Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

2900
#falco nieaktywny
30 kwietnia 2013r. o 14:27
~:) napisał(a): Falco Ty jesteś mądry facet ! Aż mi się nie chce wierzyć...Wiesz teraz to i ja próbuję inaczej trochę myśleć bo dotychczas to bliżej mi było do panny... no lubię takich" romantyków :* Ale to Ty masz rację...Najgorsze ,że ja już chyba nie potrafię ...jeżeli i marzenia zabieracie to ja już ...uciekam.

ja ,,mądry,,? ...daleko mi do prawdziwej mądrości chociaż nie jestem (chyba)ostatnim głupcem ale to pozostawiam ocenie innych ;)
to że lubię popisać troszkę najzwyklejszych pierdółek co niekiedy wywołuje różne komentarze w niczym mi nie przeszkadza bo ci co mnie znają ,wiedzą co myśleć o mnie i moim poczuciu humoru ;)

:) jestem ostatnim który chciałby zabrać Ci marzenia bo każdy z nas je ma tylko problem jest w tych marzeniach które budujemy na słowach innych osób ,słowach rzuconych niefrasobliwie lub przemyślanych ale mających na celu własne korzyści...
Twoje marzenia musisz sam realizować i chronić je bo Twój sukces będzie zadrą za paznokciem dla innych ...
Panna ze swoimi ideami, poglądami ,za bardzo odstaje od ,,rzeczywistości dnia dzisiejszego,, co nie znaczy że nie ma trochę racji
na koniec- masz marzenia to ukryj je głęboko w sobie bo znajdą się na pewno tacy, którzy wiele zrobią by Ci się nie udało :>
a to są właśnie ich ,,marzenia,, ;)

Zmoderowano 30.04.2013 godz.20:05 - powód: korekta cytowania (moderator)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~s niezalogowany
30 kwietnia 2013r. o 14:34
~:) napisał(a): Zobacz jakich Pan Wipler asystentów potrzebuje..http://www.wipler.pl/2013/02/zostan-asystentem-spolecznym-posla/.łapiesz się? czy tak jak p.M z innego koła...też Ci nie wychodzi?

a tobie co takiego wyszło, anonimowy stękaczu? : )
10114
#alter nieaktywny
30 kwietnia 2013r. o 16:21
~s napisał(a):
~:) napisał(a): Zobacz jakich Pan Wipler asystentów potrzebuje..http://www.wipler.pl/2013/02/zostan-asystentem-spolecznym-posla/.łapiesz się? czy tak jak p.M z innego koła...też Ci nie wychodzi?

a tobie co takiego wyszło, anonimowy stękaczu? : )

skornik wybacz, ale od kiedy zostałeś zbanowany i nie używasz swojego stałego profilu, stałeś się mało merytoryczny. Myślę, że sprawy prywatne powineneś załatwiać na priv. Złośliwości dla innych są niezrozumiałe. Bez urazy. :)

Dopisane 30.04.2013r. o godz. 16:21:

może zaczniesz znów pisać jako skornik? profil masz odblokowany? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~s niezalogowany
30 kwietnia 2013r. o 16:55
Przecież nie ja zacząłem

i nie pisz do mnie 'skornik', pandeczko
10114
#alter nieaktywny
30 kwietnia 2013r. o 17:09
sorry, miało być skorn?! to miałem na myśli :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
30 kwietnia 2013r. o 17:34
hehehe...z tego co wiem skorn nie załatwia tu żadnej sprawy prywatnej :D
;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 kwietnia 2013r. o 18:37
~s napisał(a):
Chyba sobie jaja robisz, i ty sie bierzesz za dyskusje o gospodarce :D

Masz Ci tu trochę meliski na uspokojenie Skorniku :) Posłuchaj uważnie słów , szczególnie tych ... mały cytacik :) :

Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia , co byś dla mnie zrobił, co dla Ciebie ja" ...

Ja stałem pod Twoimi drzwiami , kiedy wydawało Nam się , że zrobiłeś sobie krzywdę ... a Ty ? :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q2goeGAVhVk#!

Nie chce mi się z Wami gadać :D
Promień jest ważniejszy :)

Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
30 kwietnia 2013r. o 23:35
Dobre :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza