Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czarny protest 23.03

~~Sczerniała Imperata niezalogowany
26 marca 2018r. o 17:59
~Karmelowopłowa Poziomka napisał(a): ABORCJA = MORDERSTWO

... i zawsze tak będzie

Sprawa porodu na plebanii umorzona. ‘Nie wiadomo czy dziecko księdza było człowiekiem’. Poznańska prokuratura ponownie umorzyła sprawę porodu na plebanii, na której urodził się syn księdza Mariusza G. Wikariusz wezwał karetkę dopiero wtedy, gdy stwierdził, że jego partnerka urodziła martwe dziecko. Prokuratura oceniła, że zachowanie księdza było lekkomyślne, ale nie było przestępstwem. Bo ksiądz nie zdawał sobie sprawy z zagrożeń związanych z porodem.”
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Karmelowopłowa Poziomka niezalogowany
26 marca 2018r. o 18:16
To ma czegoś dowodzić? Że niby aborcja nie jest morderstwem? Utożsamiasz zachowanie złego człowieka z argumentem na przyzwolenie na mordowanie? Wartość ludzkiego życia jest niezależna od religii. Dlaczego nie mordujemy niepełnosprawnych, niedorozwiniętych, gejów, lesbijek?
~~Brunatnożółty Fasolnik niezalogowany
26 marca 2018r. o 18:21
~~Zgniły Powój napisał(a):
PanM napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

A poza tym każdy odpowiedzialność za siebie i swoje czyny powinien ponosić sam - dlaczego niby państwo (czyli ja bo z moich podatków) ma ponosić odpowiedzialność.? i.

PRZYKŁAD -- Kobieta podczas badań prenatalnych dowiaduje się że płód obciążony jest nieuleczalną chorobą i po narodzinach będzie dożywotnio tzw roślinką wymagającą bardzo dużych kosztów aby utrzymać go przy życiu i zaoszczędzić cierpień.

Ustawodawca zmusza kobietę do urodzenia a jednoczenie nie zapewnia środków na utrzymanie.
~~Liliowoczerwony Dereń niezalogowany
26 marca 2018r. o 18:23
~~Rudy Perukowiec napisał(a): ...
Ale prawo do życia jest najwyższym prawem. ...

A te głupie czarne cipy niech spadają do neandertalczyków ... jeśli nie rozumieją swojej biologii .

Tylko gorzej z niechcianymi konsekwencjami. :D

Głupie feministki , czy rozumiecie , że ten Wasz cały czarny protest , to zwyczajna manipulacja ?

Trzeba myśleć o odpowiedzialności , zanim się da dupy , albo spłodzi ... ale nigdy nie wolno wyskrobać nie ... chcianych Istot

Mondrego to miło poczytać ,głupka by przecie w internecie nie pokazywali.

Panna jak mam dać dupy aby urodzić zdrowe dziecko ? Chcę być odpowiedzialna ! Widzę że znasz się na tym. Poradź .
Rozumiem że przed, muszę umyć ją w wodzie święconej. Jakieś modlitwy przed stosunkiem ,podłożyć coś pod materac , ,wiem że pozycja to tylko ,,po Bożemu ". Zapalić gromnicę ?

Wypij kilka piwek i oświeć mnie .
~~Ceglastoróżowy Plektrantus niezalogowany
26 marca 2018r. o 18:39
~~Złotawobrązowy Jesion napisał(a): ty powyżej, wróciłeś z wiosną aby dalej truć powietrze?
wytrwaj w postanowieniu, bądź dzielny i skasuj konto na zawsze

Dobry Pan Bóg go uczciwie za to skasuje :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 marca 2018r. o 18:58
~~Liliowoczerwony Dereń napisał(a):

... Zapalić gromnicę ?

Wypij kilka piwek i oświeć mnie .

Już się robi . A kto Ci Dziewczę Drogie włożył do głowy , że na pewno urodzisz inwalidę ? Widzisz niesprawność ruchowa jest mniej bolesna , niż niedowład umysłowy . Porażona Istota będzie do końca swoich dni bronić prawa do mordowania . Ale jeśli prawdą jest , że istnieje tzw. wolny wybór , za który i tak kiedyś przyjdzie nam zapłacić wyrzutem sumienia , zgodnie z tym , co mówi Jahwe , to ja wybieram NATURĘ , żadnych marksistowskich zapędów aborcyjnych .

Oświeciłem Cię Dziewczę Drogie ? ... . a po piwo dopiero pójdę :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Rezedowa Irga niezalogowany
26 marca 2018r. o 19:07
~~Brunatnożółty Fasolnik napisał(a):
~~Zgniły Powój napisał(a):
PanM napisał(a):

A poza tym każdy odpowiedzialność za siebie i swoje czyny powinien ponosić sam - dlaczego niby państwo (czyli ja bo z moich podatków) ma ponosić odpowiedzialność.? i.

PRZYKŁAD -- Kobieta podczas badań prenatalnych dowiaduje się że płód obciążony jest nieuleczalną chorobą i po narodzinach będzie dożywotnio tzw roślinką wymagającą bardzo dużych kosztów aby utrzymać go przy życiu i zaoszczędzić cierpień.

Ustawodawca zmusza kobietę do urodzenia a jednoczenie nie zapewnia środków na utrzymanie.

przeczytaj obowiązującą ustawę o aborcji i.m.b.e.c.y.l.u, i dopiero wtedy coś napisz.
piszesz i gadasz takie bzdury jak i.d.i.o.t.k.i z Nowoczesnej.
obecne czarne protesty to próba liberalizacji tej ustawy , czyli ty ....i.e te mordeczynie chcą aby dziecko usówać bez żadnych pozwoleń i bez żadnej kontroli , każda locha będzie mogła usunąć dziecko nawet w 9 miesiącu.
większosc tu piszących ludzi to ....i którzy nawet nie wiedzą co wypisują , piszą to co im POpaprańcy gadają i Tvnfujen.

Zastosowana autokorekta

~~Rezedowa Irga niezalogowany
26 marca 2018r. o 19:11
http://www.mjakmama24.pl/rodzice/macierzynstwo/aborcja-w-polsce-aktualny-stan-prawny-kiedy-aborcja-jest-legalna,566_9208.html

poczytajcie pajace POpaprane.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza