Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

10114
#alter nieaktywny
6 listopada 2016r. o 18:41
Pannazdzieckiem napisał(a): Jestem w trakcie , ale panią Hudes jakiś już czas temu czytałem :) Daj chwilkę Niewiasto , a banderowcem się nie przejmuj ;)

Czegoś Panna nie zrozumiałeś? Nie życzę sobie, abyś wyrażał się o mnie banderowiec!

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 listopada 2016r. o 19:31
Virgo napisał(a):
Zamieszczam bardzo interesujący artykuł,,, Panienko ..myślę ,że przeczytasz ;)

Przeczytałem Droga Niewiasto :) Powiem tak ... eksperci ze ścierwomediów mówią nam , że Trzecia Światowa musi wybuchnąć , bo " wszystko na to wskazuje ". Obojętne jest to , gdzie się zacznie i w tym momencie możemy sobie " ekspertów " , tudzież łałtorytety w buty wsadzić. Wydaje mi się , że to wola i intencja wolnych Ludzi z całej Planety , chociaż jesteśmy materialnie niewolnikami Systemu ( duchem jesteśmy wciąż wolni :) ) może sprawić , że plany chazarskiej dziczy legną w gruzach :)
Przyjaciółka kazała mi kiedyś przeczytać książkę " Bóg jest moim kumplem " . Przeczytałem . Konkluzja jest taka ;

Massarotto twierdzi , i ja się z Nim zgadzam , że jeśli przestanie nam zależeć na życiu , to boga też nie będzie ... inaczej mówiąc , łazi o to , abyśmy chcieli być :D I nie będzie Trzeciej Światowej :D

Gonić NWO , gdzie się tylko da !! :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
6 listopada 2016r. o 20:06
życzyÄ

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 listopada 2016r. o 20:49
alter napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Jestem w trakcie , ale panią Hudes jakiś już czas temu czytałem :) Daj chwilkę Niewiasto , a banderowcem się nie przejmuj ;)

Czegoś Panna nie zrozumiałeś? Nie życzę sobie, abyś wyrażał się o mnie banderowiec!

To jak mam do Ciebie mówić ? Tchórz ?

To kiedy te szachy i piwko ?

Ale na rozluźnienie taka myśl przyszła mi do głowy ...

Pomyślałem sobie , że ... tego jeszcze nie widzieliście ...

Co myślisz Kaczucho ?

Nie spinaj się tak Alterowiczu , bo zostaniesz warzywkiem , żyłka Ci pęknie i ... ucho od śledzia :D

Pójdę poszukać Morfeusza :)

ps . Droga Niewiasto , miło że wróciłaś ...

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14505
DP
6 listopada 2016r. o 21:06
no cóż

:D
jeśli chcesz się śmiać zacznij od siebie :D
dobranoc
~ niezalogowany
7 listopada 2016r. o 13:56
jeśli można się swobodnie wypowiedzieć

to k..... , ch..... , p.....

może na wyspach mają lepiej

zwłaszcza w tym parku
14505
DP
7 listopada 2016r. o 19:52

;)
2900
#falco nieaktywny
7 listopada 2016r. o 20:07
''pre..decens'' :D

i ten ''bilon wycofany''

zaraz sobie chyba poszukam ''kolegi Fedorczyka'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.