#Pannazdzieckiem nieaktywny 22 kwietnia 2013r. o 16:34
Na razie muszę lecieć , ale zastanowię się . Miłego popołudnia Wam życzę :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 23 kwietnia 2013r. o 6:41
Preczzkomuna napisał(a): Panna myślisz, że ludzie by sobie nie pomagali gdyby państwo nie pobierało podatków na cele socjalne ? Mimo, że państwo zabiera ludziom czasami i 50% dochodu i w różnych innych podatkach WOŚP i Caritas dobrze sobie radzą. Takich fundacji jest dużo ;) Fundacje o tyle lepiej mają, że nie posiadają aparatu urzędniczego.
Ale kasę " na cele statutowe" golą , z czegoś trzeba żyć ;) Jeśli chodzi o finanse państwa , to mam wrażenie , że teraz to one są tak pokręcone , że nawet MONDRY Vincent tego nie łapie.
Zdobyłbyś się na trud przedstawienia nam jakiejś rozpiski tegorocznego budżetu ?
alter napisał(a): skandaliczne zachowanie straży miejskiej w Toruniu!
Państwo policyjne. Jeszcze trochę, a doszłoby do linczu na strażnikach .
Dopisane 22.04.2013r. o godz. 21:44:
&feature=endscreen&NR=1
Ku...wa , jak mi się spodobał ten facet, hameryka przeżywa kolejny najazd komunizmu. Mówi jak jest :D :D :D
Co myślisz Preczzkomuną ? :) A Ty Kolego 217 , jakoś muszę odrobić ten czteropak :D Dobranoc :)
Dopisane 23.04.2013r. o godz. 05:45:
~s napisał(a): Czego ty chcesz?
~ napisał(a): Jaki mamy dziś piękny słoneczny dzień o kur....przecież jest jeszcze noc........ ach te nalewy pomóżcie co mam zrobić jak dalej żyć.........żabka dopiero czynna od 6tej ;(
Mam zacząć Cię tytuować tak samo jak Papuga, czy podniesiesz poziom i przestaniesz irytować otoczenie ?
Dopisane 23.04.2013r. o godz. 06:41:
Mogłem się pomylić. Mirek ma taki sam IP , jeśli się pomyliłem , przepraszam :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): Mam zacząć Cię tytuować tak samo jak Papuga, czy podniesiesz poziom i przestaniesz irytować otoczenie ?Dopisane 23.04.2013r. o godz. 06:41:Mogłem się pomylić. Mirek ma taki sam IP , jeśli się pomyliłem , przepraszam :)
napisał(a): Każdemu posłowi Janusz kazał się spotkać ze swym energoterapeutą. Otrzymaliśmy dziwne zalecenia. Mnie wziął za ręce i patrząc w oczy, oświadczył: „Musisz jeść więcej fasoli" – opowiada poseł, który odszedł z Klubu RP.
A jak Palikot tłumaczył wam tę współpracę z Kwaśniewskim?
Przekonywał, że to dla nas wielka szansa. W Ruchu były przecież marzenia o przejęciu władzy. Początkowo w partii była nawet wiara, że Aleksander Kwaśniewski pomoże Ruchowi. Ale już nie ma. Nie wierzą nie tylko liberałowie, ale i frakcja socjalistyczna.
Dobrze by było dla Polski, gdyby Palikot został premierem?
To mało realna wizja. Na szczęście. "
Widzisz Skornik , jak chcesz , to potrafisz ... utrzymać poziom. :)
Miłego :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.