Pannazdzieckiem napisał(a): [
Nie , ale tu się z gościem zgadzam. Mam do Ozjasza Goldberga więcej zarzutów , ale tutaj prorokuje i módl się Kolego do Stwórcy , aby Clintonówna nie wygrała wyborów w Stanach , bo będzie dupa na całego. To bydle w kiecce nie ma żadnych skrupułów.
~ napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): [
Nie , ale tu się z gościem zgadzam. Mam do Ozjasza Goldberga więcej zarzutów , ale tutaj prorokuje i módl się Kolego do Stwórcy , aby Clintonówna nie wygrała wyborów w Stanach , bo będzie dupa na całego. To bydle w kiecce nie ma żadnych skrupułów.
Nie lubisz Hilary? Ja też - tak fałszywego babska dawno w polityce nie było. Ciekawe jak się potoczą wybory w Stanach. Trump też dla nas nie jest najlepszym wyborem. Ale jak mamy wybierać mniejsze zło to chyba Trump. Tyle, że to nie my wybieramy :/
~ napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): [
Nie lubisz Hilary? Ja też - tak fałszywego babska dawno w polityce nie było. Ciekawe jak się potoczą wybory w Stanach. Trump też dla nas nie jest najlepszym wyborem. Ale jak mamy wybierać mniejsze zło to chyba Trump. Tyle, że to nie my wybieramy :/
~Bob budowniczy napisał(a): ... Za mało miejsca tu na takie dyskusje, bo trzeba by kilkadziesiąt stron napisać.
~Połykaczka kijanek napisał(a): Można dodać też o Lucyfera ,który dał imię Jakubowi Izrael, że Jezus nazwał żydów plemieniem żmijowym.
Lucyfer i wąż z drzewa to to samo tylko że Adam i Ewa przegrali z Lucyferem czyli żmiją a Jakub z nim wygrał.
Lucyfer składa się z Szatana i Jezusa i jedni żydzi poszli za żmiją ci co z nim przegrali a inni poszli za Jahwe i Jezusem czyli zrozumieli o co Lucyferowi chodziło.
Zastosowana autokorekta