Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 19:49
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/burza-po-uniewinnieniu-sawickiej-kaminski-nie-jest,1,5477843,wiadomosc.html

to skandal ro orzeczenie sądu! wszyscy słyszeli teksty Sawickiej!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 19:54
Powiedzcie mi jak byc w Polsce patriotą? Ja już tego unieść nie potrafię tego wszystkiego co się dzieje...
~ niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 19:58
~ napisał(a): Powiedzcie mi jak byc w Polsce patriotą? Ja już tego unieść nie potrafię tego wszystkiego co się dzieje...

czasami myśle tak samo, ale nie poddawajmy się :)
~ niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 20:33
~ napisał(a):
~ napisał(a): Powiedzcie mi jak byc w Polsce patriotą? Ja już tego unieść nie potrafię tego wszystkiego co się dzieje...

czasami myśle tak samo, ale nie poddawajmy się :)

Bardzo szanuję Cię za te słowa, oby nas było więcej,
ale ja już mam dość, jestem zwykłym specjalistą co trochę zarabia, staram się inwestować w Bolesławcu, naprawdę trochę daję zarobić innym z obszaru Bolesławca, chociaż niewiele juz mam wspólnego z Bolesławcem, ale tu się urodziłem co wygenerowało we mnie jakiś patriotyzm lokalny,
ale jak jeszcze raz jakaś młoda ci.a z US spojrzy na mnie jak na złodzieja (staram się płacić wszystkie podatki),
jak jeszcze raz na mnie zawarczy to oleje mój ten mój żałosny patriotyzm lokalny i rozpierdziele to wszystko i spierdziele z Bolesławca, Polski, bo już nie mam sił by to znosić.
10114
#alter nieaktywny
26 kwietnia 2013r. o 20:44
~ napisał(a):

Nasza siła polega na tym, że ta ci.pa z US nic dla nas nie znaczy, a z pewnością nie ma takiej siły, aby zniszczyć nasze marzenia i idee :) nie poddawajmy się, róbmy swoje!

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~s niezalogowany
28 kwietnia 2013r. o 11:58

: D
2900
#falco nieaktywny
28 kwietnia 2013r. o 17:36
alter napisał(a):
~ napisał(a):

Nasza siła polega na tym, że ta ci.pa z US nic dla nas nie znaczy, a z pewnością nie ma takiej siły, aby zniszczyć nasze marzenia i idee :) nie poddawajmy się, róbmy swoje!

można również marzyć w Niemczech ,Austrii ,Anglii czy nawet Grenlandii? ;)
tu marzenia nie mają najmniejszego sensu bo kiedy zaczynasz pewne rzeczy realizować znajdą się takie urzędy ,tacy ludzie którzy wręcz z rozkoszą będą próbowali zgnoić to co właśnie jest twoim ,,marzeniem,,
jedynie idee nasze będą zawsze przy nas bo to akurat jest nie do opodatkowania ,nie narzucone ustawowo lub czyimś nakazem...
tak jak przestałem wierzyć w to zachłanne państwo,w tych zawistnych w wielu przypadkach ludzi,tak wiem że w tym kraju nawet marzenia podlegają dewaluacji i niekiedy prowadzą do zera... ;)
kto napisze o czym marzy?
dal jednego to będzie BMW,dla drugiego zdrowie a jeszcze kogoś kochająca osoba...
wszystko to marzenia a te potrafią prysnąć jak banieczka mydlana...
może lepiej po prostu skończyć z marzeniami a mając dwie ręce.... ;)

Dopisane 28.04.2013r. o godz. 17:36:

dzisiaj zobaczyłem w tvn-ie jak to jakiś samochód przypieprzył w przyłącze gazowe
budynek ledwo stoi,ludzie potracili dorobek życia...oni być może też mieli marzenia ;)
i co?
przypadek? los tak chciał czy może bóg...(bez aluzji)

więc po co marzyć skoro los płata figielki,figle, sprowadza ludzkie tragedie i nawet te najmniejsze marzenie jest niekiedy nieosiągalne...

czy ja teraz ,,oftopuję,,? ;)
już mnie nie ma....

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Angela niezalogowany
28 kwietnia 2013r. o 17:50
Nasze marzenia mogą się spełnić, ale pod jednym warunkiem .Należy obalić ten rząd i zmienić władze.Dołączcie do JOW ,do pokrzywdzonych i "zmielonych" gdyż w jedności jest siła.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza