednak przy okazji robi lewica coraz większą wodę z mózgu ludziom. A że lewica jest głupia to widać na każdym kroku. Najlepiej w sztandarowym organie jakim jest GW.
Wyborcza i jej redaktorzy często twierdzą, że dziecko to dopiero po urodzeniu i zaraz potem pokazują zdjęcie pięknego, rocznego dziecka, które urodziło się w 23 tygodniu ciąży. Czy ci ludzie są naprawdę tak głupi, że nie rozumieją tego, co sami piszą?
~~Poziomkowy Dereń niezalogowany 27 marca 2018r. o 9:17
~Lilioworóżowa Gynostemma napisał(a): Wiecie co ile już razy mieliśmy w naszym kraju temat aborcji a po co?
A po to żeby ludziom dać kontrowersyjny temat, żeby ich odciągnąć od rzeczy ważnych, ktoś sprawdził co w międzyczasie przepchnęli w sejmie? Poszperajcie to się zdziwicie, manipulacja ludźmi i opinią publiczną to teraz codzienność. Pozdrawiam tych którzy widzą więcej.
Dokładnie! Zawsze tak było, jest i niestety będzie. A najsmutniejsze jest to, że większość się na to nabiera. Zawsze gdy chcą przepchnąć jakąś ważną ustawę, to na kilka tygodni wcześniej rzucają kontrowersyjnym tematem ABORCJI i już mają wszystko załatwione. Wszyscy zajmują się dyskusjami: co lepsze co gorsze, co po Bożemu a co po diablemu- a rząd po cichu przepycha ustawę za ustawą a my dowiemy się o tym po fakcie. Kurcze Polacy włączcie myślenie!
~~Poziomkowy Dereń niezalogowany 27 marca 2018r. o 9:21
emem napisał(a):
~~Kasztanowatoczerwona Kostrzewa napisał(a): ja osobiście sądzę że masz coś nie tak z głową nazywając aborcjonistki "odważnymi kobietami"
Mozesz sobie sadzisz co chcesz anonimku. Jestem pewien, ze gdy spotkamy sie na ulicy to mi tego nie powiesz tylko zwiejesz.
Uwazam, ze odwazny jest ten, kto mimo propagandy rzadu wychodzi na ulice bronic prawa do decydowania o sobie.
Prosimy o obiektywizm! Rzucił Pan ciekawy i kontrowersyjny bardzo temat, to wiadomo, że będzie ostra dyskusja i opinie zarówno za jak i przeciw- to naturalne- tak powinna wyglądać dyskusja. Jednak redakcja powinna być obiektywna, a nie kłócić się i narzucać swoje zdanie- to NIEPROFESJONALNE I TO BARDZO!
kuriozum napisał(a): ..prawo do życia.. jak wygląda prawo do życia tych dzieci, króre już się narodziły
jak chroni to prawo niepełnosprawne i przewlekle chore dzieci?
jaką gwarancję godnego życia im daje?
gdzie jest to prawo?
A co zrobili w tym zakresie ci, którzy teraz najgłośniej krzyczą? Była Partia Nowackiej (SLD) już rządziła. PO rządziło 8 lat. Coś zmienili? Nie wiem czy sugerujesz, że należy się pozbyć dzieci, bo państwo nie zapewnia im prawa do godnego życia. Czy może sugerujesz, że należy pozbyć się polityków, którzy nic w tym zakresie nie zrobili. Jeżeli to drugie to jestem za. Tu masz listę winnych:
Mazowiecki, Bielecki, Olszewski, Suchocka, Pawlak, Oleksy, Cimoszewicz, Buzek, Miller, Belka, Marcinkiewicz, Kaczyński, Tusk, Kopacz, Szydło, Morawiecki. Więcej nie pamiętam. To kto pierwszy do odstrzału?
#Pannazdzieckiem nieaktywny 27 marca 2018r. o 10:09
~~Śnieżnobiały Kalocefalus napisał(a): Rzeczywiście politycy oszukują nas i zawsze przy zamieszaniu coś przepychają. Nie pierwszy raz.
Jednak przy okazji robi lewica coraz większą wodę z mózgu ludziom. A że lewica jest głupia to widać na każdym kroku. Najlepiej w sztandarowym organie jakim jest GW.
Wyborcza i jej redaktorzy często twierdzą, że dziecko to dopiero po urodzeniu i zaraz potem pokazują zdjęcie pięknego, rocznego dziecka, które urodziło się w 23 tygodniu ciąży. Czy ci ludzie są naprawdę tak głupi, że nie rozumieją tego, co sami piszą?
Absolutna racja Abelio , Kolega qurwa ,... co to takiego jest ? ... Gynostemma też prawdę mówi . A tak nawiasem , wolę jednak numery IP ... , bo na tych nazwach to można sobie połamać język :D
Miło , że podnosicie Panowie tą kwestię tematu zastępczego . Międzyczasie przepychany jest projekt pozbawienia Polaków resztki majątku .
Zapewne pamiętacie ... " wasze ulice , nasze kamienice "
Kasa misiu ... kasa :D
Cały JAHWE :D i jego wybrany naród :D
Dopisane 27.03.2018r. o godz. 10:09:
kuriozum napisał(a):
...Tu masz listę winnych:
Mazowiecki, Bielecki, Olszewski, Suchocka, Pawlak, Oleksy, Cimoszewicz, Buzek, Miller, Belka, Marcinkiewicz, Kaczyński, Tusk, Kopacz, Szydło, Morawiecki. Więcej nie pamiętam. To kto pierwszy do odstrzału?
Na tej ... prawdziwej liście ... brakuje jednak dwóch półgłupków , ciekawym czy nasza FEMINISTKA wie o kogo chodzi ? :D
Ja bym odstrzelił w pierwszej kolejności właśnie Stcholcmana i Lechbe :D
To wiedza , nie wiara czyni z Człowieka Istotę Stwórcy.
Chociaż Lechbe miał swego czasu przypiętą do klapy marynary Herodiatę :D
Myślę sobie tak , że rzeczona FEMINISTKA , AKUSZERKA I SUFRAżYSTKA nie wiem jak się to pisze ... nie łapie tego o czym mówię ... dajmy się głupiej Barbi nauczyć dbania o ŻYCIE
Andrzej Sikorowski śpiewał tak :
Słuchaj Barbi ... stary już jestem i zniedołężniały , nie zapłodnię Cię ... nawet od tyłu , ale jedno wiem ... mój budowlany but przy Tobie , to potęga Intelektu :D
No wiesz , obsługa betoniary lubi czasem pomyśleć :D
Panowie , co dzisiaj łykamy , czerwone , czy żółte ? :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.