~ napisał(a): Na tym forum większość nie jest tym za kogo się podaje :P
To kiepsko w takim razie, jest bowiem napisane: mówcie prawdę każdy z bliżnim swoim. Na to wychodzi że nie każdy o tym wie, i nie każdy lubi to robić. Mężczyzna powinien być mężczyzną i nie powinien podszywać się pod żeńskie określenia i to takiego rodzaju.
Dopisane 14.08.2013r. o godz. 17:00:
GosiaG napisał(a): Hegemon napisał(a):
... nie wszyscy KOMBINUJĄ !
Noo wiem że ... nie wszyscy -ale akurat 'benpo' kombinuje dalej -w sensie- zgaduje.A ja zwróciłam się do niego, nie do ''wszystkich'' .
Jako wierzący także nie mogę kombinować, ale niech pani GosiaG się nie martwi,nie jestem obrażalski,mówię prawdę nawet ze szkodą dla siebie, nawet niedawno jeden zielonoświątkowiec nazwał mnie szatanem, dlatego że mu napisałem twardą bezlitosną prawdę. Pan Jezus do tych żydów którzy mu uwierzyli powiedział twardą prawdę, choć ich miłował,(Ew.Jana 8: 31 - 44). Że ich ojcem jest diabeł. Jakabyła tego przyczyna,to można samemu w Biblii przeczytać. Duchowieństwu obecnego czasu z tych założonych wyznańm, nie inaczej by powiedział.
Dopisane 14.08.2013r. o godz. 17:11:
Hegemon napisał(a): GosiaG napisał(a): ... kombinuj dalej :D
WYOBRAŹ SOBIE kobieto/mężczyzno/hermafrodyto, że nie wszyscy KOMBINUJĄ !
PS.
Postarajcie się mieć SWOJĄ wiarę w sercu.
"Obnoszenie" jej na forum portalu Bolec.Info jest conajmniej bezcelowe.
Dzięki za uwagę, nie będę się obnosił że wierzę, ale fakt jest taki że wierzę Panu Jezusowi co ON mówi w Biblii, a nie ksindzom wszelkiej maści.