~:) napisał(a):
Falco Ty jesteś mądry facet ! Aż mi się nie chce wierzyć...Wiesz teraz to i ja próbuję inaczej trochę myśleć bo dotychczas to bliżej mi było do panny... no lubię takich" romantyków :* Ale to Ty masz rację...Najgorsze ,że ja już chyba nie potrafię ...jeżeli i marzenia zabieracie to ja już ...uciekam.
ja ,,mądry,,? ...daleko mi do prawdziwej mądrości chociaż nie jestem (chyba)ostatnim głupcem ale to pozostawiam ocenie innych ;)
to że lubię popisać troszkę najzwyklejszych pierdółek co niekiedy wywołuje różne komentarze w niczym mi nie przeszkadza bo ci co mnie znają ,wiedzą co myśleć o mnie i moim poczuciu humoru ;)
:) jestem ostatnim który chciałby zabrać Ci marzenia bo każdy z nas je ma tylko problem jest w tych marzeniach które budujemy na słowach innych osób ,słowach rzuconych niefrasobliwie lub przemyślanych ale mających na celu własne korzyści...
Twoje marzenia musisz sam realizować i chronić je bo Twój sukces będzie zadrą za paznokciem dla innych ...
Panna ze swoimi ideami, poglądami ,za bardzo odstaje od ,,rzeczywistości dnia dzisiejszego,, co nie znaczy że nie ma trochę racji
na koniec- masz marzenia to ukryj je głęboko w sobie bo znajdą się na pewno tacy, którzy wiele zrobią by Ci się nie udało :>
a to są właśnie ich ,,marzenia,, ;)
Zmoderowano 30.04.2013 godz.20:05 - powód: korekta cytowania (moderator)