Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

8375
#GosiaG nieaktywny
14 sierpnia 2013r. o 14:30
Hegemon napisał(a):

... nie wszyscy KOMBINUJĄ !

Noo wiem że ... nie wszyscy -ale akurat 'benpo' kombinuje dalej -w sensie- zgaduje.A ja zwróciłam się do niego, nie do ''wszystkich'' .

Lilith ^^
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11181
#benpo nieaktywny
14 sierpnia 2013r. o 17:11
~ napisał(a): Na tym forum większość nie jest tym za kogo się podaje :P
To kiepsko w takim razie, jest bowiem napisane: mówcie prawdę każdy z bliżnim swoim. Na to wychodzi że nie każdy o tym wie, i nie każdy lubi to robić. Mężczyzna powinien być mężczyzną i nie powinien podszywać się pod żeńskie określenia i to takiego rodzaju.

Dopisane 14.08.2013r. o godz. 17:00:

GosiaG napisał(a):
Hegemon napisał(a):

... nie wszyscy KOMBINUJĄ !

Noo wiem że ... nie wszyscy -ale akurat 'benpo' kombinuje dalej -w sensie- zgaduje.A ja zwróciłam się do niego, nie do ''wszystkich'' .

Jako wierzący także nie mogę kombinować, ale niech pani GosiaG się nie martwi,nie jestem obrażalski,mówię prawdę nawet ze szkodą dla siebie, nawet niedawno jeden zielonoświątkowiec nazwał mnie szatanem, dlatego że mu napisałem twardą bezlitosną prawdę. Pan Jezus do tych żydów którzy mu uwierzyli powiedział twardą prawdę, choć ich miłował,(Ew.Jana 8: 31 - 44). Że ich ojcem jest diabeł. Jakabyła tego przyczyna,to można samemu w Biblii przeczytać. Duchowieństwu obecnego czasu z tych założonych wyznańm, nie inaczej by powiedział.

Dopisane 14.08.2013r. o godz. 17:11:

Hegemon napisał(a):
GosiaG napisał(a): ... kombinuj dalej :D

WYOBRAŹ SOBIE kobieto/mężczyzno/hermafrodyto, że nie wszyscy KOMBINUJĄ !

PS.
Postarajcie się mieć SWOJĄ wiarę w sercu.
"Obnoszenie" jej na forum portalu Bolec.Info jest conajmniej bezcelowe.
Dzięki za uwagę, nie będę się obnosił że wierzę, ale fakt jest taki że wierzę Panu Jezusowi co ON mówi w Biblii, a nie ksindzom wszelkiej maści.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 sierpnia 2013r. o 23:40
Toś poleciał Techniczny, kurcze ... obraza uczuć religijnych :D

Bożesz Ty mój i Ty nie grzmisz ? :|

Od kiedy to nauka historii stała się obrazą religijnych uczuć ... Techniczny ? No , ale dobra , zgłoszono do moderacji , rozumiem, nie miałeś innego wyjścia :D

Gocha , Hegemon , nie sądzicie , że nasz nowy Kolega Benpo :) , zadziwiająco podobny jest... do Calahana ... w przekazie , żeby nie nazwać tego indoktrynacją. :D

Co jest prawdziwe , a co fałszywe ... oto jest pytanie :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
15 sierpnia 2013r. o 9:28
Pannazdzieckiem napisał(a):

Co jest prawdziwe , a co fałszywe ... oto jest pytanie :D

Jedyny sposób żeby to sprawdzić to ; Twój własny sposób ;)

Lilith ^^
5134
#TOjsienka nieaktywny
15 sierpnia 2013r. o 18:59
Puk,puk a może tu ktoś jest? :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
5134
#TOjsienka nieaktywny
16 sierpnia 2013r. o 8:39
To się nazywa wyłożenie kawy na ławę,ale znając życie ludzie zaślepieni swoimi rytuałami wpajanymi od małego,wcale nie będą w to wnikać....niestety. :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~Papuga niezalogowany
16 sierpnia 2013r. o 9:59
Szacun benpo :* Napracowałeś się, nie ma co :)
983
#Calahan nieaktywny
16 sierpnia 2013r. o 10:35
Witam:).
Biblia jest Slowem dla czlowieka od Boga i sklania nas do poznania Chrystusa i powierzenia Jemu swojego zycia. Przyjecie Ewangeli to dla czlowieka sprawwa zycia i smierci i to na cala wiecznosc. Dla kazdego kto jest chrzescijaninem wazne jest rowniez nowo narodzenie z Ducha Swietego. To Duch Swiety jest w stanie pokierowac czlowieka w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi, z odpowiednim stanem serca aby glosic Ewangelie :).

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza