Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 listopada 2016r. o 22:29
Droga Kc , mimo wszystko Trump jest takim samym patafianem jak zdegenerowana Clintonówna , która zastraszała kochanki swego " męża ". Cel uświęca środki ;)

Ale wracając do angielskiego humoru Kaczucho , uważam że , to jest najważniejsze osiągnięcie :

Na drugim miejscu " Żywot Braiana " ... i słynne " Romana goł hom " . To samo już dzisiaj możemy mówić o hamerykańcach " spier.dalajcie na Apaczy polować ".

Eh ... coś mi się tak wydaje , że normalności w moim postrzeganiu , to już nie zobaczymy . A nadzieja dla następnych pokoleń , też wygasa ...

Z braku nadziei niech sen choćby wystarczy ...

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14505
DP
5 listopada 2016r. o 22:38
gdy śmiejemy się z siebie jest nadzieja :)
angielski humor
tak
warto uczyć się
śmiać się z siebie :]

Dopisane 05.11.2016r. o godz. 22:38:

Pannazdzieckiem napisał(a): Droga Kc , mimo wszystko Trump jest takim samym patafianem jak zdegenerowana Clintonówna , która zastraszała kochanki swego " męża ". Cel uświęca środki ;)

Ale wracając do angielskiego humoru Kaczucho , uważam że , to jest najważniejsze osiągnięcie :

Na drugim miejscu " Żywot Braiana " ... i słynne " Romana goł hom " . To samo już dzisiaj możemy mówić o hamerykańcach " spier.dalajcie na Apaczy polować ".

Eh ... coś mi się tak wydaje , że normalności w moim postrzeganiu , to już nie zobaczymy . A nadzieja dla następnych pokoleń , też wygasa ...

Z braku nadziei niech sen choćby wystarczy ...

Dobranoc :)

zaśmieję się jak za...na hłe hłe hłe :D
~ed niezalogowany
5 listopada 2016r. o 22:40
Panna - w "twoim postrzeganiu" normalności nie było nigdy więc skąd miałaby się nagle wziąć ?
4335
6 listopada 2016r. o 17:27
I tu masz rację Edek :) Nigdy jej nie było i nigdy jej nie będzie.
Chociaż , ... być może się mylę. Ponoć na kontynencie Mu , normalnym było to , że Ludzie byli szczęśliwi...

Dobrej nocy Wam życzę :)

Dopisane 06.11.2016r. o godz. 07:41:

kc napisał(a):

Wczoraj po piwku nie chciało mi się czytać tego , co mówi Trump , ale dzisiaj przy kawce przeczytałem i gdybym był hamerykańcem , to głosował bym na Trumpa , bo prawdę mówi.

Dziękuję Kc za opublikowanie. :)

A tutaj ciekawe info odnośnie obecnej sytuacji :

Miłej niedzieli :)

Dopisane 06.11.2016r. o godz. 17:27:

... tutaj :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13051
#Virgo nieaktywny
6 listopada 2016r. o 17:43
Pannazdzieckiem napisał(a): :)

Jeżeli będziesz miał chęć ..poczytaj :)
https://tajnearchiwumwatykanskie.wordpress.com/2014/03/25/byly-pracownik-banku-swiatowego-o-tym-jak-elita-rzadzi-swiatem/
:P

Dopisane 06.11.2016r. o godz. 17:43:

Pannazdzieckiem napisał(a): :)

Jeżeli będziesz miał chęć ..poczytaj :)
https://tajnearchiwumwatykanskie.wordpress.com/2014/03/25/byly-pracownik-banku-swiatowego-o-tym-jak-elita-rzadzi-swiatem/
:P

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
10114
#alter nieaktywny
6 listopada 2016r. o 17:52
Virgo napisał(a): https://tajnearchiwumwatykanskie.wordpress.com/2014/03/25/byly-pracownik-banku-swiatowego-o-tym-jak-elita-rzadzi-swiatem/

A co to za źródło informacji? BLOG? A jakie tam breednieeeee totalne :)

Panna, to akurat super miejsce dla spiskofilów :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
13051
#Virgo nieaktywny
6 listopada 2016r. o 17:56
Przepraszam ,że moje wpisy umieszczane są kilkakrotnie :)..dawno już nie pisałam na tych stronach , więc troszkę zapomniałam..będę starała się by wszystko zamieszczać poprawnie.
Zamieszczam bardzo interesujący artykuł,,, Panienko ..myślę ,że przeczytasz ;)
http://www.dzienniknarodowy.pl/3595/syryjski-imigrant-do-niemcow-nie-chcemy-zyc-w-jedn/

Dopisane 06.11.2016r. o godz. 17:56:

Panienko... :) jeszcze coś ..czytałeś ?
http://niezlomni.com/amerykanskie-media-rozpocznie-sie-iii-wojna-swiatowa/

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
4335
6 listopada 2016r. o 18:37
Jestem w trakcie , ale panią Hudes jakiś już czas temu czytałem :) Daj chwilkę Niewiasto , a banderowcem się nie przejmuj ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza