~~ napisał(a):PanM napisał(a): Ateizm opiera się na pewnikach. Na wiedzy popartej niepodważalnymi faktami.
Poadaj konkretne niepodwazalne fakty.
PanM napisał(a):~~ napisał(a):PanM napisał(a): Ateizm opiera się na pewnikach. Na wiedzy popartej niepodważalnymi faktami.
Poadaj konkretne niepodwazalne fakty.
Nauka potwierdziła ewolucją jako proces , który trwa od początku powstania żywej komórki.
Kościół twierdzi że to dzieło Boga .
Na pytanie kiedy to stworzył brak odpowiedzi. Na pytanie kto stworzył zwierzęta które wyginęły miliony lat temu kościół co mówi ?
Zamiast zadawać pytania proszę rzeczowo odpowiedzieć -- W CO I PO CO WIERZYĆ ?
Szkoda mi pary na polemikę z " NIKIM "
~~rada napisał(a):~~ napisał(a):PanM napisał(a): Nie było by ani problemów , ani konfliktów ani ateistów gdyby wierni wiodących religii nie wymuszali na pozostałych uznania ich racji.
Wskaz mi takie wydarzenie, ze ktos wymusza na tobie uznanie jego racji, a sam zglosze to odpowiednim instytucjom.
Lubisz donosić i zgłaszać , zgłoś się do PiS.
~~Dac.orl napisał(a): jedyny bog wszystkich swiatow to Słońce a kto myśli inaczej jest jeszcze pozostałoscią ciemnoty ktora sie narodzila 2000 lat temu.A komu zalezy na ciemnocie oczywiscie wladzy bo ciemnote latwiej sie okrada a nawet jak sie juz cieemnota zjarzy ze ja okradaja to i tak nic nie powie bo jest z reguly bojażliwa i zastraszona wiecznymi uprzedzeniami zakazami nakazami.
PanM napisał(a): Nauka potwierdziła ewolucją jako proces , który trwa od początku powstania żywej komórki.