Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

2900
#falco nieaktywny
28 kwietnia 2013r. o 18:41
obalić rząd i marzenia się spełnią?
ile to już rządów upadło i ile kolejnych marzeń z tym związanych?
nie Angelo :)
żadni ,,zmieleni ,, już tego nie naprawią a społeczne protesty już też mamy za sobą bo czasy wszelkich ,,wiosen ludów,, czy ,,zima wasza wiosna nasza,, to już historia
czasy zrywów się skończyły bo staliśmy się narodem tchórzliwym a raczej pozwoliliśmy to ze sobą zrobić...
w tym kraju już nie będzie kolejnych Wałęsów i kolejnych ,,Solidarności,,
mamy Pis ze swoją ,,smoleńszczyzną,, ,PO z fałszywymi chęciami wszelkie Ruchy z tym ,,palikotowskim bełkotem,Sld ze swoją komunistyczną (nadal) propagandą więc komu chcesz oddać władzę?
zdradzą Cię jak tylko poczują zapach władzy i pieniędzy...
i to- jak w tytule -jest rzeczywistość :)
a gdzie absurd?
jest nim to że ktoś komuś ponownie obieca ,,gruszki na wierzbie,, a ten pobiegnie do urn...

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 kwietnia 2013r. o 19:21
falco napisał(a): ... jak w tytule -jest rzeczywistość :)
a gdzie absurd?
jest nim to że ktoś komuś ponownie obieca ,,gruszki na wierzbie,, a ten pobiegnie do urn...

Dokładnie . I dlatego szukam Trybunów Ludowych. Wierzę w to , że gdzieś tam są ludzie gotowi do weryfikacji prawa , ustalenia nowego porządku z dala od zawodowych polityków i związanej z tym pustej mamony. Wierzę w to , że ludzkość wstanie z kolan. Tak nam dopomóż Bóg. Nieuczestnictwo w wyborach pomiędzy jednym , a drugim badziewiem , to pierwszy krok do wolności. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
28 kwietnia 2013r. o 19:45
nadal wierzysz że znajdziesz? :)
życia zabraknie więc odpuść sobie
poświęć się temu co kochasz naprawdę i nie zawracaj sobie głowy pierdołami ;)
swoją rzeczywistość sam sobie zbudujesz najlepiej a ,,absurdy,, zostaw innym ;)
jednego pokolenia za mało aby je zlikwidować w tym porąbanym kraju a daleko mi do don Kichota a i czasu mi na to szkoda ;)
żyj chwilą Panno i łap każdą chwilę szczęścia bo tylko ,,diamenty są wieczne,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 kwietnia 2013r. o 19:56
falco napisał(a): ... żyj chwilą Panno i łap każdą chwilę szczęścia bo tylko ,,diamenty są wieczne,, :D

Tak właśnie robię , ale oprócz tego myślę o szczęśliwej przyszłości dla naszych dzieci :) Bunt , to podstawa :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~s niezalogowany
30 kwietnia 2013r. o 11:20
Polska bez PIT

http://prawy.pl/portal_aktual/gospodarka/2992-wiplerpolskabezpit
~:) niezalogowany
30 kwietnia 2013r. o 11:38
~s napisał(a): Polska bez PIT

A cóż ty nasz kochany skorniku możesz wiedzieć na ten temat ... ;)
Zobacz jakich Pan Wipler asystentów potrzebuje..http://www.wipler.pl/2013/02/zostan-asystentem-spolecznym-posla/.łapiesz się? czy tak jak p.M z innego koła...też Ci nie wychodzi?
~:) niezalogowany
30 kwietnia 2013r. o 11:57
falco napisał(a): nadal wierzysz że znajdziesz? :)
życia zabraknie więc odpuść sobie
poświęć się temu co kochasz naprawdę i nie zawracaj sobie głowy pierdołami ;)
swoją rzeczywistość sam sobie zbudujesz najlepiej a ,,absurdy,, zostaw innym ;)
jednego pokolenia za mało aby je zlikwidować w tym porąbanym kraju a daleko mi do don Kichota a i czasu mi na to szkoda ;)
żyj chwilą Panno i łap każdą chwilę szczęścia bo tylko ,,diamenty są wieczne,, :D

Falco Ty jesteś mądry facet ! Aż mi się nie chce wierzyć...Wiesz teraz to i ja próbuję inaczej trochę myśleć bo dotychczas to bliżej mi było do panny... no lubię takich" romantyków :* Ale to Ty masz rację...Najgorsze ,że ja już chyba nie potrafię ...jeżeli i marzenia zabieracie to ja już ...uciekam.
~ niezalogowany
30 kwietnia 2013r. o 12:59
~s napisał(a): Polska bez PIT

http://www.wipler.pl/2013/02/zostan-asystentem-spolecznym-posla/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza